Mamici aspirante din nou - cap.24
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cornelia_laura/cornelia_laura.jpg)
cornelia_laura spune:
Ioana, LA MULTI ANI si din partea mea si a baietilor mei!! Sa fi sanatoasa si iubita si fie ca cel mai drag vis al tau sa devina cat mai curand realitate!!
Va salut pe toate fetelor si mi-e dor de voi!De citit va citesc zilnic.
Noi suntem binisor, tocmai am depasit o viroza urata la amandoi baietii si pe care in final am luat-o si eu. Dar astea trec. Am pus poze noi in Mai 2007 daca vreti sa ne vedeti. Eric a implinit 10 luni si Eduard face luna viitoare 3 ani. Iar noi deocamdata "ne jucam cu focul", adica mai "uitam" sa ne protejam...chiar luna asta am crezut ca e cu oki, mi-a intarziat 2 saptamani si cand a venit a durat 2 zile fata de o saptamana normal...dar testul a iesit negativ....as vrea sa ma treceti si pe mine in lista din nou, daca se poate...
Asi, Sim, Roandre, Gina, Ioana, si toate celelalte fete, va pup si promit sa intru mai des...
Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
asi spune:
Cornelia bine ai revenit si felicitari pentru decizia luata!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
Eu am ajuns in sfarsit ieri la medic si n-am vesti prea bune. Am o anexita bilaterala, pt. care dr. mi-a dat sa iau antibiotic (Zanocin) 7 zile. Ma si doare destul de tare burta...asta e, luna asta nu mai fac nimic.
sper ca luNa urmatoare sa fie mai cu noroc.
Mihaser, sper sa ajungem la ghiocei, o scoatem noi la capat cumva!
Mariana, multa sanatate puiutilor tai!
Asi, multumesc ca m-ai pus pe lista!
Cornelia, bine ai venit!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI TOT CE-TI DORESTI TU MAI MULT,
IOANA!!!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
marimar spune:
Ioana , La Multi Ani Fericiti si sa vina bebe cel mult asteptat !
Cornealia Laura, ma bucur sa vad inca o mamica care se gindeste la bebe 3, ce tinara esti !!!
Vreau sa va spun ca o diferenta de 5 ani nu e prea mare, intre copiii mei sint 4 ani si 7 luni si cel mare s-a jucat mereu cu cea mica, poate nu asa cum s-ar fi jucat 2 copii apropiati de virsta dar nici nu s-au certat la fel . Se joaca cu mingea, el o invata fotbal
, se joaca cu plastelina, se uita impreuna carti sau el ii citeste, se pupa, se hirjonesc, danseaza...nu pot sa zic deloc ca nu se joaca impreuna !!
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
veronicka spune:
trebuie sa va spun cu suparare ca mi-au venit uratii. asta este lasa ca luna viitoare va fi mai bine. am hotarat ca luna viitoare sa nu mjai facem ca disperatii in fiecare zi ci sa ne ghidam dupa testele de ovulatie care sunt ff bune, adica la mine corespund cu temperat. si inainte sa nu facem macar cu 2-3 zile ca prea am facut un maraton luna asta si poate nici prea des nu e bine
va pup pe toate
asi spune:
Musai sa va zic si voua ca azi sarbatorim 11 ani de cand mi-am cunoscut sotul.In ziua aia mi-am cumparat niste sandale albe cu care am fost mireasa.Destinul...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cornelia_laura/cornelia_laura.jpg)
cornelia_laura spune:
Asi, LA MULTI MULTI ANI IMPREUNA!!!Aniversare cat mai reusita va doresc!
Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007
mihaser spune:
Salve!
Am gasit si eu teste la un alt Sensiblu...conform calendarului de aici azi am ovulatia...Sper sa fie de bine...ca la noapte plec spre Bucuresti.
ASI aniversare placuta! Never say never! Poate va face barza un cadou aniversar! Pupici lui Razvanel!
Va pup si la cat mai multe paralele pe viitor!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
asi spune:
Cornelia,Mihaser multumesc