Mamici din nou aspirante (5)
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
quote:
Originally posted by lizup
Multumesc!pentru urari ! la fel si tie si puiului tau!
Ultima extrauterina a fost in august anul trecut!Experienta a fost dramatica!in sensul ca am stiut ca sint insarcinata, am facut eco si mi-a zis ca e sarcina intrauterina dar ca e f mica!asa ca am plecat linistita la un botez la Satu Mare unde mi-a pleznit trompa!nu am stiut ca e trompa, mi s-a facut deodata rau la petrecere am fost la spitalul judetean acolo unde le-am spus ca sint insarcinata ca am in antecedente adica cu noua luni in urma o sarcina extrauterina si ca ma tem sa nu se fi inselat la eco la Bucuresti si sa nu fie si acum! Seful de sectie de acolo mi-a ris in nas a zis cucoana e sigur intra! ai mincat prea mult si te doare stomacul ia Nospa si iti trece!dar eu nu puteam sa respir de durere! dupa Nospa mi-a mai trecut dar totusi ma durea surd!A doua zi am ajuns dupa un drum cu masina de 10 ore in Bucuresti in timpul transportului am mai avut de citeva ori dureri f puternice, am mers la un control la un spityal si mi s-a spus acelasi lucru!dar cu amendamentul sa vin a doua zi dimineata sa mi se faca din nou eco!la eco dimineata primul medic care m-a vazut cu sonda endovaginala a zis ca e intra dar ca e foarte mica eu am zis ca ar trebui sa aiba cca 6 saptamina !dar ca mka doare f rau burta!a chemat un alt medic care a sarit in sus zicind e extrauterina si e rupata uite embrionul e mare, e pe trompa dreapta(stinga nu o mai aveam ), are burta plina de singe ! imediat operatie de urgenta!M-a operat atunci cu hemoglobina 6.5!am zacut 5 zile in spital cu drena si cu sufletul varza!am plins nopti in sir si inca mai pling si acum pe furis....de fiecare data cind vad un bebe mic ma cuprinde tristetea....
am crezut ca nu o sa mai rid niciodata...au fost multe momente in care am zis ca daca acel embrion ar fi putut sa traiasca mi-as fi dat bucuroasa viata! dar ma uit apoi in ochii printesei mele si imi dau seama ca gresesc ! merita sa traiesc pentru ea...bani de Fiv deocamdata nu am si nici forta psihica...sotul meu a zis ca ajunge cit m-am chinuit...ce nu stie el e ca inca mai ma chinuie dorul de a mai fi odata mama...
Pupici! si iti multumesc ca ma intelegi!
mamaluidavid spune:
Mie aseara mi-au crescut sperantele ca luna asta va fi cu ochisori
Hai sa va spun de ce!
Abia de vreo cateva luni am observat ca de cate ori am ovulatie ma doare ovarul drept. Cand am fost in Romania mi-am intrebat ginecologul(aici mi-a fost rusine sa intreb,sa nu zica ca sunt dusa
,daca gresesc) si mi-a spus ca intr-adevar se poate ca ovarul drept sa ovuleze mai puternic si de aceea sa am durerile respective.
Aseara m-a durut ovarul drept!!!!!!!!!!!
Doar ca de obicei durerea tine cam o zi intreaga,aseara a fost scurta ,dar luna asta nu m-a durut deloc.
Cand ma gandesc cate tratamente am facut pentru durerea aceea de ovar,imi vine sa urlu!
Doar de cand am inceput sa imi urmaresc perioada fertila am facut legatura. Au fost doctori care mi-au spus ca am o raceala cronica si ca la o eventuala sarcina s-ar putea putea sa imi faca probleme. Normal ca in timpul sarcinii nu am avut nici o problema,doar nu am mai ovulat,nu?
Se poate sa intarzie si ovulatia? Scuze daca vorbesc prostii!
Parca ar fi chiar prea frumos sa reusim din prima,desi cu David asa a fost!
Sa ne tineti pumnii,va rog!!!!!!!!!!!
Stefania si David 24.12.2004
florypop spune:
Stefania bafta multa!
Sa fie aa cum va doriti. Noi tinem pumnisorii stransi, stransi.
Pupici,
Flory
6 sapt. si
Andrei
baby-boom spune:
Stefania, va tinem si noi pumnii...sa vina bebe 2!!!!!!!
Poate intradevar daca ma invart mult pe aici, imi vine si mie curajul sa incerc pentru bebe 2!!!
Numai bine si
la toata lumea!!!
Florina si Elise (9 iulie 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
mamaluidavid spune:
Va multumesc mult fetelor!

Nu vreau sa ma gandesc ,sa imi fac sperante,o sa fiu mult prea dezamagita daca nu o sa fie cu ochisori.
Dar nu imi pierd speranta!
Stefania si David 24.12.2004
Poze
Relya spune:
Buna dimineata ... mai spre pranz !
Lizup
Stii, de multe ori ma gandesc ca cel mai comod ar fi ( cum spunea o fata pe forum ) sa nu-mi mai doresc sa mai am inca un copil. Dar uite ca nu-mi pot smulge dorinta asta din suflet. Sigur ca privind in ochii copilului meu vreau sa pot merge mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat...De dragul lui si a sotului meu care mi-a fost alaturi in fiecare clipa. Dar mi-e sufletul sfasiat. 

Poate ca timpul va vindeca rana din suflet...
Deocamdata imi fac vant sa-mi fac analizele. Pentru ca mi s-a pus sange trebuie sa verific daca n-am luat vreun " crocobaur " drept bonus.
Sim
nu mai pot sa raman gravida natural pt ca nu mai am nici o trompa. ![]()

Relya
lizup spune:
Buna dimineata tuturor!
Cita dreptate ai Relya ! ar fi mult mai usor daca am reusi sa inabusim dorinta de a mai avea un bebe! dar cel putin eu nu reusesc! de fiecare data cind vad un bebelus imi doresc si eu sa mai simt inca odata miracolul aducerii unei vieti pe lume!Si pe mine m-au ajutat cei din jurul meu atunci si dupa cum s-au priceput, dar cred ca numai timpul imi va cicatriza rana care inca doare si singereaza din cind in cind....
Sper sa reusim impreuna sa depasim incercarea asta grea la care ne-a supus Doamne Doamne!Au fost momente in care am fost tare suparata pe el ca mi-a luat sansa de a mai face (cel putin natural)alt bebe...
Problema e ca eu am aflat acum vreo 4 luni ca am si un chist ovarian postoperator de 4cm asa ca nu cred ca as putea nici daca as avea acum banii sa fac FIV! Nu stiu la ce sa sper...
Te pup! si multumesc de floricele!
cornelia_laura spune:
Salut si eu toate fetele!
Astazi ma simt ceva mai bine dar ieri si alaltaieri mi-a fost tare rau. Ma bucur ca Eduard si-a revenit repede.
Am inceput si eu de ieri sa iau Branca Ursului, 3 lingurite pe zi in 100 ml apa. Doar ca eu am tensiunea mica si nu stiu ce sa fac ca ma simt acum si mai ametita.
asi , ce zici, ce sa iau pe langa BU ca sa-mi mai creasca nitel tensiunea?
relya, lizup, va doresc din suflet sa aveti puterea sa depasiti durerea asta si sa va cresteti puiutii care au atat nevoie de voi!
stefania, andreea va tin pumnii stransi !
sim, cum mai e? tot pete sau au venit uratii?
Eu sunt in ziua 10 CM asa ca luna e abia la incepu pentru noi....
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
asi spune:
Cornelia ia tinctura de maghiran.
Relya,Lizup suntem aici pentru a va sustine.

Sim cum stai cu petele?
Florina te-ai hotarat vii pe lista noastra?Ar fi frumos un fratior pentru Elise.