Pentru minte, inima si ochi...

Pentru minte, inima si ochi... | Autor: Adrianaa

Link direct la acest mesaj

Pentru minte, inima si ochi...

Sa nu-i uitam pe cei ce-au fost...

Motto:
- Am auzit ca lumea rade de dumneavoastra...
- Ea rade de mine, eu de ea...
Toma Caragiu

www.romanian.be/filme.html" target="_blank">MOMENTE VESELE

Saptamana viitoare, pe 21 august, ar fi fost ziua marelui actor. Toma Caragiu a fost unul din cei mai mari actori romani si a ramas in memoria si sufletul meu ca un mare artist.

„Zambiti, va rog! Si dati-mi o vioara/. N-ati mai vazut un arlechin cantand,/ Spectacolul, prea ieftin pan-aseara/, E scump acum. Platiti si stati la rand./ Strigati, va rog/ sau radeti pe-nfundate/ De ce-am facut, de ce nu pot sa fac./ Vioara-i sparta, corzile taiate -/ Strigati sa cant/ Caci veti striga sa tac./ Urlati, va rog/ Mi-ati daruit o barda,/ Refrenul ei cu sila-l învatati,/ Lumina-n voi a început sa arda.../ Aplaudati, va rog/Aplaudati!”.

Aceste versuri, botezate sugestiv „Clovnul cu vioara”, apartin unui poet fara opera. I se potriveste ca o manusa aceasta poveste lui Toma Caragiu, care desi i-a facut pe oameni sa rada, uneori în hohote, era de o tristete incurabila.

www.c-cultural.ro/biblioteca virtuala/teatru/TOMA CARAGIU.doc

"ZEUL RASULUI"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

..c-asa-i in tenis!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Andrath, bine ai venit pe blogul meu. Un jurnal este o bucatica de suflet. Sa stii ca am o lista lunga de persoane in sufletul meu, mai mult sau mai putin insemnate ca personalitati.

istorioare cu talc (pentru copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Frumos! Bine te-am gasit!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput