Mamici din nou aspirante (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Lizupsi Relya
Lya felicitari,iti doresc o sarcina usoara si un sanatos si mancacios!
Eu sunt in ziua 21 CM,ma amagesc ca mi-a intarziat ovulatia,am prestat in zilele 18,19,20 CM.
Nu stiu ce sa zic,luna asta sunt cel mai aproape de ovulatie,dupa cum v-am spus noi avem doar 4 zile pe luna in care prestam pentru bb2,ca sa iasa fetita.Restul zilelor folosim prezervativ.
Lunile viitoare zilele sunt chiar la sfarsitul CM
Dar au fost femei care au folosit acest program si au reusit chiar si la sfarsitul CM,asa ca nu ne ramane decat sa speram si sa asteptam. Avem 1 an la dispozitie
O zi frumoasa va doresc!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Fetele,ce ziceti?
Sora mea e in ziua 31 CM,fara rushi,fara simptome de invazie!!!!!!!!!!!
Eu zic ca e ,ea asteapta pana maine sa faca testul,nu imi vine sa cred cat de calma poate fi!!!!!!!!
De obicei are un ciclu regulat,fara intarzieri,acum e putin racita si de aceea ii e teama sa nu fie intarzierea. I-am spus sa nu mai ia medicamente!
Voi ce ziceti?

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna dimineata fete,
ce de activitate pe-aici...din pacate nu prea am avut timp de DC in ultimul timp...ieri m-am "aranjat" si eu ca si Cornelia, sa astept bb tunsa si vopsita..
Sim, hai ca poate ramai doar cu petele...
Lya, felicitari...hai ca v-am zis ca se mareste lista...toamna asta apar bbeii cu nr. 2..Sa ai un bebe super sanatos si mancacios...
Relya, Lizup, sincer imi pare f rau de situatia voastra...trebuie sa fie cumplit...eu stiu cum ma simt cand ma mai intreaba cineva de ce nu fac al 2 lea copil si eu stiind ca lucrez la asta ma indispun cand imi amintesc ca se lasa asteptat...cred ca este cumplit sa ti se puna asemenea intrebare si sa stii ca este aproape imposibil...FIVul ramane totusi o solutie...ma gandesc si eu la varianta asta...poate la anul pe vremea asta, daca nu se intampla nimic pana atunci...dar intai de toate noi (eu si sotul) trebuie sa incepem sa ne investigam...
mamaluidavid...ii tin pumnii surorii tale sa fie cu okisori...si de ce nu si tie...poate o sa fiti insarcinate in acelasi timp
Cornelia, spor la prestat...hai ca poate se prinde luna asta si lupta cu kg o declansezi dupa ce apare bb2...si eu la fel am zis...intai sa scap de kg in plus si apoi bb2, dar nu am decat 2.5-3 kg in plus fata de cat aveam inainte de prima sarcina....

va urez inca de dimineata un weekend placut, cu vreme frumoasa, cu mult soare ca asa se preconizeaza...si mult spor la prestat

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

mi-am amintit ceva...de cateva zile iau tinctura de BU si exctract de maldite de zmeur, cate o ligurita pe zi, dimineata...si tot de cateva zile parca simt asa o tensiune pe la ovare...e semn ca actioneaza?...si mi-au mai aparut si cateva pete maronii...de fapt tot mucusul asa parca e mai colorat...sper sa fie tot de la "naturistele" astea...voi ati simtit asa ceva? Asi, Cornelia?
si intradevar...Bu e cah la miros si la gust...abea l-am convins pe sotul meu sa ia si el...macar o luna...

va pup

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizup spune:

Dragele mele, ma bucur atit de mult ca am avut in cele din urma curajul sa intru aici la voi si sa va povestesc! am tinut prea mult in mine durerea asta....Va multumesc ca existati si ma simt foarte bine aici cu voi chiar daca numai sint o mamica aspiranta! Va multumesc ca existati si va urez la toate aspirantele sa vina bebe cit mai repede!
Relya, draga mea, sintem pe aceeasi barca stiu cum te simti cind cineva te intreaba si pe cind un fratior?In momentul ala imi vine sa bag capul in pamint caci mereu am lacrimi in ochi ....Dar asta e !Sa ne dea Dzeu puterea de a ne accepta soarta si sa ne gasim linistea interioara...
Au fost multe momente in ultimul an cind fetita mea m-a intrebat de ce plingi mami? si mi-a sters cu minuta ei lacrimile...nu vreau sa fiu pentru ea o persoana trista ci vreau sa reinvat sa rid....
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fete dragi!
Eu sunt aproape refacuta dupa raceala asta si sper ca zilele ce urmeaza sa fie mai prolifice...ca de, nu prea am avut randament ...
Iau si eu in continuare branca ursului, rozmarin, vit E si acid folic. Am renuntat deocamdata la magne B6 ca am impresia ca asta imi dadea pofta de mancare(eu oricum nu duc lipsa de asta)
shian, bine ai venit si iti doresc din suflet ca banuielile de acum sa devina realitate. Sa-ti traiasca puiutul!
eliza, sa sti ca si eu aseara aveam o tensiune in ovare si chiar ma gandeam ca e prea devreme sa-si faca efectul tinctura dar se pare ca totusi asa este.Sa-ti fie de bine "aranjatul", macar acum suntem aspirante puse la punct.
stefania, ii tin pumnii sorei tale sa fie cu ochisori dar si de la tine asteptam cat de curand o veste buna, fie ca-i baiat sau fetita, sanatos sa fie!
pako, ma bucur ca ne-ai dat un semn de viata! In ce zi esti?
asi, sa sti ca are efect rozmarinul. Azi nu mai sunt asa ametita ca ieri. Si miroase super frumos fata de BU, plus ca scrie in prospect ca e bun si la probleme digestive si biliare .
sim, hai spune-ne ca inca sunt doar pete! Hai ca sa avem ce sarbatori ca Eduard nu mai are rabdare sa o cunoasca pe Ruxi!
rosa, ce mai faci? Cum te mai simti? Da-ne un semn de viata si ramai alaturi de noi!
vasce, iulia, tomasa, voi nu mai ziceti nimic?
Pup toate gravidutele noastre si asteptam vesti despre samburei: Irinel, andira, flory

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Lizup

Chiar daca nu mi-a mai ramas speranta ca voi putea tine in mana, inca odata, un test de sarcina pozitiv, ca voi putea simti in pantec, din nou, miracolul unei noi vieti sper si ma rog pentru toate fetele care isi doresc, cu ardoare, un copil ( fie el primul sau al 7-lea ).

Personal inca nu stiu ce decizie voi lua. Ma impac cu ideea, adopt un copil sau ....risc un FIV ?! Inca nu stiu. Orice decizie as lua ...va anunt.

si multumesc mult pentru sustinere.

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Cornelia (nu stiu de ce dar imi vine tot timpul sa scriu Mami Cornelia), draga mea, draga, multumesc mult pentru grija. Deocamdata sunt tot la stadiul de pete, insa cam asta e ritualul la mine...vo 3-4 zile ma tine in sah asa, si apoi vine navala. Zilele trecute am avut asa un sentiment de frustrare ca...stii tu...nici luna asta, mama ei de treaba! Acum insa am trecut in faza urmatoare: sunt impacata, linistita si astept cu incredere sa vina vremea de prestare. Aseara insa au venit socri pe la noi si evident ca mi-au pus intrebarea de baraj: ceva nou luna asta? Bietii oameni au facut-o cu buna-credinta, insa eu aproape ca am izbucnit in plans dupa toata tensiunea pe care am strans-o in ultimele zile. Asta iaste...merjem mai departe!
Asaa, sa nu uit: pai stii ce, pana se hotarasc sambureii sa-si opreasca trenurile si-n gara la noi, eu cred ca mai gasim noi ceva de sarbatorit: de exemplu faptul ca ne-am cunoscut, ca scriem cu atata bucurie si incredere aici, ca avem doi copii minunati si familii de care suntem atat de mandre. Asa ca abia asteptam sa ne vedem.

Eliza saru'mana de urare, eu nu ma opresc, trag sperante pana m-oi trezi cu invazia peste mine. Dar incerc sa fiu realista. Stii ce, cred ca ne luam de manuta: mergem sa ne facem analize (si eu stiu ca sunt sanatoasa), iar daca dupa inca un an nimic nu se intampla, tot de manuta ne incolonam la FIV. Ca ii musai al doilea bebel!

Lya sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!

Mami Irinel ne e tare, tare dor de tine!!!

Pako ce mai faci? Cum te mai simti?

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizup spune:

Relya!
Nu stiu cum ar fi mai bine pentru noi dar stiu sigur ca in inima mea mai exista suficienta iubire pentru inca un puiut...
Deocamdata trebuie sa imi tratez chistul care a fost de 8.4 cm iar acum are 4.7cm pentru ca nu as putea face stimulare pentru FIV cu un chist asa mare!
In privinta adoptiei m-am gindit mult! Sotul meu nici nu vrea sa auda! el sustine ca nu stie daca e capabil sa iubeasca un copilas care nu e al nostru din conceptie ca pe fetita noastra si ca nu vrea sa riste...Poate are dreptate ! nu stiu...dar eu as incerca ! dar nu pot de una singura...
Ramine de vazut! in primul rind vreau sa ma impac cu mine...sa reinvat sa traiesc cu povara asta pe umeri si ce o fi om mai vedea...
O sa va povestesc ce si daca am hotarit ceva!
Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Simona, gata...a trecut problema mea cu pischu dureros....nu mai vreau!!
Cornelia sunt in ziua in care esti si tu...uratii la mine au venit pe 11 luna asta.Pentru ca ne dorim tot fetitza ar trebui sa incepem cam pe 20-21...zic eu.

Mai, eu am o mica problemutza cu sotul meu...aseara mi-a zis ca ar trebui sa mai asteptam cu bb2 ca nu e momentul acum....asta pentru ca in 4 luni noi plecam de aici, ne intoarcem in tara si nu stim ce ne asteapta acolo in conditiile in care nu avem nici un job.Asa ca trebuie sa duc cu el o luuunga discutie , sa intoarcem socoteala pe toate partile sa ajungem la rezultatul dorit de mine...pentru ca eu chiar imi doresc un bb acum....si nu peste o jumatate de an sau un an
.
Lizup, ii dau dreptate sotului tau intr-un fel...

Mergi la inceput