Mamici din nou aspirante-9

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La noi nu ningeee
Bine ca plecam la munte de Craciun...acolo sigur o sa am zapada din belsug Sic!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Biscu cel putin o luna iti tin de urat, ca nici eu nu am voie la bebe cu tratamentul pe care il fac.

Asi daca erai in Bucuresti stiam unde sa te trimit sa gasesti perdele dupa pofta inimii . Eu am fost intr-o plimbare sambata dimineata prin cateva magazine si imi fugeau ochii de colo colo la cate modele si culori (multe foarte frumoase, dar si destul de scumpe). Eu am ales o nuanta de galben pai foarte deschis cu cateva bulinute portocalii (pentru ca exact asa va fi si mobila: cu usite si sertare portocalii). Vreau doar sa-i inveselesc putin camera si sa se simta bine. Vin cu poze deindata ce am terminat de aranjat. Am promis.

Pako, lasa ca vine ea si vremea noastra!

Roandre cred ca am inceput sa ma obisnuiesc. Azi mi-a fost ceva mai bine dupa ce am luat pastilele. Sa faci poze la bradut sa vedem si noi.

Dragele mele va rog sa nu ma dati disparuta, dar zilele astea tre' sa-mi amintesc sa-mi trag si sufletul de cata treaba am. Cu zugraveala am sfarsit, asa ca astept sa-mi vina mobila maine dimineata si apoi ma apuc de smotru si aranjat. Promit sa intru macar seara.

Va pup.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sim acum stiu si eu unde sa caut in Cluj dar atunci nu am gasit ce am dorit.De fapt nu am dorit o perdea foarte subtire ci o perdea mai plina care sa aibe si rol de draperie.

Eu am o stare foarte buna.Sper sa nu dispara.Abia astept sarbatorile.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Buna dimineata la toata lumea!
N-am mai intrat de ceva timp pe la voi,v-am urmarit insa.
Nu stiu ce sa ma fac,mai am putin si aflu daca-i alba sau neagra,autosugestia insa e pe pozitii si ma face sa am tot felul de inchipuiri.Mi se pare ca am greturi,ca ma dor sanii,cateodata parca se si misca ceva in burta la mine...Stiu ca la chestia cu miscatul am luat-o razna ,dar probabil imi doresc atat de tare un bebe incat numai la asta ma gandesc.
Luna asta am prestat serios,chiar cu riscul de a capata vreo candiduta...
Poate ne va aduce mosul un cadou minunat luna asta,iar daca nu ,ne legam de franghia lansata de fete ,sa ne traga si pe noi dupa ele!

Cum stati cu pregatirile de sarbatori?Eu am inceput curatenia generala,mai am de tras vreo doua zile si gata.De Craciun n-o sa gatesc nimic pentru ca avem programata o excursie de trei zile la munte(23,24,25).Voi ce gatiti bun?
Va pup pe toate,mult noroc si multa sanatate!

Anca & Shion
http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata dragele mele.
Eu am fost ieri la analize, azi iau rezultatele si diseara merg cu ele la medicul ginecolog.
shian, iti tin din tot sufletul pumnii ca sa ne dai o veste foarte buna acum de sarbatori! Si super cu excursia de Craciun ca scapi de facut mancare! Distractie placuta!
Sim, acum chiar m-ai facut curioasa si abia astept sa vad rezultatele! Mai ales ca anul viitor vreau si eu sa schimb cate ceva prin casa si mi-ar prinde bine niste idei. Spor la treaba!
asi, si eu as vrea sa-ti pastrezi starea asta buna de acum incolo si cred ca ai sa ai parte de niste sarbatori minunate alaturi de puiul tau si de sot.
roandre, asa mi-a spus mai demult un medic, ca cel mic e purtator de microb dupa vaccin pana la imunizare. Probabil ca e o prostie si am sa ma interesez eu serios. Mai ales ca eu nu am facut varicela pana acum.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am inteles Cornelia dar nu stiu ce sa zic...n-am auzit asa ceva pana acum. Oricum e bine sa te mai interesezi sa vezi dc e adevarat.
De abia astept sa ne spui ce mai zice doctorul azi si cum au iesit analizele.

Shian, hai ca-ti tinem pumnii si sa nu fie vorba doar de autosugestie si chiar sa fie bb mic acolo!

Eu sunt in ziua 7 si cam trebuie sa ne apucam de "treaba" ca cine stie cand vine ovulatia si sa n-o ratam. Tare aiurea e cand nu stii ce se va intampla si cand se va intampla.

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nanae spune:

Buna fetelor, eu sunt doar la aspirante optimiste, si am si eu o intrebarica mica pt voi, poate ati trecut prin asta.
Mi-am facut ieri analiza de sange, parca.. bhcg?, recomandata de dr moisa(sunt la a 8-a inseminare la ea), fiind deja in perioada menstruatiei, si cand sa iau rezultatul... surpriza (sarcina de 3 saptamani). Am facut repede si un test barza, care a iesit negativ....Am intrebat-o pe d-na doctor(inainte de test), si mi-a zis ca e posibil sa am menstruatie chiar daca e sarcina.
Voi ce ziceti de contradictia dintre analiza si test?
eu una nu stiu ce sa mai cred..sa ma iau dupa analiza sau dupa test???

Mergi la inceput

Nanae dupa analiza sa te iei bineinteles.Dar trebuie sa o repet ca sa vezi daca a crescut valoarea.
Iti doresc o sarcina usoara!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Nanae, te iei dupa analiza de sange care e sigura si care determina prezenta hormonului de sarcina cu mult inaintea testului de urina. De obicei testul de urina iese clar + abia dupa 1-2 zile de intarziere in timp ce testul de sange poate iesi + la aprox 10 zile de la conceptie. Eu zic sa stai linistita si SA AI O SARCINA USOARA!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Cornelia cum te mai simti?Creste burtica?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput