|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 43975 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 10/01/08 @ 13:31
|
| Moni, poate o doare de presiunea admosferica ... nu stiu cum e la voi .. dar la noi e apasator tare. Si daria a dormit pana la 11 ... si la 12 vroia nani la loc. |
 |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 10/01/08 @ 13:38
(Edited 10/01/08 @ 13:44)
|
DEEA se poate sa ii doara asa de mici capul de la presiunea atmosferica? Diana s-a trezit pe la 8,apoi iar a dormit vreo ora de la 9 la 11 si pe la 13 a zis ca ii e somn.Chestia e ca aici e soare acum,nu prea cred ca e presiunea atmosferica incriminata ... A mai zis atunci odata ca o doare capul si de atunci nimic.Si mai si radea,poate face misto de noi  ANCA da,te distrezi,da' daca tin bine minte si tu te dadusi odata pe tobogan cu Andrei 
Si eu am probleme cu capul da' io stiu motivu',m-am culcat dupa 1,30 azinoapte Si acum lucrez aici ca o nava in deriva 
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 10/01/08 @ 14:13
|
Anca, bravoooooooo Sa mai vii cu vesti asa bune  |
 |
|
|
acina
Mami de Buburuz

|
Posted 10/01/08 @ 14:15
|
Moni da mai m-am dat pe topogan cu Andrei in vara , m-am distrat teribil cu poalele in cap ca io eram dupa serviciu si in fusta.Se cracanau prietenele mele de ras uitandu-se la mine.
Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006) Pozele Noastre Povestea Nasterii http://www.copaculdehartie.ro/ |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 10/01/08 @ 14:16
|
hahahaha... ce fain e sa fii micut .. si eu vreaaaaaaaaaaaaaau [:-(] |
 |
|
|
monica70

|
Posted 10/01/08 @ 15:20
(Edited 10/01/08 @ 15:33)
|
Apropo cica bebeiamfeb i-a deschis subiect de la multi ani si Dianei si acum 5 minute a intrat si a modificat lista cu sarbatoritii lunii ianuarie si lista principala si a scos-o de acolo,v-am zis ca sa stiti si voi cata falsitate ( de parca nu stiati,cel putin unele ) In alta ordine de idei ia priviti ce am depistat: Care este culmea paranoiei? Sa crezi ca intr-o adunare de rugbi se vorbeste despre tine!!!  Culmea calculatoarelor Stiti care e culmea calculatoarelor? Sa gonesti musca de pe ecran cu cursorul de la mouse. Inca mai citesc si mor de ras,asta ca sa nu mor de somn 
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 10/01/08 @ 15:50
|
Moni, nu stiu ce sa zic. Nurofen de copii, sirop, poti sa ii dai. Poate ii trece.
eu am patit ceva ciudat azidimineata. Trageam matza de coada in pat, cu capul la perete. Daria isi pusese desene la calculator, dar nu era in camera. Deodata simt asa o chestie ... ca o unda vibratoare .. ca in jocurile alea cu eroi paranormali pe calculator, un soc asa, tremurator. Imediat dupa asta, calculatorul dariei s-a oprit (am auzit doar). Ma ridic sa vad ce se intampla, si calculatorul Dariei.. se restarta. Ce ziceti de paranormalul asta ? Pe mine nimeni nu ma crede ca e ceva in neregula cu locul asta unde stam noi, de ma simt de la un timp foarte ametita si bulversata Dar de chestia asta... ce ziceti?  |
 |
|
|
monica70

|
Posted 10/01/08 @ 16:03
|
DEEA si eu am mai patit asa.Poate fi si paranormal - eu cred in astea - dar mai logic e ca s-a luat o clipa curentul.
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 10/01/08 @ 16:13
|
Da, e logic pentru calculator, dar pentru mine ? Ce ? si eu sunt legata la reteaua Electrica ? Haha.. poate oi fi un robot si inca nu m-am prins. Maii .. mi-ai dat idei I robot...  |
 |
|
|
monica70

|
Posted 10/01/08 @ 16:29
|
Mia nu stiu ,stiu ca si mie mi s-au mai restartat asa din senin,o fi fost vreo unda electrica extinsa spre tine cu drag Merg si eu catre casa,vai ce as dormi,da' oare cine ma lasa? 
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|