Mamici din nou aspirante-9

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare dragelor si un sfarsit de saptamana cat mai reusit!
Am fost ieri si mi-am luat analizele care sunt ff bune si apoi am fost la ginecolog si bb e bine, de data asta i-am ascultat si inimioara cum batea. Bineinteles ca m-a facut "muci" de emotie.
Astazi am hotarat sa scot salopeta de la naftalina. Nu ca ar fi crescut burta pt salopeta dar sunt si balonata si cu blugii pe care ii am merg descheiata la nasturi. Si cum deocamdata nu am bani pt cumparat haine, va dati seama cum voi arata de azi ....
Mai incolo merg cu Robert sa-i cautam un cadou la pitic de Craciun si recunosc ca nu am idee ca sa-i iau care sa nu coste f mult si care sa-l incante.
Va pup pe toate!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna!
Nu am mai intrat de ceva timp dar sa stiti ca nu v-am uitat.
Am fost ocupata cu pregatirile pentru maine,petrecerea lui David.Acum fac o pauza ca ma simt foarte obosita si stiu ca nu e bine sa fortez.
Marti am fost la eco,l-am vazut pe bb care e foarte mic,pana si doctorul a ramas putin surprins ce mic e in comparatie cu sacul imens in care e.
Dar avem activitate cardiaca si corespundem varstei sarcinii.
O sa va cer si voua parerea. 126 batai pe minut nu e cam putin? Doctorul e spus ca e OK dar ...parca imi fac griji.
M-a chemat pe 4 ian sa vada cum a crescut,sper sa nu am surprize;doctorul nu a spus nimic dar am vazut ceva ce semana cu un sac embrionar,mai micut ce-i drept.
Sper sa nu fie gemeni.
Va pupic si mai vb.

Stefania 7+ David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gata!! Mi-a venit!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Scuze Zozela dar m-a distrat faptul ca esti singura de aici care se bucura ca i-a venit...hihihi

Cornelia, ce veste buna...si salopeta iti va veni f bine pt ca vei fi a doua oara mamica. Eu de abia astept sa port iar hainele de gravidutza iar dc as ramane luna asta sau cealalalta ar fi perfect pt ca mi s-ar potrivi hainele pe care le-am purtat la prima sarcina cand am ramas insarcinata pe 3 ianuarie cu UM pe 21 dec.

MamaluiDavid, distractie placuta la party pt David! Sa creasca mare si sanatos!
Cat despre bb2...o sa fie bine! Sincera sa fiu nu mai stiu cum era treaba cu nr batailor inimii.

Eu sunt in ziua 10, temp oscileaza ca nebuna de ma baga in ceata rau de tot dar sper ca luna asta sa fie cu noroc.

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Roandre !!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

10 ZILE INTIRZIIERE!Nu mi-am facut testul dar ma simt gravida deja,poate e doar o intirziere,cine stie?Ma dor sanii!Cam atit,n-am alte simptome.Tineti-mi pumnii!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by Mia.

10 ZILE INTIRZIIERE!Nu mi-am facut testul dar ma simt gravida deja,poate e doar o intirziere,cine stie?Ma dor sanii!Cam atit,n-am alte simptome.Tineti-mi pumnii!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mia. iti tin pumnii si iti doresc din tot sufletul sa fie bb! Hai fa un test si da-ne vestea cea mare ...mama dar cat ai rezistat fara sa-ti faci testul

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Mia, iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Dar daca ai deja 10 zile intarziere fa testul ca ar trebui sa iasa ceva. Astept vestea cea buna!

www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna dimineatza si o saptamana minunata tuturor!

Dragele mele noi am avut niste zile absolut extraordinare. Sambata dimineata serbare la Ruxi. Am pus cetava poze aici. Sper sa va placa. Personajul in alb e mandrulitza mea. A spus toate poeziile fara sa se incurce deloc si a fost atat de dragalasa ca nu-mi mai incapeam in pene de fericire ca-i a mea. Cred ca cine se uita la mine vedea scris maaare: "O vedeti?! Este a mea!". Sa nu ma intrebati cum mi-au tremurat picioarele de emotie de cate ori o vedeam apropiindu-se de microfon.

Si camera este gata, dar n-am apucat sa fac poze. A iesit mai bine decat speram.

Mia asa proba de rezistenta mai rar! Sa dea Domnul sa fie cu okisori!

Zozela sper sa fiu prin zona cand va fi sa anunti cu bucurie ca ai bebe in burtica. Dar, toate la timpul lor!

Roandre succes! Tinem pumnii sa spargi gheata anul care vine cu o veste mare.

Cornelia hai ca mi-ai trezit amintiri frumoase legate de salopeta de sarcina. Ce frumos si ce bine e sa fii . Cu orice te-ai imbraca esti frumoasa pentru ca asta transmiti din interior. Eu aratam ca o balena dar ma simteam minunat cu Ruxi in burtica.

Va pup.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Sim, am vazut pozele de la serbare si am ramas muta de admiratie. Ai o adevarata printesa! Sa-ti traiasca si sa te bucure mereu! Cred ca a fost o serbare reusita. Abia astept si eu sa-l dau pe Eduard la gradi si sa-l vad intr-o ipostaza ca asta.

Mergi la inceput