Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Gina M, Cornelia Laura pina joi la ora 14:00 mai sunt citeva ore, sper sa va aduc vesti bune, cum o vrea DD

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Gina ce mult ma bucur ca bebe mic si scump e bine! Pupici dragi!

Asi, de obicei nu te dor sanii? Hmmmmm... :-)

Clau, parca ati vorbit tu si Ioana la un moment dat de zilele de nastere, cred ca de-aia stiu, ma insel? Da nu eram sigura ca am retinut bine data. Oricum sunt pregatita de urari. E aproape de ziua lui Dnaut (pe 28).

Magduta, eu nu stiu ce astepti tu sper sa ne dai vesti bune (scuze, da am pierdut o parte din mesaje cand am fost in Romania)

Ioana cum stai cu numaratoarea? Ce se anunta luna asta?

Cornelia esti pe lista din nou??? ce ma bucur... Doamne ajuta! Felicitari pentru decizia ta! Ce fac copilasii scumpi?

Mariana voi va opriti, sau vii inapoi pe listuta? Pupici.

Simo, Roandre, Eliana, Paxela, ce mai fac puii? Dar voi?

Rosa ce mai faci, nu ne parasi de tot!

Irinusha, imi pare rau ca ti-ai facut griji. Pupici pe burtica mare, n-am apucat sa intru sa citesc pe la mamici, da sper sa o fac zilele astea.

Veronicika, tinem pumnii luna asta Nu stiu cum e cu procedura de care ai intrebat.

Daiopri ce mai faci? Tu cum stai cu numaratul?

Baby_r7 vine bebe luna asta?

NOi l-am mutat pe Dnaut la o gradinita normala, mai mare (era intr-o casa particulara cu doar 4 copii. Si e dat peste cap, desi cred ca ii place mai mult decat in partea cealalta, ca el e foarte activ si acolo se cam plictisea si incepea sa faca prostii. Dar ieri a fost tare greu (s-a trezit din somn la pranz urland isteric de 2 ori, apoi l-am vaut ca visa urat si l-am pupat). Nu-l las decat vreo 4 ore, sper sa se obisnuiasca, nu-mi place ca are iar probleme, a trecut prin multe schimbari saracutul. Acum vrea patine cu rotile SI CU LUMINITE :-))

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bunaaa!
Bafta tuturor aspirantelor!
Irinel, ma bucur ca sunteti bine! Cum ziua lui va fi foarte curand, eu zic ca merita o pereche de role "cu luminite"! Sper sa ne anunti cat mai repede ca esti din nou insarcinata!

Clau, La Multi Ani (si noi avem un "eveniment mare" pe 26- vorba lui Sebi "petecele cu tolt!")

Eu am dat in alte griji, ieri am fost si mi-am facut eco (a ramas tot fetita ) apoi recoltare pt. Triplu Test. Uff, nu scapi niciodata de griji (intai ca aspiranta,apoi ca gravida, apoi ca mamica...)

Doresc cat mai repede sarcina mult-asteptata tuturor aspirantelor,
!

Va pupam!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

si iar .
Fetelor sunteti niste optimiste incurabile.

Cornelia intr-adevar niciodata nu se stie dar am voi sa fiu realista, nu?

Irinel in fiecare luna ma dor altfel.E drept ca in ultimele luni nu m-au durut atat de rau si mai ales noaptea.

Gina felicitari pentru "inimioara".Sarcina usoara in continuare.

In alta ordine de idei, am facut rezervare la mare in perioada 10-20 iulie.Daca mergeti in perioada asta poate ne vedem.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Asi, distractie placuta! se spune ca mediul mai salin ar fi propice prinderii sambureilor - bafta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Irinel nu cred ca ai omis tu ceva, eu mai degraba scriu la subiectul Fin in ungaria. Sa raspund la intrebarea ta, eu miine am prima programare in Ungaria in vederea unui fiv.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Irinel se pare ca luna asta numaram impreuna.............eu mai am 5 zile pana la cm..............si daca intarzie cm sigur fac test.......
iti tin pumnii sa fie dublu la tine............
pup toate mamicile si aspirantele!!!!!!!!!!!!!!!
acum sunt la servici si nu pot scrie prea mult, dar diseara voi citi din urma sa ma pun la curent cu noutatile...............sper ca sunt numai de bine!!!!!!!!!!!!!
Daiopri, Clau, Sim, Mihaser,Gina...........si toate fetele
Gina felicitari pt. bebelus..............si ma bucur mult ca te-ai mai linistit un pic.........o sarcina usoara in continuare!!!!!!!!!

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca multumesc sa speram ca va functiona.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hop si eu cu z20. Fara nici un simptom, si satula pana peste cap sa ma stresez.
Eu una, ma las de sportul asta ca e prea mult:) Baiatul meu oricum e cel mai bun AC. Pana adoarme el seara s ane facem si noi de cap, deja suntem franti, asa ca daca am noroc sa pice zilele bune in wk cu atata raman. Apoi indata nici nu mai imi place asa la comanda, asa ca ce o fi si cand o fi o fi.
Mai Irinel, mama, si sa o stergi tu asa pe tacute sa iti faci de cap in tara... Tztztztz!
Gina, ma bucur tare mult pentru tine si sa dea DD sa vezi bebicul sanatos si gata mare:)
Felicitari si celorlalte fete care au reusit sa se tine de treaba serios, nu ca alti.
Eu cu munca si acasa in rest si o astept cu nerabdare pe sora mea, ca nu prea e fun pe aici, cu vremea asta enervanta. (ca de aia nu imi iese mie pasienta ca e prea frig:))
Baiatul iar a mai luat o raceala, cat sa nu ne bucuram prea tare ca trecuse ceva timp. Cand ma uit la vremea din tara iar imi pare rau ca nu am sters-o si eu pana acasa. Da las ca oi ajunge eu la anul...
Destul cu vaicareala, asa ca pupici la toata lumea si spor la lucruri importante.

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Irinel ma bucur ca ai revenit cu forte proaspete din Romania (ne-ai speriat putin). Eu ma tot gandeam ce o fi cu tine de nu dai nici un semn de viata, dar daca ai fost in plimbari te intelegem. Multa bafta luna asta!!
Cornelia_Laura ma bucur ca esti din nou pe listuta, parca i-mi amintesc de anul trecut, cand doar ce-ai aflat ca vei fi din nou mamica! Multa bafta iubita si sunt sigura ca nu vei astepta prea mult si va veni din nou un bebe la voi!
Gina_M felicitari pentru ecografia cu bebe si inimioara lui!
Asi multa bafta si tie iubita!!
Daiopri si Baby_r7 multa bafta la numaratoarea inversa, sa se lasa cu cat mai multe vesti bune luna asta!

Eu am facut si cea de a 5 a inseminare ieri la Giulesti si ca de fiecare data sper sa fie cea norocoasa! Prea optimista nu sunt pentru ca spermograma sotului e tot in scadere si nu inteleg de ce! A ajuns la doar 5 mil. si sperantele scad, dar asta e, mergem inainte!! Trebuie sa-i repetam analizele si sa le facem pe cele care nu le-a facut pina acum si sunt muuuulte rau!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.23 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput