Mamici din nou aspirante-9

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

multumesc pentru raspunsuri! am mai intrebat de vaccin pe o prietena de-a mea, medic si mi-a zis si ea ca o luna e prea putin de asteptat.
asa ca ma gandesc si eu la macar 2 luni, cum spui tu andreeacc.
acuma sper sa nu se razgandeasca sotzul ca ieri dupa ce i-am zis care-i treaba cu vaccinul si asteptatul a zis "dar noua chiar ne mai trebuie inca un bb?"
uf
numai bine la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sim, de abia astept sa vad cum va iesi camera micutei...sunt convinsa oricum ca va arata super, asa ca astept poze!

Asi, uite la rezultatul ala e bun si negativul...hehehe. ma bucur pt voi ca a iesit bine!

Andreeacc, dc nu ma insel tu stai prin Pantelimon in Bucuresti, nu? Dc e asa poate o sa ne vedem cand vei ajunge prin tara. Pana atunci spor la impachetat si rezultatele la analize sa iasa in limite normale data viitoare!

Eu ma pregatesc sufleteste ca maine sa ma duc sa-i fac mandrei Varilix-ul pt varicela si asa mi-e mila de ea!

Mai, la cate maini intinse sunt pe aici e imposibil sa nu ajungem si noi la mamici...asa ca sa mai avem putina rabdare!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor.
asi, ma bucur ca a iesit bine exudatul. Nu plange din cauza maselutelor? Ca Eduard era tare nervos in perioada aia.
Sim, si eu abia astept sa vad poze cu camera lui Ruxi. Cum esti? Au venit uratii?
roandre, si noi ar trebui sa facem Varilix-ul luna asta dar oare e vreun pericol pentru mine ? Trebuie neaparat sa intreb un doctor.
andreeacc, DRUM BUN, sa ajungeti cu bine si sa va instalati cat mai repede. Si lasa nu te gandi numai la naveta sotului, ca daca e sa vina bb2 vine oricum.
biscu, toti sotii mai au momente din astea de nesiguranta dar noi stim sa-i facem pana la urma sa le depaseasaca, nu?
Eu astazi merg la medicul de familie sa-mi dea trimiterea si maine dimineata merg la recoltare.
Abia astept sa facem bradul(avem din acela artificial) si sunt curioasa cat o sa reziste intreg dupa ca il ia Eduard in primire.
Va pup pe toate si o zi cat mai buna va doresc.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Asi ai fost pe sufletul meu: tare mi-as dori sa vad si eu un rezultat negativ zilele astea la copro- pe care l-am facut Ruxandrei. Am mai auzit la o mamica treaba asta: ca mai curand poti vedea parazitii intestinali la analizele de sange, dar parca nu mi-a venit sa cred si am mers la doctor. Daca si pediatra a zis ca hai sa vedem intai ce zice copro- am renuntat pentru moment. Parca as lasa-o sa treaca sarbatorile si sa n-o supar chiar de ziua ei. Ma bucur ca e bine Razvanel.

Andreea te asteptam cu drag acasa! Spor la treburi cu mutatul, desi cred ca nu prea iti doreai asa schimbari chiar de Sarbatori. Eu cred ca surioara o sa vina chiar daca va intalniti mai rar si poate nu tocmai in perioadele cele mai potrivite. Atata timp cat v-o doriti, nu se poate sa nu vina!

Roandre imi pare rau ca n-am intrat aseara sa vad mesajul tau. Vroiam sa spun ca eu dupa fiecare vaccin facut fiica-mi ii pun pe intepatura o felie de lamaie. Asa m-a sfatuit candva o doctoreasa si nu-mi mai facea nodulet sub piele. Incearca si tu pentru Alexia, poate o sa-i treaca mai repede.

Cornelia sunt deja in ziua 2. Ieri au venit uratii, asa ca am inceput si tratamentul in forta. Da ce forta! Am de luat Ofloxacin...e un antibiotic foarte tare. Nu am stiut cat de tare pana nu am inceput. Am niste ameteli si senzatii de voma timp de vreo 2 ore dupa ce il iau de nu ma vad. Si tre' sa-i dau inainte cam 2 saptamani in ritmul asta. E cam ciudat, dar daca trebuie, trebuie... asta era singurul la care microbul parea sensibil din antibiograma.

Noi am tot avut de discutat ce fel de brad facem: ba natural, ba artificial, asa ca ne-am hotarat: facem doi din fiecare cate unul ...poate aduce Mosul mai multe cadouri. Sambata seara o sa incepem cu impodobirile prin casa. Abia astept!

Va pup.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Tocmai mi-a adormit copilul.Mai nou trebuie sa stau langa el cand adoarme de amiaza ca se agita atata ca-i sare somnul.Eu trebe sa stau pe pat langa el pe post de politai sa nu se mai miste si sa adoarma.Ma enerveza la culme.Pana acum il puneam in pat si adormea singur ca intr-o jumate de ora.S-a cam smecherit .

Cornelia nu prea am vazut manifestari neobisnuite la el de cand cu maselele si caninii.Doar faza cu somnul de amiaza.

Sim abia astept sa pui poze cu camera.Eu am vrut sa-i fac camera la Razvan violet dar nu am gasit nici o perdeluta care sa se poatriveasca asa ca am facut-o un albastru intens tare cu galben portocaliu.

Andreea speram sa ajungi cu bine acasa.Bebe vine cand vrea el nu cand hotaram noi.

Biscu oricum trebuie sa astepti iar in timpul asta sotul tau o sa isi schimbe opinia.Ajutat de tine bineinteles.

Roandre cum a fost la vaccin.Eu am hotarat sa nu il fac la Razvan asta.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Gata, am fost astazi si i-am facut vaccinul Varilix in manuta. A plans putin si a trecut. Doctora a zis ca nu da reactii vaccinul asta si sa stau fara grija...

Cornelia, de ce sa fie pericol pt tine? Vaccinul sa-l faci tu sau bb? Dc il face doar bb tu nu ai ce sa patesti.
Eu prefer sa-i fac aproape tot ce se poate in materie de vaccinuri, bineinteles la recomandarea pediatrei. Pana acum am facut Infanrix si Engerix la 2, 4, 6, 12 luni, Trimovax la 13 luni, Varilix la 15 luni jumate. Engerix nu mai stiu exact cand nu l-am facut pt ca nu are aceeasi schema ca Infanrix-ul.

Sim, sper sa fie ok dupa tratament si sa te simti mai bine.
Cat despre brad, noi am hotarat anul asta sa-i luam unul natural la 1,5 m pe care sa-l punem sus pe masa ca altfel ar fi in stare sa se urce in el. Avem brad artificial dar e mare si nu putem sa-l cocotam pe sus...la anul poate cand va intelege si ea ca nu e voie.

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna!

Am sosit si noi din vacanta acum 2 zile...veni, vidi...si vici nu prea...am prestat si nimic luna asta.Am terminat si acidul folic....data viitoare o sa scot microscopul din cutie ca sa tin cont si de consistenta salivei.

va pup pe toate si sa fie cu noroc la voi luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut:)la toate fetele. Eu n-am mai scris dar v-am mai citit din cand in cand.

Biscu, asteapta 3 luni cat zic producatorii. Mai stiu si eu care au facut vaccinul si toti au zis ca li s-a recomandatat 3 luni de asteptare dupa. Stiu ca esti nerabdatoare, dar cred ca pentru 2-3 luni in plus nu merita riscul. Biscu draga, ne vedem la Mt. Tremblant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Da sa traiti! Asa o sa fac. O sa astept 3 luni si gata si asa nu o sa ma mai stresez pentru asta. Cu sotul, ma tin tare pe pozitii.
Merci Moni :)
Ramane stabilit, ne vedem la MT.
Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineta mamici !

E asa frumos afara ca a nins!Saptamana viitoare vine Mos Craciun. Abia astept.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput