Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

iar imi bag nasu pe'aci

"La multi..multi ..multi aniiiiiii asi..sa fiti iubiti si fericiti!!"

editai odata eram oaspete..acu numai sunt?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

asi - am vrut sa recitesc ceva din urma insa vad ca ai omis sa pui capitolele din urma!
Am cautat ceva si le-am gasit in cele din urma...Pentru a ne fi mai usor in ale cautarii pe viitor te rog, repunele pe prima pagina.Iti multumesc anticipat.
Gina.

(23),(22);(21), (20), (19), (18), (17), (16), (15), (14), (13), (12), (11), (10), (9), (8), (7), (6), (5), (4), (3), (2), (1)

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Doamnelor dorinta v-a fost indeplinita!

Liana imi pare rau ca ai revenit la oaspeti

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

asi stai mama linistita..io ma bucur ca sunt alaturi de voi..plangeam ca nu ma vazusem nici la oaspeti si mi'ar fi parut rau sa numai fiu cu voi..macar asa din joi in pasti

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ASI la multi ani fericiti alaturi de sotiorul tau si de Razvanel!
Va multumesc frumos pentru urari fetelor!
Sim multumesc pentru telefon si urari, esti o draguta ca deobicei si ma bucur ca nu m-ai uitat! Sanatate multa lui Tudor si intregii familii!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelamicka spune:

Anunt ... super anuntz

Scuze ca nu am mai trecut pe aici... tot cu munci si alte alea...

Luni a fost confirmata sarcina de catre medic... avem si poza de la ecograf...

URAAAAAAAAAAAAAA

Avem 7 saptamani....

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mihaelamicka felicitari si sarcina usoara!!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor iertati-maaaaaaaaaa!!!
Am fost in Romania pentru 2 saptamani, nu a stiut nimeni, de=aia nu v-am spus nici voua, ca sa nu se duca vestea. Am avut peripetii ca Danut avusese diaree, febra, varsaturi o saptamana, cand am plecat inca nu era bine si a reinceput sa tuseasca rau *de cateva saptamanai nu se oprise practic total, da fusese mai binisor uneori, in Romania a facut si varicela, din fericire o forma usoara. Am avut intentia sa intru pe dc sa va dau vestile cand voi ajunge Romania, nu am crezut ca voi fi chiar asa de acaparata :-) Va pup pe toate si iertati-ma ca v-am speriat. Sunt bine, acum e si Danut. Am facut un eco si se pare ca ciclurile ciudate (maron-spre negru) si durerile centrale sunt de la un chist functional de la ovarul stang. Am inteles ca e normal sa ai chisturi functionale si ca dispar singure.

Ioana la multi ani draga mea! Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!

Asi la multi ani fericiti alaturi de iubitul tau sot. Ce intamplare cu pantofii. Sunt uneori intamplari in viata care nu sunt chiar intamplarim chiar daca uneori aflam mult mai tarziu... Si un bebe mic in burtica iti doresc din tot sufletul.

Asi s-a intamplat ceva cu Liana? Ca eu stiam ca e graviduta cu gemeni. Sper ca e totul bine si am inteles eu gresit.

Mariana multumesc din suflet de mesaj, iarta-ma ca nu m-am invrednicit inca sa iti raspund pe privat. Sunt bine multumesc lui Dumnezeu.

Iertat-ma ca nu scriu la toate, sunt pe fuga...

Mihaelamika sa ai un pui sanatos si o sarcina frumoasa!

Cat mai multe teste pozitive de acum!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

mihaelamicka felicitariiii

Irinel te puppppp ..da cu mine s'a intamplat ceva..sarcina s'a dus...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Liana, e greu de spus cat de rau imi pare. Ma rog pentru tine sa iti dea Dumnezeu cat de curand bucuria de a avea din nou in burtica bebe(i) mic(i) si sa fie totul bine de data asta. Sa stii ca fie ca esti pe lista fie ca nu, noi te iubim si esti prietena noastra draga. Ma bucur ca in ciuda incercarilor grele prin care ai trecut si treci Dumnezeu te-a intarit si poti merge mai departe cu optimismul tau molipsitor. Imi cam dau insa seama ce poate fi in sufletul tau acum si ma gandesc la tine. Te imbratisez si te pup cu drag.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput