Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna ziua tuturor,am mai trecut sa vad ce mai faceti,desi mi-e inca foarte greu sa intru aici,stiind ca nu mai fac parte dintre voi.Sper ca intr-o zi sa revin aici pentru ca atunci cand va citesc mi se rupe sufletul si imi dau seama ca imi doresc enorm un bebe mic,sper doar ca atunci cand voi gasi persoana potrivita sa nu fie prea tarziu pentru mine.
Irinel,multumesc ca ti-ai adus aminte de mineVa rog sa ma treceti la oaspeti,ca nu cred ca ma pot abtine sa nu trec si pe aici din cand in cand.
Felicitari fetelor cu puiuti mici in burtica si sper sa citesc in curand de cat mai multe dintre voi in situatia asta.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

carmina cred ca din conditie de igiena este mai bine sa o iei in vagin temperatura. in anus sunt prea multi microbi. si apoi speli termometrul in fiecare zi cu grija fara sa il spargi pt ca ii bine saiei cu acelasi termometru un ciclu intreg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

urgent. am inceput sa fac aerobic si nu stiu daca diminueaza intr-un fel sansele mele de a ramane insarcinat. am auzit ca nu este ok sa faci dupa momentul ovulatiei ca s-ar putea sa nu se fixeze sarcina.
va rog sa imi raspundeti daca stiti
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Daiopri, eu iau altfel de vitamine, nu preanatale. Si cand am ramas prima data tot asa luam. Astea nu imi dau senzatia ca ma ingrasa, alea prenatale da. ia si tu de la orice farmacie din alea de zic "One a day" sau ceva de genul asta. Adica asa cred eu, da nu stiu daca sunt la fel de bune... Ce zi e?

Carmina sa stii ca si eu eram in ceata cu temperatura bazala, da pentru ca n-am luat-o niciodata nici n-am intrebat. Banuiam oarecum, da nu eram sigura.

Baby ce ma bucur, Doamne ajuta sa nu vina uratii!!! ASteptam vesti luni.

Eu ziua 1 :-(( da sa stiti ca nu-s asa trista. Sunt bucuroasa ca nu mai am asa dureri si parca nu mai e nici asa maron ca lunile trecute. Asa ca mai raman cu voi inca o luna macar :-)) Cam vazusem eu ca n-am simptome sic a trebuie sa vina, da am crezut ca am prins perioada fertila (desi chiar nu am stabilit cand sa fi fost, ca si eu ca si Daiopri ma orientam dupa mucus da de vreo cateva luni ma pacaleste)

Asi ce ne spui?

Rosa bun venit pe lista de oaspeti! Sunt cu sufletul alaturi de tine. Pupici.

Veronica, stiam ca daca ramai gravida poti sa continui sa faci aerobic daca faci asta in mod normal, deci organismul e obisnuit. Da sincer, eu cred ca as fi facut-o. Poate te ajuta fetele mai mult...

Clau la multi ani fericiti alaturi de cei dragi!!! Si doua liniute luna asta!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Irinel, multumesc pentru urari. Eu cu gandul il astept pe bebe doi de foarte mult timp, vreo trei ani. Am asteptat momentul potrivit - urmeaza sa ne mutam peste doua luni la curte. Speram sa vina bebe luna asta. Baietelul meu isi doreste asa de mult un frate incat am ajuns sa visez la ziua cand voi putea sa-i spun ca va avea un fratior. Mi-am masurat temperatura bazala in ultimele sase luni. Nu sunt eu foarte lamurita dar speram sa nu fie nevoie sa insist prea mult. Luna asta o sa imi cumpar teste de ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Irinel, sa-ti traiasca flacaul (pupici dulci sarbatoritului), sa fie sanatos si voios! Danut!
Nu fi trista! Eu tin pumnii in continuare ... o data si o data o sa-ti aduc noroc! :) Pupici si petrecere faina!

Daiopri
- ma bag iar in vorba - la mine mucusul apare cateva zile inaintea ovulatie si devine din ce in ce mai abundent. Eu nu ovulez in fiecare luna, stiu asta dupa mucus (si ptr. ca foloseam cu ani in urma un aparat, care depisteaza ovulatia din urina - aici ii spune Persona) ... dar mucusul imi arata mereu cand o fac. Cand eram la "incercari" am inceput sa fac testele de ovulatie tocmai cand a aparut mucusul, asta chiar o zi inaintea calcului meu ... si a fost o decizie buna.
Ca vitamine prenatale se recomanda acid folic si iod, nimic altceva ... mai bine mananca sanatos decat sa te indopi de vit. fara rost.
Succes!

Cat mai multe teste pozitive si o saptmana faina fetelor!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Irinel, multumesc tare mult de urare draga mea si iti zic si eu un calduros LA MULTI ANI! lui Danut, sa fie sanatos si sa-i vina repede un fratior sau o surioara!
Eu sambata am schimbat prefixul, nici nu stiu cum ma simt inca, e ciudat...de-acum incep cu 3... Am petrecut in familie, nu a fost cine stie ce caci Razva tocmai scapase de o febra care l-a tinut 2 zile la pat si l-am tot pazit noaptea si-i puneam termometru din 15 in 15 minute. Bine ca a scapat si acum e bine, slava Domnului!

Veronicka, nu cred ca face rau aerobicul ... si eu am inceput de 3 saptamani si ma simt foarte bine. Oricum si eu mi-am pus intrebarea asta, dar o sa continui aceste cursuri clar! Daca raman insarcinata ma opresc, dar eu stiu cand o sa se intample minunea asta si la mine????

Mama mea a visat acum vreo 2 saptamani ca vomam la ea in curte langa gard si i-am spus ca sunt insarcinata intr-o luna jumatate... Acum ea este la mine in vizita , sta vreo 2 saptamani si-mi tot spune ca e cu ochisori ca tot weekend-ul am vrut sa dorm! Sunt Z 23, uratii trebuie sa apara zilele astea...sau nu!

Baby, tu cum stai ?

Daiopri, eu nu prea am mucus, dar ovulatie am clar vazuta frumos la ecograf. Poti sa ovulezi bine merci si fara mucus, depinde de fiecare femeie in parte. Nu este intotdeauna o regula, eu nu pot sub nici-o forma sa ma iau dupa mucus ca lipseste...

Daria, bine ai venit! Cum sta treaba, au venit uratii sau nu, caci simptome aveai o gramada? Iti tin pumnii sa ai bebe mic in burtica!

Ioana, Asi, .

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Irinel, sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos! Ai baiat mare, ce mai! Daniel, LA MULTI MULTI ANI, sa-ti bucuri mereu parintii?Cum ai facut cu rolele? Ca am si eu o cerere pt luna viitoare si nu stiu ce sa fac, nu e cam devreme???

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragele mele, iertare ca nu v-am scris pana cum: m-am inscris la mamici de ian-febr 2008, am 5 sapt. de la UM, teste de sarcina care s-au pozitivat instantaneu si multe alte semne de sarcina!
Daca aveti timp, puteti sa cititi pe prima pagina a cap. 6 (la mamici), am scris acolo despre un vis care m-a cutremurat si care m-a facut sa ma gandesc ca sufletelul pe care l-am pierdut acum 4 luni s-a intors la mine.
Imi pare rau ca n-am timp sa va povestesc mai multe, tre' sa fug la treaba!
Va pup si va tin pumnii sa vina si la voi mai repede bebeii mult doriti!
Irinel, LA MULTI ANI FERICITI!!! Sa-ti traiasca comoara si sa va aduca numai bucurii! Tot ce-i mai bun in viata ii doresc!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Hihihi Irinusha, saru-mana. Cine stie, poate tocmai cand nasti tu imi dai stafeta. Ca se pare ca eu am copii numai primavara :-))

Clau e frumos cadou de ziua ta ar fi!... Doamne ajuta sa ne dai vestea!

Baby ai facut testul sau au venit uratii?

Cornelia inca nu ne-am invrednicit sa le luam, vreau sa il trimit azi pe sot sa caute. Nu stiu daca e devreme, fetita unei prietene merge pe patine de asta-iarna (e cu doua saptamani mai mare), cred ca o ajuta parintii da oricum...

Fetelor multumesc mult de urari. Sa va traiasca si voua copilasii, sa fie sanatosi si sa va aduca bucurii. Celor care nu ii aveti inca, sa vi-i dea Dumnezeu cat mai curand si sa fie sanatosi.

Ma intorc la lucru...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput