Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119616
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58629
3. Bilantz olguta12 52820
4. J D E monica70 44040
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 41758
6. A murit Laura! craciunitza 32566
7. Un nou inceput...(2) danangie 31900
8. Curiozitate! Ana68 24795
9. scrisoare catre mama Picasso 24418
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22602

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 44041  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 25/01/08 @ 13:44 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Moni, topogan viteza ??

Daria e premianta la poloneza Trage niste discursuri in poloneza... de ne prapadim de ras. Cu intonatie, gesticuleaza, ridica tonul, il coboara... tot ce trebuie. Ne uitam la ea ca la spectacol, si ea da spectacol pentru noi sa ne distreze
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 25/01/08 @ 18:28 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
hai ca am facut lectii de dictie adineauri. Eram la bucatarie, si faceam papa, si ii zic Dariei ca "nu s-a facut" Ea ma intreaba: A sacut ? Noh .. si eu . cica ma stradui sa o corectez, ii zic pe silabe: S-A FA-CUT. Ea zice raspicat: S-A FU-TUUUT Noh ..macar e corect, nu ?
Back to top

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 25/01/08 @ 18:50 (Edited 25/01/08 @ 18:57) Reply with Quote
DEEA esti cremenala !
Fetelor am fost si eu pana la gradinita aia azi cu Diana cu tot (care voia sa-i duca si pe Bau si OLETZU" la "doamna" ) .Am vrut la directoare .dar am fost "indrumata" la una de care am aflat pe urma ca e asistenta (sefa?) care se ocupa de astia mici de la cresa.Si mi-a turnat la texte ca sa vin in mai cu actele ,ca spera sa ma tina minte bla bla,ca daca as vrea acum ar lua-o imediat ca au locuri.Eu voiam din toamna.Cica au 24 de copii la cresa ,ca au doar o ingrijitoare,deci presupun ca-s 2 la cei 24 de copii.Asa ca am plecat cum am venit.Cand a auzit mami,iar circ, ca toti copiii pe care ii stie si au fost la cresa/gradi numai bolnavi au fost,ca in loc sa ma bucur ca are cine sta cu Diana ... si in final mi-a zis ca mai bine sa o dam la gradi de peste sosea,aia la care am fost si eu cand eram mica,ca e mai buna.Aia stiu si eu,dar acolo n-au cresa,deci numai direct la grupa mica daca o dau,adica anul viitor pe vremea asta ... parca la peste 3 ani incepe grupa mica ,nu? O sa trag o tura si pe acolo sa ma interesez.
Cam atat,iar de vizitat nu prea am vizitat interiorul ca era ora de nani,dar macar a vazut Diana printr-o fereastra cum dormeau acolo copiii!
Frate-meu a plecat la Straja la sky ,asa ca in WE asta nu o mai ia mami pe Diana la ei deloc,doar acum a iesit un pic afara cu ea.
Diana a fost tare matzaita azi si chiar nu stiu ce a apucat-o, ca mai nou,cum o certi,cum izbucneste in plans Nu era deloc miorlaita pana acum
A mers in baie pe intuneric,a luat periuta de dinti,s-a instalat pe bordura si a dat drumul la apa la bideu.DAR A DAT DRUMUL = a tasnit apa brusc si cu presiune si deja era balta pe jos M-am ratzoit la ea cu un "ce-ai facut aici?" Si ea ...
Nici asa nu-i bine sa fie miorlaita

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 25/01/08 @ 21:40 Reply with Quote
Deea-ii trebuie clar o surioara sau fratzior la Daria.Coco e ca o papusa pt ea,nu vezi:))
Revin1

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 25/01/08 @ 22:02 Reply with Quote
Moni si Irina-vreau sa ma facprofa demate, ca de franceza ar treb sa reiauprea mult,dar e cale lunga,adica am dosarul(si nu eusor ca de ex imi treb diploma in original de la ASE trimisa aici direct) de facut anul asta,plus 2examene si ceva practica aici,abia am citit cu ce se maninca si apoi din 2009 sept treb sa merg 9luni la scoala(dc ma aproba unde e convenabil-adica aproape de casa) full time si treb sa si platesc scoala si abia apoi pot fi profa..asa ca om vedea-depinde si de mama cat poate sta aici.
Am fost cu Alex in vizita la o fetitza scumpa de 1 an si tare bine a fost-v-am spus ca Alex merge cu premergatorul DEJAAA!

Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 25/01/08 @ 22:16 Reply with Quote
A, am fost ieri cu Emma la controlul de 2ani,is necajita, nu apus un gram in 6luni,are 14,1kg,nasol, dar e inalta ca de 3ani,adica 94-95cm.
Poateoconving sa pape si ea piine,nu ocazionalsi sa bea mai mult lapte,cred ca ii ies maselele ca asa se crizeaza uneori si e mofturoasa cu tati, asta e..
Paote mai revin,weekend placut!

Back to top

monica70

Posted 25/01/08 @ 22:32 (Edited 25/01/08 @ 22:34) Reply with Quote
DENISA profa de mate? Fain daca iti place !
Nu te necaji cu kg Emmei (o mai asteapta si pe Diana ) ,eu zic ca e bine 14 kg la 95 cm.
Asa cum sunt diferiti la toate alea,asa e si cu ritmul de crestere,poate Emma a fost ocupata sa creasca in inaltime in jumatea asta de an . Uite Diana a luat anul trecut 2,800 kg de la 8 kg la 10,800 kg (la 86 cm) ,ea a pus constant cca 200-250 g pe luna!!! In primele luni ale anului trecut a pus fix 250 g pe luna (ca am cantarit-o mai des si am notat) A zis doctorul ceva ca nu e ok EMMA?
Apropo felciitari pentru Alex plimbaretul

Back to top

anasebe
mamica de tiberica

Posted 26/01/08 @ 09:54 Reply with Quote
Denisa Dar de ce sa te superi ca nu a pus un gram pe ea? Las-o ca e bine asa, nici nu trebuia sa ia in greutate. Nici fii-miu nu a luat in greutate in ultimele luni, slava Domnului, iar de inaltime nu ne putem plange.

Adica Buna fetelor!

Io-s la serviciu azi si maine ca sa am sapt viitoare un program mai lejer sa ma pot duce dupa copil la gradi.

Baaaaaaaaaaai! mi-e frica, lua-o-ar naibi de frica. o sa se crizeze monsieur Tibi de o sa innebunesc. sper doar sa se calmeze la un moment dat. intr-un fel de abia astept sa se faca luni sa-l las la gradi, ca se terminam odata si cu emotiile astea.
in rest suntem bine. tibi da semne ca incepe sa vorbeasca, e simpatic rau. insa devine din ce in ce mai suparacios. banuiesc ca e doar o perioada. sper macar...

noah, cam atat

pupici

varsta Tibi
Back to top

monica70

Posted 26/01/08 @ 22:03 (Edited 26/01/08 @ 22:08) Reply with Quote
Buna seara daca dimineata n-am apucat sa dau (nu ca as fi avut cui da la prea multe )
ANO hai ma ca o fi ok,sa vezi cum o sa iti intoarca Tibi cand da de copii si nici ca i-o pasa ca dispari Luni te sun sa vad cum decurge treaba,chiar ca-s curioasa raau!!!

Eu azi am fost cam zombie,m-a trezit Diana pe la 9 ,dar pana la 11 am mai motzait in pat,cu 'nspe papusi in freza,o multime de vase si monoloagele Dianei.N-a tacut o clipa timp de doua ore.Mi-a fost prea lene sa ma dau jos sa vin dincoace dupa aparatul foto,ca merita sa o filmez.Nu mai retin ce zicea,dar zicea nene la greu. Dupa aia nu stiu ce ne-am mai mosmondit p-aci,cert e ca m-a luat o durere de cap de n-am mai avut chef de nimic.Noroc ca mi-a mai trecut pe la 16 ,asa ca la 17 ne-am luat catrafusele si am plecat la Kaufland sa mai aprovizonam camara ,dar mai ales ca sa parcam dupa aia la locul de joaca de alaturi.Aceeasi miscare a facut-o prietena-mea cu familionul,ca ne vorbisem din timp.
Locul asta de joaca e deci in centru,e pe jumate cat celalalt unde ne-am "toboganizat" la greu data trecuta si e full.Plus e plin de mamici "crema", numa' craci si toalete de toalete am vazut p-acolo,stateau la fumat si odraslele erau in grija fetelor.Io mi-am luat blugii anti-jeg ca stiam ca trebuie sa ma bag prin vagaunile alea oricum.M-am dus cu Diana la inceput ,ca erau o droaie de baieti mai mari,chiar mi-au zis tipele de acolo sa nu o las singura prin catacombe (iar era ea cea mai mica din zona).Odata mi-a scapat,s-a dus singura si a azvarlit-o un baietzoi cat colo de nu s-a vazut,noroc ca e moale ... Mie nu imi place instalatia e si mai mica si toboganul cel mare e naspa rau fatza de celalalt,parca e musama si e cam desumflat.M-am toboganizat si eu iar deci Bun si asta decat nimic.Noroc ca dupa aia fetele prietenei mele au preluat-o pe Diana si s-au bagat pe niste trasee cam greu accesibile pentru mine,unde trebuia asa te si catzeri pe sfoara.Erau haioase raaau .Una o impingea,cealalta o tragea,baby sittere cu raspundere,ce mai Asa am putut sta si eu la o cafea si la taclale.Erau iar transpirate in ultimul hal toate trei fetele la plecare.Aaa si sa nu uit,a trebuit sa o las pe Diana sa o picteze tipele alea pe fatza ca a vazut pe alti copii, asa si voia si ea musai.Abandonase chiar si toboganul si se uita ca hipnotizata cum sunt pictati copiii ... Mai erau si niste inele unde s-a dat si Diana hutza,am crezut ca nu o sa stie,dar a vazut pe altii si hop si ea.In concluzie, a mai iesit si ea intre copii o ora jumate...deci a meritat.Am pus si ceav urme de poze.
Saptamana viitoare vineri, se strange la celalat loc de joaca (ala mare si fain) trupa de aradence de pe DC si sigur iesim si noi - numai sa nu intervina ceva.
Cam atat despre noi,Diana e deja in sacul de dormit,devreme pentru ea,dar e de inteles,e obosita

Mi-am amintit,zicea prietena-mea ca de ce nu o dau pe Diana la gradinita unde e fata ei cea mica,e la o statie de tramvai distanta,si sunt la gramada si mici si mari,cica ar fi impreuna! Deci cel putin un an ar fi impreuna si vad ca se impaca taare bine fetele ,desi Marta are 5 ani si Diana doar 2 ani. Ea a dat-o pe cea mare de la doi ani si 7 luni si au luat-o,deci mi-ar lua-o si pe Diana la toamna,singura conditie e sa scapam de pampersi,dar pana la toamna sper sa o facem si pe asta,ca altfel ma sinucid
Apropo de cele doua surioare ,sunt niste mari figuri! E doar un an intre ele si-s atat de diferite!!! Cea mica (5 ani) e atat de baietzoasa,curajoasa,bagareatza ,pe cand cea mare (6 ani) e mai moale,mai timida,mai tematoare.

Back to top

pufumic
membru junior

Posted 26/01/08 @ 23:53 Reply with Quote
Salutare de la mare!

Sa mai raportam si pe aici, sa nu credeti ca ati scapat de noi. Desi asa mi-e de greu sa scriu in doua locuri, n-aveti idee. Of, of. Asta este.

Vladimir e din ce in ce mai vorbaret, problema este ca prescurteaza la greu si trebuie sa dai cu banul ca sa intelegi ce-a vrut sa zica cand zice... ba, de exemlu, ca multe incep cu ba (sau nu, dar el le stalceste ba).

Asa, deci prescurteaza/stalceste la greu si nu prea le leaga in propozitii. Inca. In schimb numara. Il tot aud: una, due, ti. Pe trei nu cred ca-l asociaza cu nr. de obiecte, pe unu si doi sigur da, pentru ca ieri s-a produs cu cele doua canite ale sale si mi le-a aratat pe rand zicand: una, due. Recunoaste si culorile. Numai ca zice ba si la alb si la albastru (de cele mai multe ori, insa cateodata zice abas la albastru). MAi zice osh-Roshu (la urs zice tot osh), oj-roz. Verde, portocaliu si galben, le recunoaste, dar nu le zice in niciun fel.
De mancat, nu se omoara, dar mananca cate ceva. A prins si gust de ciocolata (coco). De fiecare data cand plec de acasa, ii spun ca am niste treaba si cand ma intorc ii aduc ciocolata. Ceea ce si fac. Umblu cu Kinderu-n geanta si cand intru in casa produc cate o bucatica. Asta daca isi aduce aminte si-mi cere, altfel nu pupa. Dar sa nu credeti ca uita des. Ha. Ieri seara, tat-su a avut de terminat un articol si cum acasa nu poate lucra de noi, a ramas la birou pana tarziu. La 10 juma noaptea eu cu fi-miu ne uitam pe geam in parcare, si-i explicam ca tati are treaba si nu vine acasa pana ne culcam noi. LA care Vladimir, cu o mutrita resemnato-multumita si dand din cap intelegator zice: coooco. Am zis ca mor de ras.

De luni ar fi trebuit sa mergem si noi la gradi, dar amanam pentru miercuri ca m-au plimbat astia cu rezultatul la exudat de-am ametit, abia azi am reusit sa-l scot. Luni merg la mf dupa adeverinta si ca sa nu inceapa de marti il duc abia miercuri. Mi-e si mie o frica de mor.

Gata, am raportat. Scurt, da' am facut-o. Ma duc sa ma uit la Rauri de purpura pe AXN. Am vazut primele trei sferturi din acest film de cel putin cinci ori si n-am reusit vreodata sa il vad pana la sf. din varii motive. De trei ori din cinci cred ca din cauza ca am adormit inainte de final, filmul fiind din alea de se difuzeaza in creierii noptii ca sa nu se socheze prea multa lume. Daca nici azi nu-mi iese cu finalul, o fi vreun semn ca nu-i cazul sa-l vad. Nu ca n-as sti care-i finalul, ca mi l-a pove domnu' sotu, dar nah, tin sa vad cu ochii mei.

V-am pupat. Mai trec.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

www.dropshots.com/ipeltod" target="_blank">Vladimir1
www.dropshots.com/ipeltod1" target="_blank">Vladimir2
Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page