Mamici aspirante din nou - cap.24
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Irinel spune:
Fetelor fugirati toate???
Cum stati cu numaratorile?
Eu ziua 23, nici un simptom. Da nu ma stresez. Vreau sa vad cum e Cm de data asta si in functie de asta ma hotarasc daca sa ma duc totusi si aici la un control. Da ma simt bine.
Clau cand e ziua ta? Pe 26?
Pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asi spune:
Eu sunt aici.
Nu stiu cand trebuie sa vina exact, candva saptamana viitoare.Luna asta ma doare burtica si sanii.Dar de venit tot vine.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
clauclau spune:
Irinel, dar de unde sti draga mea ? Da, pe 26 mai este ziua mea, m-ai uimit nu gluma!
Iti tin pumnii strans caci vad ca se apropie testarea la tine. Sa dea Dumnezeu sa vezi II liniute in curand!
CLAU
astept surioara de Razvanel
veronicka spune:
salut fetelor. ce mai faceti? mie abia mi-au trecut uratii si abia astept sa incep sa-mi fac din nou teste de ovulatie.daca nu iese luna asta luna viitoare poate ma duc sa vad cum stau cu trompele daca nu cumva sunt infundate. stie careva care ii procedura si cam cat costa si daca se poate face in spitale saau policlinici sau numai la particular?
am vazut ca sunteti destul de lenese cu scrisul. ce se intampla?
va pup pe toate is nu va lasati intimidate de micile esecuri lunare
Gina M spune:
Fetelor,am fost la eco' si tocmai m-am reintors cu rezultatul.Totul este bine!
Astazi am 8w & 4d de la UM insa BB pare a fi cu,cateva zile (prox'o saptamana) mai micut iar DPN-ul meu va fi undeva la inceputul lui Ianuarie.
S-a fixat/prins insa cu putere de uter,de mine, de viata si are o inimioara care bate si care ne spune ca: va invinge!
Poze & My Baby Development!
sunshine4ever spune:
Veronicka eu din cite stiu in Cluj doar la Interservisan se face, dar din pacate nu stiu si pretul. Iti doresc sa ai mult succes poate da DD sa se intimple natural fara probleme
in asteptarea unui ingeras
sunshine4ever spune:
Gina M sa ia o sarcian usoara fara probleme si un bebic sanatos si frumos, de care sa foarte mindra.
Veronika, sa imi tii pumnii, mai am o zi de asteptat paoi verdictul.
in asteptarea unui ingeras
Gina M spune:
quote:
Originally posted by magduta10
Gina M sa ia o sarcian usoara fara probleme si un bebic sanatos si frumos, de care sa fii foarte mindra.
magduta10- iti multumesc tare mult.Te astept si pe tine la odiseea mamicilor de ian'-feb'2008 caci, mai este mult loc.
![](pupic.gif)
Irinel, una dintre mamicile aspirante este deja graviduta si sunt tare fericita pentru ea.
![](icon_smile_tongue.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Tot ce va pot spune este ca vom fi colege de odisee.
![](bis.gif)
Sper ca ve-ti veni si voi dupa noi cat mai curand.Eu sunt in acelasi timp aici si va continui galeria.
![](majoreta.gif)
![](batetoba.gif)
![](majoreta.gif)
Poze & My Baby Development!
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cornelia_laura/cornelia_laura.jpg)
cornelia_laura spune:
Gina, ce veste buna! Din suflet ma bucur pentru voi, am tot pandit subiectul sa vad daca ai fost la eco. De data asta TREBUIE sa fie bine
!
irinel, tin pumnii stransi deja, azi ziua 24, nu? Mai e putin si poate-poate ne dai o veste buna!
asi, si daca durerile de burta si sani inseamna ca poate nu vin uratii? Stiu ca dupa atata timp e greu sa mai vezi "partea plina a paharului" dar atunci o facem noi pentru tine.
Acum ca sunt din nou in lista, promit sa intru cat mai des. Mi-a fost dor de voi.
Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cornelia_laura/cornelia_laura.jpg)
cornelia_laura spune:
magduta10, si tie iti tin pumnii stransi sa vi cu o veste buna!
Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007