Mamici aspirante din nou - cap.24
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
Gina M spune:
Ioana - iti sunt alaturi si sper din adancul inimii ca vom putea fi colege de odisee. Pe ce data vei putea afla rezultatul?!
Poze & My Baby Development!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Gina_M multumesc de incurajari! Cam pe 05.06. de ziua sotului si deaceea mi-e frica ca nu voi reusi. De fiecare data cand fac vreo inseminare se nimereste cate o zi importanta pentru noi si de fiecare data e fara succes. Asa ca nu-mi pun mari sperante si sper doar sa nu-i stric ziua de nastere cu o veste proasta. Ieri era asa de daramat de rezultatul spermogramei, incat mi-a spus ca el e dispus sa facem si cu donator de va fi nevoie, numai sa avem copilul nostru.
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.23 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
Gina M spune:
Ioana,m-am pus pentru cateva momente in locul vostru si sincer, mi-au dat lacrimile...
Si eu am pierdut 2-a sarcini si stiu bine ca nu-i usor insa, indiferent de situatie trebuie, sa ganditi pozitiv.
Daca ai facut inseminarea in timpul ovulatiei sansele sunt mari ca sa reuseasca.Nu-i nevoie de o armata.Unul singur si puternic este suficient.
Sunt sigura ca biruinta nu va este departe si ma rog pentru voi ca in viitorul apropiat, sa va puteti tine in brate puisorul mult dorit.O sa fie cu ochisori curand - trebuie sa fie.Capul sus.
Gina.
Poze & My Baby Development!
Irinel spune:
Ioana Doamne ajuta! Stiu ca ti-e greu sa crezi dupa atatea incercari esuate, dar eu CRED ca se poate. Vorba Ginei nu e nevoie de multi. La voi, cu toate analizele rele, s-a putut si natural, cu atat mai mult cred ca sun sanse mari prin inseminare. Pupici si, numaram...
Daiopri, ce draguta esti. Si e sunt cam msuparata pe clima asta, si aici e ceva mai blanda decat la voi. De fapt acum e cald la noi. Sa stii ca si Danut tusea de cateva saptamani cand am plecat, cred ca l-a ajutat caldura din Romania. E intr-adevar o perioada frumoasa de mers in Romania. Anul trecut in februarie, tusea Dnaut de 8 saptamani (!) si i-a trecut cand am mers la mare. De fiecare data cand ia cate un virus, ramane cu tusea asta seaca, si mie- teama ca in Canada sunt multi copii cu astm... Cat despre programe, nici noi nu pot spune ca ne-am tinut de vreun program, si e greu din aceleasi motive de copil super-activ si care nu adoarme cand vrem noi, plus oboseala noastra. Vom vedea...
Baby numaram...Doamne ajuta!
Gina ce ma bucur ca mai vii pe la noi! Aduci un aer de optimism din tabara gravidutelor :-))
Anacami felicitari pentru fetita!!! Ce ma bucur... Nu stiam, acum am vazut. Pupici burticii cu fetita :-)
Magduta, Doamne ajuta sa fie cu folos (a se citi cu bebe mic in burtik).
Asi cum mai stai cu simptomele?
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
fetele eu de aseara sunt un pic suparata.
a inceput sa imi curga, de fapt se ia doar pe hartie la wc un mucus bej.....nu chiar maro ca cel de cm...........si ma intepa uterul........pe fetele de la aspirante deja le-am ametit de cap..........am trecut la voi ca aveti mai multa experienta..........cu sarcinile.
imi e frica sa imi fac iluzii..dar in z23 cat eram eu, putea sa fie cm??????????
azi sunt in z24 si scurgerea e si ea prezenta................pot spera ca e de la bebe???????
oricum test nu fac decat daca luni nu imi vine cm..........ca m-am saturat de teste negative............
dar categoric pana luni trebuie sa imi fac de lucru....ca ma urc pe pereti...........imi e frica de iluzii ca pe urma pic drept in butoi....
va mai scriu sigur pana luni.........si va zic ce mai fac, eu oricum citesc in fiecare zi ce faceti.
Daiopri, Irinel.....voi in ce ape va scaldati azi?????????
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
anacami spune:
Buna!
Multumesc Irinel!
Ioana, fii mai optimista! Bafta!LA Multi Ani sotului tau, sa dea Domnul sa va bucurati de un eveniment dublu (ziua lui si un test pozitiv)
Baby (Roxana), dupa semne s-ar putea sa fie intepaturi de nidatie! iti tin pumnii, ai grija de tine, odihneste-te, mananca sanatos si NU medicamente.Bafta!
Va pupam si va dorim toate cele bune!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
liana.berbec spune:
Liana este numele meu. Ma inscriu si eu ca aspiranta pentru a doua oara. Am un baietel de sapte ani si trei luni. Am inceput de luna trecuta dar nu a fost sa fie. Speram ca luna asta va fi mai bine.
veronicka spune:
asisi eu sunt din jud cluj si lucrez in cluj-napoca.la ce medic mergi si ce parere ai despre el?eu luna asta parca sunt mai relaxata dar vreau fff tare sa iasa.
magduta sper sa iasa fiv-ul si vorbim la tel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
Ana eu te urmaresc la odisee...............de intrat nu intru ca nu prea am eu ce cauta acum acolo....dar ma bucur pt. fiecare mamica............atunci cand veniti cu vesti bune1
sa iti traiasca Stefania si sa creasca mare si sa va bucure viata!!!!!!!!!!!!
stai linistita ca eu am o regula din z13 pana in z28 nu iau medicamente....chiar daca de cateva luni.parca e un facut.racesc dupa ovulatie.....sau ma stric la stomac.......etc........dar rezist eroic fara medicamente..
daca e sa fie cu ochisori voi intra la odisee sa va anunt....ca am acolo niste prietene foarte dragi mie!!!!!!!!!!
scurgerea bej e prezeta.....dor putin pe hartie......dar intepaturi nu mai am...........va scriu maine!!!!!!!
noi acum plecam intr-un club.........sa ne mai recreem...........
pup fetele si cele care sunt la testare.............le tin pumnii sa fie dublu!!!!!!!!!!!!!!
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
carminabulina spune:
Buna seara,
Nici nu stiu cum sa-mi fac intrarea dupa o asa absenta...dar a fost motivata, pur si simplu nu am avut timp. Am incercat sa fac tot timpul cate ceva numai numai sa nu ma gandesc la ale mele si de cate ori imi venea CM mai inebuneam un pic .
Irlandeza si GinaM felicitari dragelor, sarcini usoare si noroc mult mult mult. Eu simt ca pierd ceva printre degete, nu inteleg de ce daca imi doresc atat de mult un al doilea bebe nu iese sau mai rau daca se prinde pleaca?
In fine, sa las lamentarile la spate...
Voiam sa intreb si eu cum e cu CM asta, daca nu e regulat atunci nici zilele de ovulatie nu mai corespund? Eu azi sunt in a 16z. Si ieri si azi m-am straduit. Numai ca luna trecuta am avut un ciclu de 24 de zile, iar acum daca e tot de 24 inseamna ca am pierdut trenul si de data asta.
Poate cineva cu experienta ma ajuta si pe mine cu testele alea de ovulatie. Eu data trecuta am pierdut banii cu ele ca nu stiam cum sa le fac si mi mi se par incredibil de scumpe, eu cel putin am dat vreo 160 000 mii pe un singur test...enorm.
Si in alta ordine de idei sunteti minunate, m-am mai relaxat si eu putin citindu-va pe voi .