|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
olguta12
| 19 intr-un picior Acest mesaj a fost trimis de
olguta12
pe data de 21/10/2007 la 19:45
.:. 7118 vizionari
.. Exista 21 raspunsuri la acest anunt
|
|
Azi implinesc 38 de ani. Acum niste ani cand auzeam 38..parca-mi spunea cineva 78. Buba e, ca tot 12 ani vreau sa cred ca am. Si de multe ori ma port ca atare. Aseara m-a scos soatza la "pascut". Cina, film, dantzuiala. Ce mai, dezmatz in 2 . Mi-a trimis un aranjament de trandafiri rosii IMENSI( ii trag in poza si-i adaug la galeria mea, ca sa nu zica lumea ca sint sora cu Petre ISpirescu), mi-a cumparat un IPOD pe care mi-l doresc de mult, si acum pot sa ascult 20,000 de melodii...ce mai..frumos. Ajunsi acasa...deh...el saracul spera ca desertul era pe meniu...si cine ne astepta in "capul" scarilor, doar in tricou si chilotei? Pishcoata. Soatza...dehputin dezamagit..eu rideam de una singura. COpil am vrut... eh...copil avem. S-a catzarat peste noi in pat, ne-a dezmierdat, ne-a giugiulit, ne-a trimis sa-i aducem biscuiti la pat... si apoi ne-am culcat toti 3 ca niste detzinuti, in linie dreapta...bine..noi mai pe cate-o buca, ea mai ca o pomana tiganeasca...pe tot patul Am primit multe mesaje,cadouri, atentii... Pina acum ziua promite multe. Avem planuit un picnic in parc, la lac- si cu bunicii- daca-i putem urni din casa, si cu prietena mea cea mai buna Nicole, si dulaul ei african Killian, care are doar 70 kg (si pe care Galushca probabil ca o sa-l confunde cu un armasar). Frumos...poetic. Dar cele mai frumoase cadouri primite azi??? Faptul ca Pishcoata mea mi s-a prezentat singura ..ALEZANDA MANINA GUGULET. Da, da..Alexandra Marina ..bine ca n-a zis gugushtiuc...sau GALEATA...ca o dezmosteneam(corect e cu S sau cu Z? dezmostenit... desmostenit..uooofff..am imbatranit si tot analfabeta am ramas). SI... azi la prima ora...4 cacarezi facuti in nadragei;mi-a zis sa intind mina... si POFTIM.M-a strans in bratze,m-a mozolit..s-a intors si a plecat. Asa cadou...mai rar. Lara spune ca o sa am noroc. Da..cu toptanul Adevarul e, ca ma simt deja norocoasa. Mult prea mult. Am pt ce sai multumesc Celui De Sus. Ma duc sa ma imbaiez,sa ma pun la tzol festiv, si sa vad daca mai are fiica-mea vreun "cadou" pt mine. Poate castig la loterie
olguta12
"Fear less, hope more; Whine less, breathe more; Talk less, say more; Hate less, love more; And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Trimite reactia ta
|
|
|
Lara
membru junior
|
Posted 21/10/07 @ 20:19
|
Iti doresc sa pastrezi mereu ceea ce ai astazi! (nu ma refer la cadoul Galushtii ) Sa fiti mereu frumosi si fericiti, sa va iubiti si sa-i aveti pe cei dragi langa voi! Sunteti minunati! Olguta, sa ramai mereu aceeasi!!! La multi ani, scumpo!
|
|
|
adana
membru incepator
|
Posted 21/10/07 @ 20:52
|
La multí ani cu sanatate OLgutzo sa te bucuri de cei dragi si sa ne mai poti si pe noi veselii cu ceea ce scrii
Mamica de Sebastian Sebastian
|
|
|
J G
pescarus
|
Posted 21/10/07 @ 22:00
|
La multi ani Olguta! Sa ne traiesti si sa ne incanti in continuare cu povestirile tale (pentru care eu iti multumesc!) Te pupam (Io si Carlita)
J si Carlita Carliontz (05.02.2006) |
|
|
miereamara
Gator Mom
|
Posted 21/10/07 @ 22:50
|
A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun. Enjoy the trip Olguta! La multi ani!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
|
|
|
alba
membru matur
|
|
adriana
1+1= 3
|
Posted 22/10/07 @ 02:12
|
Sigur, la multi ani Olguta12!!! Foarte multa fericire, sanatate cu caru' si un fratior pentru Galushca.. ...stai ca vine Bleuma si ma ia de ceafa acum...
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006 |
|
|
LoraG76
The nutty squirrel
|
Posted 22/10/07 @ 08:47
|
Olguto, ma bucur ca te-am cunoscut!!! "La multi ani" si sa ai parte numai de lucruri bune si frumoase! Ramai la fel ca la 12 ani, ca acum...
Lora, mami de IUSTINA
|
|
|
LauraFlo
Droghi sau dependenta Dc
|
Posted 22/10/07 @ 09:08
|
LA MULTI ANI ! Olgutza draga sa ai parte de tot ce-i mai frumos in lumea asta ! Sanatate, fericire si pe cei dragi alaturi!
Fericirea te indulceste, incercarile te intaresc, tristetea te face mai uman, greselile te smeresc, succesul te mentine in forma, dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe! |
|
|
lilach
membru junior
|
Posted 22/10/07 @ 09:57
|
La multi ani! tot ce iti doresti sa ti se implineasca! Imi face o deosebita placere sa citesc tot ceea ce scrii. Numai bine.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com. |
|
|
marumiha
membru junior
|
Posted 22/10/07 @ 11:29
|
La multi ani!ěti doresc tot binele din lume si sa raměi aceeasi si peste multi,multi ani ,vesela solara ,plina de ironie.Esti extraordinara!
http://community.webshots.com/user/mihaela2703
Poze |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|