Mamici din nou aspirante (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Maai, ce activitate pe aici!
Bun venit

Flory felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Tine cateva locuri libere, ca din atatea aspirante poate mai apar niste mamici luna asta.

Relya, eu batuta in cap cum sunt n-am priceput din prima cum stau lucrurile. Iarta-ma ca am pus asa o intrebare stupida si ca am rasucit cutitul in rana. Daca un FIV ajuta si daca iti doresti asta, atunci poate ca nu este totul pierdut. Chiar aseara discutam cu sotul meu ca ii mai dau inca un an lui bebe 2 sa se arate, daca nu si nu...parca ma vad inscrisa la FIV, eu care ziceam ca nu... In orice caz, am in plan sa incep niste investigatii mai serioase, sa vad daca nu cumva doctoerasa la care am mers pana acum o fi "omis" sa-mi spuna ceva.

Cornelia petele stau bine si la locul lor deocamdata si stiu ce prevestesc...in cateva zile ma paste invazia. Dar stai linistita ca te prind din urma, la cele 25 de zile de CM pe care le am eu...acusica vin! Nu te las singurica intre emotii...

Lizup tare as vrea sa te incurajez si uite ca nu-mi gasesc cu vintele. E atata tristete in ce spui si in ce ai trait! Cel mai important este ca Doamne Doamne ti-a dat bucuria de a avea fetita. Si eu ma gandesc uneori ca imi doresc cu disperare un al doilea copil, dar uit ca eu deja am o minune pe care o iubesc mai mult decat viata mea, asa ca ma intorc din gandurile negre si imi iau copila in brate. Sunt atatea mamici care nu au avut sansa asta! Of! Iarta-ma daca am pus cumva paie peste foc, de fapt nu asta am vrut...

Va pup si sper sa mai trec in seara asta pe aici. Acum trebuie sa fug.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizup spune:

Va multumesc la toate pentru suportul acordat!
Sinteti minunate!
Intradevar timpul vindeca incet, dar sigur! Mie mi-a trebuit un sa pot sa vorbesc despre ce am suferit!
Ai dreptate Sim am intradevar o minune de copil pentru care ii multumesc lui Dzeu in fiecare zi!ca de altfel si pentru bucuria de a fi mama macar o data( daca vreti puteti sa cititi la Nasterea pe glob povestea fetitei mele se numeste Minunea mea!).
Am nevoie de sprijin pentru ca e foarte greu sa stii ca iti lipseste in fiecare luna macar bucuria de a astepta sa se intimple...La mine a murit speranta pe care voi o aveti...eu numai sint nici macar aspiranta...dar sper sa ramin optimista...si sa reusesc sa ma bucur de minunea mea...
Va multumesc! va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Lizup si Relya

Cornelia si eu ma inscriu in cursa pentru luna asta...sunt in 1 CM (si mi-e cam rau) si dupa cum am vazut programul sotului, ar trebui sa fie pe acasa exact in perioada propice.

Mamicaluidavid sper ca peste 2-3 saptamani sa ne dai vestea cea mare!

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Am implinit 2 ani

www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

lizup ,
Stii ce se spune " cand ti se inchide o usa, Dumnezeu iti deschide o fereastra ". Ideal ar fi sa ajungem sa vedem " fereastra ". Sper, ca pana la urma, sa putem sa ne gasim linistea sufletesca de care avem atata nevoie pentru a putea merge mai departe.

Stii ce ma indurereaza mai tare pe mine ? Cand cineva ( care nu-mi stie povestea ) ma intreba : " pe cand ... perechea ? " Atunci...izbucnesc in plans fara sa vreau.

Asi multumesc frumos.

Sim ai mare dreptate. E tare, tare greu si pentru fetele care isi doresc macar un copil si nu-l pot avea. E atat de nedrept !!!

sorinushhhhhhhh

toate mamicile si pe puiutii lor !
Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

asi, am fost la plafar si din pacate nu aveau tinctura de maghiran dar mi-a recomandat tipa de acolo sa iau tinctura de rozmarin pt hipotensiune. De asemenea am constatat ca exista si capsule de branca ursului, 70.000 cutia/40cps. M-am bucurat caci asa in forma de tinctura are un miros de-mi vine sa .
sim, poate-poate ramane totul la nivel de pete....suntem datoare sa speram pana la capat luna de luna...
flory, cred ca eu am omis sa te felicit dar o fac acum: Sa dea Dumnezeu ca sarcina asta sa mearga bine pana la capat si in felul asta sa va rasplateasca Cel de Sus pentru sufletul vostru!Sarcina usoara si un sanatos si mancacios!
In alta ordine de idei astazi am constatat cu tristete ca m-am ingrasat 4 kg peste cele 10 pe care trebuia sa le dau jos asa ca daca nici luna asta nu se prinde samburelul, de luna viitoare musai sa trec la regim serios.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cornelia nu stiu daca rozmarinul are aceleasi efecte ca maghiranul.Dar o sa ne spui tu.Eu am luat 2 luni tinctura iar acum in luna a3-a am hotarat sa iau si capsule.In primele zile a fost rau ca mi-a cam scazut tensiunea dar intr-o saptamana mi-am revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Buna!
Flori,felicitari ...sarcina usoara si un bb sanatos!
Si eu am pierdut prima sarcina la 8 sapt,a 2-a a mers bine si.......sper ca si a3-a va merge la fel d bine.
Azi de dimineata am facut un test si au iesit 2 liniute.Am tremurat de emotie si nici acum nu-mi vine sa cred.....de f multe ori m-am tot uitat la test si sunt f fericita.
Dpn ar fi la sfarsitul lui iunie si fetita e tot din iunie,din 14.Asa ca sper cu ajutorul lui Dumnezeu c-o sa-i fac cadou un fratior cand va avea 3 ani.
Va pup si sa auzim de cat mai multe gravidute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Lya, ne-ai dat o veste minunata in seara asta. Acum chiar e o seara buna. ca de fiecare data cand aflu asa ceva, mi-au dat lacrimile.FELICITARI SI SA AI CEA MAI USOARA SARCINA DIN LUME SI LA FINAL UN BB SANATOS TUN SI MARE MANCACIOS!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Flory,Lya felicitari !!

Lizup
,mie imi dau lacrimile la toate mesajele tale...imi pare rau ca ai incercari asa de triste.Tie si Relyei

Andreeacc
, am vazut pozici cu Sebastian.Sa-ti traiasca!Am vazut minunatiile care le-ai facut pentru aniversarea lui...foarte creative.

Asi, felicitari pentru olitza!

Simona, multumesc pentru explicatie

Pe mine zilele astea m-au chinuit niste dureri de cap de nu va pot descrie....

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Buna fetelor!Ma numesc Anca,am un baietel de 1 an si 5 luni (21.05.2004) pe care-l cheama Shion si mi-as dori un al doilea bebe,poate chiar o fetita...
Impreuna cu sotul meu am decis ca-l vom concepe in ianuarie,dar am asa o banuiala ca am un samburel cu ochisori...Merg cam des la toaleta,ma cam dor sanii...,poate ca ma gandesc prea mult,nu stiu ,dar voi afla cu siguranta in cateva saptamani.
Cand l-am conceput pe Shion ,a fost asa o intamplare,am vrut sa vad ce se intampla daca nu folosesc prezervativul,caci ma gandeam atunci ca e imposibil sa ramai insarcinata doar dintr-o incercare.De aceasta data s-a intamplat cam la fel,mi-am zis eu ca nu era o zi fertila si am renuntat la prezervativ...Oare istoria se repeta?M-as bucura,dar nici nu vreau sa sper, ca nu fiu dezamagita daca se va dovedi contrariul...Cu certitudine voi afla rezultatul ,trebuie sa am rabdare si oricum va tin la curent.
Mult noroc aspirantelor,felicitari celor insarcinate,pupici si...ne reauzim.

Anca & Shion

Mergi la inceput