Mamici din nou aspirante-9

Mamici din nou aspirante-9 | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

Mamicile aspirante

Andra10
Asi (Razvan 7 martie 2004)
Mercedes
Ruxi
Ruxandra sb (Matei 3ani)
Andreea Banica (Alexia Elena 12 august2004)
Kitti (Raul 6 ani)
Mav (Sebi 4 februarie 2004)
Mcrmiki(Bogdan 24 decembrie 2000 Vlad 17 noiembrie 2003)
herra (Vlad 23 septembrie 2004)
Ana Maria (Victor Stefan 15 decembrie 2004)
Sim (Ruxi 3 ani)
Rosa sinesis (Cosmin 3 iulie 1997)
Michial
Adi95 (baiat 10ani)
Vasce (David 18luni)
Pashosha (Luca si Maya)
Loredana (Diana 6 ani)
Iulia P (Thomas Anthony 16 iunie 2004)
Pako (Andreea 17 iulie 2004)
Tomasa (Tudor 9 ianuarie 2005)
An-k (Bianca 14 martie 2005)
Andreea (Sebastian 7 octombrie 2003)
Acd2you (baiat 3 ani)
LauraB(Diana 11 martie 2003)
Lauricipani(Cristian 2 mai 1986,Kiriakos 3 august 1988,Mario 30 mai 1991)
Roandre(Alexia Maria 26 august 2004)

Oaspeti:

baby-boom (Elise 9 iulie 2004)

Irinel(Daniel28 mai 2004)
Andira (Irina 14 aprilie 2005)
Florypop (Andrei 27 noiembrie 2004)
Irinuca(Radu 2 ani si 2 luni)
CorneliaLaura (Eduard 21 iunie 2004)
Lya (Rut 14 iunie 2003)
Mamaluidavid (David Tetsuhisa 24 decembrie 2004)
Geliza (Mara 24 ianuarie 2002)
Shian(Shion 21 mai 2004)
Mia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Sa fie de bun augur deschiderea unui nou capitol! Si sa se lase cu cat mai multe gravidute. Eu am amandoua mainile intinse spre voi si nu ma las pana nu va iau dupa mine. Va pup!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu sunt pregatita sa vin

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Salutare la noul capitol!
Eu eram pregatita sa va scriu ca in curand, adica foarte curand pot sa ma apuc de bb2. De ce? Am fost la doctor si m-am vaccinat pt varicela. Si mi-a zis ca o luna musai nu tre sa fie bb. Doar o luna? Cica, da, pentru ca e un vaccin mild.
Am zis sa verific si pe internet. Ei bine, distribuitorii acestui vaccin zic ca trebuie 3 luni. Asa ca m-am dezumflat.
Numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Multumesc inca o data pt urari dragele mele!

Sper si eu sa se lase cu mai multe gravidutze capitolul asta asa ca te vom prinde toate Cornelia de maini sa ne tragi dupa tine.

Iulia.P, offf ce m-a intristat mesajul tau pt ca se citeste cat de mult iti doresti un alt bb si cat de rau iti pare ca renunti momentan la acest vis dintr-un motiv nu tare placut.
Tu stii cel mai bine ce aveti de facut! Pupici

Geliza, evita orice efort si ia tratamentul si totul va fi bine! Sunt sigura de asta!

Biscu nu stiu ce sa zic despre vaccin dar mai intreaba un doctor. poate chiar nu trebuie sa astepti 3 luni.

Sim, poate i-ai fentat pe urati si nu mai apar de acum inainte...eu asta sper pt tine!
Si emotii....cred ca ai f multe! Ce mai astept si eu momentul serbarilor, dar mai avem putin.

Va pup pe toate!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sim..

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Pai daca e de intins mainile le intid si eu fetelor,ce scapa Cornelia,prind eu
Sim asa e,avem o legatura speciala,si mama mea a ramas uimita ca la nici un an sa se comporte asa!Si uite asa am varsat din nou cateva lacrimi pe ziua de azi
Iulia

Stefania 6+ David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Cornelia deja au inceput durerile de burta, asa ca in mod sigur nu e luna asta bebe. Voi avea inca o luna de pauza si apoi revin cu forte proaspete. Stai linistita ca de aici nu mai dispar, cel putin nu pana nu ma vad cu bebitz.

Asi sper sa se faca bine repejor Razvan! Ruxi a mea se vaita ca o doare burtica din cand in cand si ieri am dus probe pentru un coproparazitologic. Sa vedem ce-o iesi.

Stefania se vede ca aveti o legatura minunata. Si nikul ales de tine o spune. Sa creasca mare si sa-ti fie de ajutor, ca mare nevoie o sa ai peste cateva luni.

Roandre saru'mana de gandul tau bun! Iau o luna de pauza ca sa ma dreg cu niste medicamente si sa vezi elan pe capul meu din ianuarie!

Biscu parca as asculta si eu ce zic producatorii. Mai bine sa nu risti.

Eu decorez de zor camera Ruxandrei. Aseara am fost zugrav de meserie. Am colorat peretii in galben-pai iar peste vreo doua zile ne vine mobila. In timpul asta trebuie sa ne gandim ce decoratiuni punem pe pereti ca sa-i placa domnisoarei. E complicat...dar e atat de frumos! O sa pun poze cand termin.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dragi mamici eu am vesti foarte bune.
Am repetat exudatul lui Razvan si a iesit negativ.(Ce chestie ma bucur ca a iesit ceva negativ!).Azi dimineata am vazut ca pe partea stanga are si maseluta si caninul iesite.Sus si jos.Acum se pare ca se pregateste partea dreapta.

Sim si eu am facut coproparazitologic si nu a iesit nimic.Din sange am aflat ca are paraziti.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

hai ca intind si eu mainile spre voi si ce mai scapa stefania prind eu...eu ma simt f bine, nu am mai avut sangerari, nici greturi nu prea am.
va pup si mai revin

ps...a fost cutremur acum cateva minute

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna seara!
Nu am mai scris de ceva vreme ptr ca am fost ocupati cu mutatul..in sfarsit dupa 4 ani si ceva de plimbari ne intoarcem acasa.
Sotul meu e trimis la un alt proiect, la Moscova, si am decis ca e mai bine ca eu si Sebastian sa stam in Bucuresti.Mai greu va fi ptr sot ca va face naveta saptamanal, asa ca in conditiile astea tare greu va fi sa ii facem o surioara lui Sebastian (el asta vrea - o fetita cu care sa se joace).
Asa ca au venit cei de la firma de transport, au impachetat si acum mai am ceva treaba pe la consulat si gata , pe 22 venim in Romania.
Pe 21 urmeaza sa imi fac rapelul la ROR si pana la sf lui feb nu trebuie sa raman insarcinata, intre timp urmez tratamentul cu Duphaston ptr ca la analize mi-au iesit valori un pic marite la FSH si LH (una la limita superioara, una putin peste).Dr mi-a recomandat sa le refac la sf lui februrie dat fiind ca in perioade cu mult stress o pot "lua razna" hormonii.El crede ca asta ar fi cauza, mai ales ca celelate analize sunt toate f bune.Ma rog, acuma ca ma intorc acasa, o sa vad ce zice si medicul meu cu care am si nascut.Am mare incredere in el.
Biscu sa stii ca mie si dr ginecolog si medicul de familie mi-au zis ca dupa vaccinurile impotriva bolilor copilariei trebuie minim 2 luni sa am grija sa nu ramna insarcinata.
Imi pare rau ca nu am avut timp nici macar sa citesc ce ati mai facut, dar o sa recuperez.
Va pup pe toate!

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Am implinit 2 ani

www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi

Mergi la inceput