Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Multumesc Baby, te asteptam cat mai repede cu vestea cea buna! Sper ca de ziua copilului -1 iunie- sa sarbatoriti!!!Bafta!
Carmina,si eu am avut ultimele CM neregulate.Daca sunt neregulate sau mai scurte de cele 28 zile,cel mai probabil ziua ovulatiei nu este la 14 zile de la UM.
Din cate stiu eu:
Inafara de testele de ovulatie, poti urmari prezenta mucusului acela asemanator cu albusul de ou, cresterea temperaturii cu cateva zecimi de grad..Sau, cum am auzit la alte fete, sa faceti sex din 2 in 2 zile incepand cu cateva zile inainte si cateva zile dupa data probabila a ovulatiei! Oricum, daca ovulezi, ovoulul mai traieste cateva zile (2-4), iar intalnirea cu spermatozoidul poate avea loc si dupa momentul exact al ovulatie. Bafta!

Uite cazul meu:
- am avut penultimul CM de 26 zile, mi-am facut teste de ovulatie toata luna (cele facute in lunile premergatoare nu s-au pozitivat in zilele 8-18,ajunsesem sa cred ca nu mai am deloc ovulatie). La acest penultim CM am facut teste aproape toata luna; s-au pozitivat in ziua 24!!! A urmat un CM nu prea abundent. Dupa 2-3 zile mi-am facut o eco abdominala (la dr. Iosup) si mi-a spus ca am 3 ovocite (sau ceva de genul asta,nu am eco sa vad ce scrie exact) pe ovarul drept (m-a intrebat daca am facut vreun tratament de stimulare).La sfarsitul lunii am constatat ca sunt insarcinata. Nu stiu care a fost fenomenul dar asta mi s-a intamplat.

Bafta tuturor!!!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria261 spune:

Va zic bonjour fetelor ca asa se zice pe la noi. Sunt nou nouta pe site si implicit pe forumul vostru si as avea nevoie de cateva mici lamuriri. Pe 28 aprilie am avut ultima menstruatie. Tot CM dureaza la mine 26 de zile deci in mod normal ar fi trebuit sa vina "rusii" ieri dar surpriza!!! Nu au venit nici ieri si nici in aceasta dimineata. In schimb de 5-6 zile ma lupt cu greata, ma simt balonata si am dureri in zona uterului. Oare sa fie un bebe mik ? Ieri am facut , un test de sarcina dupa amiaza (un clearblue digital care ar fi trebuit sa fie 95 la suta sigur insa mi-a iesit Pas Enceinte adik...romanescul "negativ". Am observat azi dimineata o scurgere alba care nu ma supara in cantitati mici. Ma poate ajuta cineva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

daiopri - parca vorbesti de mine... Si noi tot asa, il pindim pe Stefan sa se culce, dar de cele mai multe ori ne doboara el pe noi...ce sa ma stau sa si calculez cind e ovulatia...
Ioana - iti tin pumnii!!!

Eu am fost cu analizele la dr. - in principiu ne-a dat "green light", dar tot trebuie sa ma duc sa repet una din ele (macar pentru linstea mea") - pentru ca s-ar putea sa ma astepte injectii zilnice cu clexane din momentul cind voi ramine insarcinata... Pe mine m-ar bucura mult sa ramin in vara asta - o sa fim mai relaxati - eu zic ca asa o sa avem mai multe sanse!
L-am intrebat pe dr. si de faptul ca ciclul meu s-a scurtat - ultima oara mi-a venit la 25 zile (oricum imi vine pe la 26, cel mult 27 zile) si mi-a spus ca si ovulatia se modifica - eu si asa aveam ovulatia prin z12, acum trebuie sa ma astept la z10, 11...

Va pup pe toate!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Baby esti tare. Eu daca m-as stresa asa, as face un test. Desi e cam devreme, si probabil ai dreptate sa astepti. Mie mi-e greu sa imi dau cu presupusul, ca poate sa fie si una si alta. In general eu cred ca intepaturile in zona uterului ar fi mai degraba semn de bebe ca la ciclu pe mine ma doare mai mult in zona ovarelor. De fapt ar trebui sa spun ma durea, ca acum nu prea ma mai doare. Eu cred ca inca sunt sanse mari la tine, dar numai testul te-ar putea linisti 9sau nelinisti si mai tare :_)) Tin pumnii.

Camelia ati ales si numele??? :-) Se vede ca asteptati fetita. Pupic.

Carmina, cred ca trebuie sa fii putin mai relaxata si se va prinde (serios vorbind, am vazut ca merge in multe cazuri). Ma bucur ca ai revenit printre noi si Doamne ajuta sa fie cu doua linii chiar luna asta. Pana de curand as fi crezut ca un ciclu scurt inseamna ovulatie mai devreme, da dupa ce ne-a povestit Anacami cum s-a intamplat la ea, nu mai stiu ce sa cred. Cred ca e bine sa nu va concentrati pe o anumita perioada, ci sa considerati ca orice zi poate fi ciua de ovulatie (din doua in doua zile munca multa :-))

Daria bun venit! E posibil sa fie prea devreme pentru test. Uneori testele se pozitiveaza mai greu, depinde cand a fost ovulatia, poate ai avut o ovulatie tarzie. Eu cred ca e probabil ca esti graviduta. Sa ne dai stirea cea mare.

Liana bun venit si sa vina bebe cat mai repede!

Gabriela ce vesti bune. Ce analiza trebuie sa repeti?

Asi ce mai faci?Pupic

Ioana cum te simti? E dureros cand faci fertilizare? Pupic

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria261 spune:

Multumesc pentru incurajari Irinel, pana caum tot asa, nici urma de rusi, somnolenta, pipi des..imi doresc sa fie bebe pentru ca mi-am facut acum ceva vreme eco si am ovarele microkistice (medicul mi-a spus ca fara tratament nu crede ca se poate face BB). Trebuia sa incep tratamentul in prima zi de rusi . Rusii insa nu vin.. O fi BB care demonstreaza ca nu-i pasa de tratament si ca poate si singur !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

carminaeste f mult 16 lei pt un test. la noi in cluj sunt teste de ovulatie dr sigur care costa 9lei 3 teste si altele baby care costa 8lei 5 teste si chiar sunt bune. daca citesti instructiunile aflii tot. ai un calendar cu 2 cooane care itit spune in functie de lungimea ciclului cand sa incepi testarea. eu am facut si corespunde ovulatia cu temp bazala , adica testul de ovulatie se pozitiveaza cu o zi inainte de ovulatie i temp crste cu o zi dupa ovulatie. deci sunt chiar bune testele.si daca dupa ovulatie temp ramane crescuta cu 0,4 grade sau mai mult inseamna ca a fost un ciclu ovultoriu daca nu creste si nu ramane crescuta a fost anovulatoriu
si nu mai stiu care a scris ca ovulul traieste 2-4 zile. nu este adevarattraieste doar 0 zi iar spermatozoidul traieste pana la 4 zile
deci ar fi bine sa muncesti din 2 in 2 zile si nu mai des si nu mai rar de 3-4 zile ca mor spermatozoizii si nu ai facut nimic. eu iti recomand sa te testezi cu teste de ovulatie si sa nu faci in ziua in care iese pozitiv ci a doua zi asa cum scrie pe ele adica la distanta de 24-48 de ore de cand iese poz testul. inca cevae bine sa faci testele cu urina de dupa ora 10 dimineata pt atiunci se elimina acei hormoni in urina, noaptea nu. dar oricum toate astea le poti citi si pe prospectul testelor succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Fetelor bine ca mai aud si la altii cat e de “greu”, ca eu ma gandeam ca avem noi o problema cu exersatul. Ca sa nu mai zic, ca tot stresul asta se rasfrange si asupra lui pisicut ca nu vrea sa se culce mai repede:(
Anacami, dar cand zici ca a fost in z24, ai observat si mucusul atunci? Ca eu ma orientez doar dupa mucus, si in general ar fi z13-14, dar luna asta a fost in z9. Mai prost e ca de fiecare data am facut in ziua respectiva si tot degeaba. Ma gandesc sa incep sa iau temp de luna asta, caci noi cu pe locuri fiti gata nu merge. Incepem noi de prin z9, dar incet incet pe la z16 incetam, si iaca daca e mai tarziu? Grea problema.
Numai ce am sarit la sot ca sa imi reaminteasca si mie de ce Doamne iarta-ma m-am pazit anul trecut?:))
Nici nu ma gandeam ca si a doua oara e asa greu.
Ioana, draga multi pupici si tinem pumnii.
Baby, hai ca am emotii pt tine. Asteptam vesti.
A, si ca tot sunt vaicareata grupului, cu vitaminele alea prenatale eu ma ingras:(((
Vroiam sa multumesc tuturor pentru suportul pe care il gasesc aici. Sunteti niste dulci, si fara voi cred ca il zapaceam pe sot:))
Gina ce mai fac minunile mici si sic el mai mic membru al familiei? Chiar cum mai stai cu greturile? Esti tare draguta ca ne faci galerie.
Mamicile fericite cum se mai descurca?

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Multumesc frumos anacami, irinel si veronika pentru suport si explicatii.
Veronika, am sa caut si eu in mai multe farmacii aceste teste de ovulatie, pentru ca sa fiu sincera chiar ma gandeam ca am luat teapa. Noroc ca am ramas insarcinata imediat ca altfel faliment scria pe mine si oricum am ramas nu datorira testelor. Saru'mana pentru explicatii.
deci ziceti ca din 2 in 2 zile ar fi la sigur. O sa astept ciclul asta si pe urma ma inarmez cu teste de ovulatie si termometru si eventual niste afrodisiace .
Si pana la urma temperatura asta bazala ce inseamna, din fund ? Ca peste tot intalnesc expresia asta fara sa inteleg care-i baza de fapt. Asa sunt eu mai .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

L-am intrebat pe dr. si de faptul ca ciclul meu s-a scurtat - ultima oara mi-a venit la 25 zile (oricum imi vine pe la 26, cel mult 27 zile) si mi-a spus ca si ovulatia se modifica - eu si asa aveam ovulatia prin z12, acum trebuie sa ma astept la z10, 11...

Va pup pe toate!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Ca se modifica se modifica dar cum? Are loc mai dreveme, mai tarziu sa cand vrea ea de capul ei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am intrat si eu un pic............ca pe urma fugim in oras...........sa facem cumparaturi pt. o nunta la care mergem pe 9 acum..........deci ne va ocupa toata ziua..........
intai de toate pup toate mamicile dragi mie.............si pe puisori lor..........
Daiopri, Irinel, Clau si nu numai ma bucur ca am gasit sustinere la voi toate, se vede ca sunteti trecute prin multe in viata si ma bucur ca am gasit asa prietene!!!!!!!!!!
eu azi sunt in z26, tb 37.1, cam atat.........si nu fac test pana luni.......nu vreau sa vad nimic pana atunci.
dar scurgerile nu mai sunt bejulii, au inceput sa fie albicioase, asa ca speram ca luni sa nu devina rosii............
deci sunt optimista, ca daca nu e bebe , desi au trecut atatia ani si am pierdut si bebei anul trecut, noi vom incerca pana vine bebe!!!!!!!!!!!!
inchei in nota asta vesela si optimista si va urez sa aveti o zi frumoasa!!!!!!!!!!!
la Bucuresti e soare si frumos afara............poate mergem la o inghetata mai incolo..........
fetele!!!!!!!!!!!!!!!

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput