Mamici din nou aspirante (5)

Mamici din nou aspirante (5) | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

1 2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57110" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58814" target="_blank">4

Mamicile aspirante

Cornelia laura (Eduard 21.06.2004)
Andra10
Asi (Razvan 07.03.2004)
Mercedes
Ruxi
Geliza (Mara 24.01.2002)
Ruxandra sb (Matei 3ani)
Andreea Banica (Alexia Elena 12.08.2004)
Kitti (Raul 6 ani)
Mav (Sebi 04.02.2004)
Mcrmiki(Bogdan 24.12.2000 Vlad 17.11.2003)
herra (Vlad 23.09.2004)
Ana Maria (Victor Stefan 15.12.2004)
Sim (Ruxi 3 ani)
Rosa sinesis (Cosmin 03.077.1997)
Michial
Mia
Adi95 (baiat 10ani)
Vasce (David 18luni)
Pashosha (Luca si Maya)
Loredana (Diana 6 ani)
Iulia P (Thomas Anthony 16 iunie 2004)
Pako (Andreea)
Tomasa (Tudor 9 ianuarie 2005)
An-k (Bianca 14 03 2005)
Andreea (Sebastian 7 10 2003)
Acd2you (baiat 3 ani)
Mamaluidavid (David 24.12.2004)

Irinel (Daniel28.05.2004)
Andira (Irina 14.04.2005)
Florypop (Andrei 27.11.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Flory nu scapi asa usor de noi fara sa ne spui povestea ta.
Inca o data felicitari si o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna la toate fetele!
Vreau sa va si sa va doresc bebe cat mai curand....
...v-am mai citit pe parcurs, da' pana acu' n-am scris...
...si noi "aspiram", da deocamdata doar teoretic, ca ne-a stors de vlaga puiul nostru!!!
Sper sa ma inscriu si io cat mai curand la mamici aspirante...si practic!!!
Succes la toata lumea!!!
Asi, ....ca ne stim de la "cluj rulz"!!!!
Florina, mamica Elisei (9 iulie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Florina bine ai venit pe la noi.Vrei sa intri pe listuta noastra pentru bebe2?

Sorina m-am gandit ca ar fi bine sa fi iar pe listuta noastra .Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Stanca, nu inca...
Deocamdata suntem in perioada in care doar ne gandim cum ar fi cu bebe2....cred ca mai e ceva timp pana sa ne hotaram....
...dar daca da Domnu' mai repede decat vrem noi...nu ne suparam!
Nu stim inca daca ne-am descurca, si financiar, bunicile sunt ambele plecate, sunt o droaie de variabile!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Florina mai treci pe la noi poate cine stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Florypop felicitari, sarcina fara probleme si un bebe sanatos!Dumnezeu v-a rasplatit pentru bunatatea voastra.

Asi, eu l-am dat pe Sebastian la cresa la 11 luni si l-am retras 2 luni mai tarziu din cauza numeroaselor viroze pe care le-a facut in perioada aia.La gradi a inceput sa mearga de la 1an si 10 luni si e f bine, s-a acomodat repede chiar daca nu stie germana...a invatat deja multe cuvinte si intelege ce ii cer educatoarele.

Uneori ma gandesc ca poate ar trebui sa ma relaxez un pic...zilele astea trebuie sa imi vina ciclul (pana luna trecuta venea fix la 28 de zile, acuma sunt in ziua 29 si nici un semn)si parca sunt in transa...azi dimineata am fost la farmacie sa ii cumpar niste medicamente puiului care a luat si el virusul de la noi (si a facut o laringita de toata frumusetea cu febra mare si tuse latratoare) si cu greu m-am abtinut sa cer un test de sarcina...pana la urma mi-am promis sa il cumpar daca nu imi vine ciclul pana sambata...

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Am implinit 2 ani

Mergi la inceput

baby-boom, cine stie daca stai pe la asprante poate iti vine si "pofta"...si eu il cresc pe Sebastian singura fara bunici si chiar nici un alt ajutor decat al sotului cand e pe acasa, dar ma gandesc ca m-am descurcat cu unul, n-oi muri cu 2....cat despre faptul ca va ganditi cum ar fi cu 2,m-ai facut sa rad ca mi-am adus aminte de ce zicea o prietena de a mea acum cateva zile:"ma gandesc sa ma gandesc sa imi fac curaj sa incerc si pentru bebe 2"

Am implinit 2 ani

Mergi la inceput

Andreea daca venea fix la 28 de zile si acum nu a venit de ce astepti pana sambata fa testul cat mai repede.Ai mari sanse sa fie cu okisori.

Mergi la inceput

Scuze asi m-am exprimat eu gresit...luna trecuta a fost prima data cand nu mi-a venit la 28 de zile (asta dupa ani in care era ceas cu sau fara pilule) si am avut o intarziere de cateva zile de credeam ca s-a intamplat minunea...de asta acuma mai astept un pic...deh, speranta moare ultima.

Am implinit 2 ani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Relya

quote:
Originally posted by lizup

Relya, draga mea si eu citesc site-ul asta de mult timp de cind eram intradevar aspiranta! acum sint in aceeasi situatie cu tine! am doua extrauterine facute la 9 luni distanta si o fetita de 5 ani care si-ar mai dori un surior! E tare greu! chiar mi-as fi dorit f mult inca un bebe!Cind am citit povestea ta parca m-am recunoscut in ea! Eu m-am gindit si sa mai adopt u bebe dar sotul meu nu e deacord, iar FIV deocamdata nu imi permit! Eu nu stiu cum ai depasit tu problema dar eu stiu ca la mine a fost f greu! si inca e! am avut chiar si probleme in casnicie pentru ca nici unul dintre noi nu a acceptat cu usurinta faptul ca Doamane Doamne nu vrea sa ne mai daruiasca un pui!

Mi-as fi dorit sa nu mai fi trecut nimeni prin ce am trecut eu. Imi pare tare, tare rau ...Stiu ce simti.
Cum am depasit situatia ? Nicicum... Nu stiu CAND o voi depasi. Deoacamdata incerc sa nu ma mai gandesc. Dar mi-e foarte greu. Inca mai plang pe furis....M-am gandit la ambele variante ramase. FIV si adoptie. Dar n-am discutat cu sotul meu decat despre FIV. Financiar imi pot permite... Problema grava e ca nu stiu daca imi pot permite inca un esec. Ultima experienta a fost ... prea de tot.

Cat timp a trecut de la ultima ta extrauterina ?

Pupici printesei tale !

sanatate multa
Cu drag
Relya

Mergi la inceput