Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mama42
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118720
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 57027
3. Bilantz olguta12 51102
4. J D E monica70 41742
5. A murit Laura! craciunitza 31314
6. Un nou inceput...(2) danangie 30269
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 30064
8. scrisoare catre mama Picasso 23742
9. Curiozitate! Ana68 23486
10. Moartea lui Metaforel olguta12 21628

post an entry in your weblog   Jurnalul lui Adrianaa  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

Adrianaa
Pentru minte, inima si ochi...
Acest mesaj a fost trimis de Adrianaa pe data de 15/08/2007 la 15:30 .:. 2097  vizionari .. Exista 3 raspunsuri la acest anunt
Pentru minte, inima si ochi...

Sa nu-i uitam pe cei ce-au fost...

Motto:
- Am auzit ca lumea rade de dumneavoastra...
- Ea rade de mine, eu de ea...
Toma Caragiu

www.romanian.be/filme.html" target="_blank">MOMENTE VESELE

Saptamana viitoare, pe 21 august, ar fi fost ziua marelui actor. Toma Caragiu a fost unul din cei mai mari actori romani si a ramas in memoria si sufletul meu ca un mare artist.

„Zambiti, va rog! Si dati-mi o vioara/. N-ati mai vazut un arlechin cantand,/ Spectacolul, prea ieftin pan-aseara/, E scump acum. Platiti si stati la rand./ Strigati, va rog/ sau radeti pe-nfundate/ De ce-am facut, de ce nu pot sa fac./ Vioara-i sparta, corzile taiate -/ Strigati sa cant/ Caci veti striga sa tac./ Urlati, va rog/ Mi-ati daruit o barda,/ Refrenul ei cu sila-l învatati,/ Lumina-n voi a început sa arda.../ Aplaudati, va rog/Aplaudati!”.

Aceste versuri, botezate sugestiv „Clovnul cu vioara”, apartin unui poet fara opera. I se potriveste ca o manusa aceasta poveste lui Toma Caragiu, care desi i-a facut pe oameni sa rada, uneori în hohote, era de o tristete incurabila.

www.c-cultural.ro/biblioteca virtuala/teatru/TOMA CARAGIU.doc

"ZEUL RASULUI"

Trimite reactia ta

andrath
membru junior

Posted 16/08/07 @ 08:31 Reply with Quote
..c-asa-i in tenis!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
Back to top

Adrianaa
membru junior

Posted 16/08/07 @ 12:33 Reply with Quote
Andrath, bine ai venit pe blogul meu. Un jurnal este o bucatica de suflet. Sa stii ca am o lista lunga de persoane in sufletul meu, mai mult sau mai putin insemnate ca personalitati.

istorioare cu talc (pentru copii)
Back to top

andrath
membru junior

Posted 16/08/07 @ 14:15 Reply with Quote
Frumos! Bine te-am gasit!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
Back to top

Mesaj nou   Raspunde la mesaj