Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mav te felicit din nou, din tot sufletul. Sa ai o sarcina usoara, ca sa te poti bucura din plin de ea si, peste 9 luni un bebe sanatos. Ma bucur atat de mult pentru tine! Multi pupici, sa mai dai pe la noi.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mav, sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos! Eu am citit visul tau si cred in astfel de experiente chiar daca sunt putin socante. Am avut si eu cateva vise de genul asa ca te inteleg. Si cred ca mesajul visului e chiar acela la care te gandesti. Vrei sa-ti povestesc si eu unu vis de-al meu? Cam la o luna dupa moartea tatalui meu l-am visat ca a venit in dormitor la noi(dar parca nu era vis il simteam acolo) si mi-a spus ca sunt insarcinata, i-am auzit vocea clar. Eu numai la asta nu ma gandeam atunci(si nici acum nu-mi explic cum am ramas gravi), eram inca distrusa. Si totusi dupa cateva zile am aflat cu stupoare ca Eduard era pe drum. Care e leit tata din cap pana in picioare si ii poarta numele. Si are din nastere un semn pe picior identic ca tata si fix in acelasi loc. Iar bunica mea, mama tatalui meu, e convinsa ca sufletul copilului ei s-a intors prin puisorul meu.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Uite inca o veste buna - mav felicitari pentru cele 2 liniute!!!
Irinel - sa-ti trasca comoara, sa va bucurati de ea si sa vina cit mai repede un fratior/surioara!!
Analiza pe care am repetat-o este screeningul de trombofilii - se pare ca o trombofilie ar fi cauza avorturilor mele si a tuturor problemelor de pina acum - cum o singura analiza nu e concludenta, a trebuit sa o repet azi si voi avea rezultatul peste 14 zile lucratoare...pina atunci insa noi nu am mai tinut cont de zile si am prestat cind s-a nimerit, poate cine stie...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mav, felicitari pentru sarcina, am citit si eu visul tau pe care l-ai scris la mamici! Cred ca te-ai trezit foarte impresionata dupa un astfel de vis! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!

Irinel, m-am dat si eu si Razva cu rolele weekend-ul asta. A fost fain, dar suntem la inceput si nu ne pricepem inca...trebuie sa facem multa practica!

Ma intorc si eu la treaba ca avem auditorii pe cap...

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Irinusha la mult-multi ani fericiti alaturi de cei dragi! Un an frumos in 4 9eu cred ca veti fi doua fete, doi baieti, da tu nu te superi pe mine, bine?) Pupici.

Gabriela foarte bine ati facut! Spor la treaba! Uffff sper sa iasa bine analiza aia...

Clau ce frumos, numai ca eu trebuie sa invat o data cu Danut ca-s cam anti-talent :-)) o sa trebuiasca sa ma care el daca ma hotarasc sa pun si eu rolele...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani fericiti,Danut!

Irinel sa iti traiasca baiatul si sa aiba o viata minunata.

Mav felicitari si sarcina usoara!

Ioana iti tin pumnii sa fie cu rezultat pozitiv IA.

La mine ,asa cum au indicat si testele de ovulatie ,azi sunt 14 zile de la ovulatie si deci rushii au aparut.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Buna in primul rand la toate mamicile!
sunt Bogdan sotul Roxanei(baby_r7).
M-a rugat sa va scriu eu cateva cuvinte din partea ei.
Acum este in pat, am venit de la spital si incearca sa doarma.
Am fost azi iar la spital pentru ca facuse iar hemoragie si ne-am speriat foarte tare, din pacate nu a scapat de chiuretaj pentru ca sarcina fiind de 8 saptamani nu s-a eliminat complet, desi noi speram sa fi scapat de chiuretej nu a fost sa fie.
cred ca cele care au trecut prin asta stiu mai bine decat mine prin ce trece .
Ea este optimista , in aparenta pentru ca in fata mea cand a pierdut sarcina anul trecut a plans foarte mult, acum mai mult se ascunde, de aceea sper sa isi revina si sa vorbeasca cu voi pentru ca in fata voastra se deschide mai mult...
Sambata noapte am ajuns la urgente cu hemoragie si cu testul de sarcina pozitiv.
De acolo au transferat-o la spitalul Elias unde este doctorul ei.
I-au facut echo si s-a vazut sarcina de 8 saptamani oprita in evolutie.
Am inteles de la doctor ca sarcina poate a fost afectata de antibioticele si calmantele pe care le-a luat in perioada cu piciorul.
Pe Roxana am reusit sa o conving, ca nu a fost vina ei pentru ca in ziua in care a inceput antibioticele a facut test de sarcina si era negativ si oricum avand in vedere ca venise menstruatia nu ne-am facut probleme pentru ca era inainte de ovulatie.
Sper ca nu m-am intins prea mult si va urez la toate bebelusi frumosi si daca se poate sa vina cat mai curand!!!!!!!
Va multumesc mult ca sunteti alaturi de ea si cand se va simti mai bine va veni sigur cu vesti, sau va voi mai scrie eu, ca doar va cunosc foarte bine, in fiecare seara ma punea la curent cu toate noutatile.....

poze
bebita te asteptam!!!!13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Baby si Bogdan, imi pare tare rau ca ati trecut prin asta, trebuie sa fi-ti puternici acum...Important este ca sunteti uniti si ca tu,Bogdan esti alaturi de ea in felul acesta.
Sa dea Dumnezeu ca in cel mai scurt timp sa vina bebeul mult dorit si asteptat. Ma gandesc la tine, Baby si optimista cum te stiu o sa treci peste asta si repede, repede o sa vina un bebe dolofan si sanatos.

Te pup draga mea si multa sanatate iti urez!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Irinel LMA pt dragul de Danut. Va doresc numai bine, sanatate multa si tot ceea ce va doriti. Si apropos, se fac parka mai cuminti dupa ce mai cresc;) Eu am primit wk asta prima declaratie de dragoste.
Mi-a zis nastrusnicul meu “I love you”, desi eu i-am zis numai in ro pana acum si de aia am si ramas masca.
Mav felicitari si sarcina usoara.
Irinusha, multumesc de raspuns, o sa incep si eu sa iau temp de luna asta, ca nu mai tin ritmului de 2/2, fara sa stiu cat de cat cand. Mai ales, ca tocmai azi, z24 m-am trezit cu frumusete de mucus, ca doar nu ovulez de 2 ori si nu raman niciodata:)
Si LMA si tie in caz de sarbatoresti ceva.
Asi, cu incredere spre luna urmatoare. Clau cum, bre abia ai trecut la 3? Sa traiesti!
Baby, nici nu am cuvinte draga mea. Abia asteptam sa vad c emai scrii, dar din mesajul lui Bogdan nu prea inteleg, dar am prins esentialul din pacate. Capul sus si suntem aici pentru tine. Te imbratisez strans, strans si te asteptam sa ne mai scrii.
Ioana tu pe und emai esti? Gina, te-am citit pe la odisee ca sa ma asigur ca esti bine.
Pupici multi tuturor si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Irinel primeste si din partea mea un sincer LA MULTI ANI pentru DANIEL!! Sa-ti traiasca baiatul si sa creasca mare si sanatos!!
Mav FELICITARI iubita pentru sarcina!! In sfarsit o veste buna, de mult nu am mai avut asa vesti!!
Asi multumesc de urari iubita! I-mi pare rau pentru z1 stiu ca nu e deloc vesela.
Baby_r7 ce rau i-mi pare pentru intamplarea trista prin care tocmai ai trecut. E greu, dar intr-o buna zi cu siguranta veti reusi, sa nu va pierdeti speranta!
Daiopri draga, pe aici sunt, va citesc mereu, insa nu prea am noutati si nici nu vreau sa ma gandesc mereu la semne, ce-o fi o fi!! Multumesc frumos pentru gand!
Gina_M multumesc pentru PM
Irinusha ai dreptate cu semnele de ovulatie si la mine sunt foarte clare, mai ales datorita glerei, eu stiu cand ovulez, fara eco deja. Bine m-au ajutat si monitorizarile repetate, in care s-a vazut clar ca ovulez in fiecare luna si de fiecare data cu cate doi, trei foliculi, dar daca nu raman, ce sa mai zic!!!
Clauclau

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.29 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput