Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Baby, cuvintele sunt de prisos acum e adevarat, dar iti doresc sa te refaci repede si sa continui lupta. Nu ai voie sa renunti la visul tau! Ma rog la Dumnezeu sa te intareasca si sa iti aduca ceea ce iti doresti cel mai mult. Noi suntem aici alaturi de tine si sa sti ca ai un sot minunat, esti o norocoasa.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Baby sa fii sigura ca nu e vina ta ca sarcina s-a orit din evolutie.Asa a fost sa fie.Esti o femeie puternica si stiu ca vei merge mai departe.O batalie pierduta nu insemna ca tot razboiul e pierdut.Noi suntem alaturi de tine.

Ioana nu am fost trista deloc ca a venit.Atata doar ca nu m-am simtit bine fizic.Sunt foarte fericita si nerabdatoara pentru ca anul asta in toamna vom incepe procedura pentru al doilea copil.Deci pot spune ca sunt deja gravida .Sper numai sa mearga conform planului constructia la casa ca de asta depinde in mare masura reintregirea familiei.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asi

Sunt foarte fericita si nerabdatoara pentru ca anul asta in toamna vom incepe procedura pentru al doilea copil.Deci pot spune ca sunt deja gravida .

Ce veste buna, Asi! BRAVO! Va fi bine ai sa vezi si casa gata! Va pup!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cornelia multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am intrat si eu putin sa o sustin pe baby...stiu prin ce treci (din pacate...) si stiu ca este greu - capul sus insa, o vei lua de la capat si ai sa vezi ca dorinta de a avea inca un bb ti se va implini!
Asi - spor la constructia casei - si noi trecem prin asta si sper ca anul viitor cind va veni bb2 sa fim si noi la curte!!!!
Va pup pe toate!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Roxana imi pare atat de rau pentru cele intamplate. In mod sigur nu e vina ta. Tu iti doresti nespus un copil, te-ai asigurat ca nu esti gravida inainte de a lua medicamente. Imi imaginez cat iti e de greu. Partea buna e ca uite s-a intamplat minunea si se va intampla din nou cu siguranta. Ma gandesc ca poate e bine sa faci teste si dupa ce vine ciclul, ca sa vezi daca totusi nu esti gravida. Eu nu prea credeam, da ma conving tot mai mult ca ciclul peste sarcina nu e chiar asa de rar. Sunt din tot sufletul alaturi de voi, imi dau seama ca va dura vindecarea si fizica si sufleteasca, dar sper sa revii cat mai curand alaturi de noi si sa mergem impreuna inainte. Te asteptam cu drag.

Asi ce hotarare frumoasa. Nu cred ca ti-am spus dar te admir foarte mult. Esti o persoana care stie sa isi construiasca fericirea si ma bucur din tot sufletul pentru tine si pentru familia ta. Ati hotarat si daca vreti un fratior sau o surioara pentru Razvan sau veti decide cand momentul va veni? Ce frumos ar fi sa vina si bebe mic in burtica in acelasi timp... Te pup cu drag. AM inteles ca nu te-ai simtit bine la ciclu luna asta. Ceva deosebit de alte luni? Numaram impreuna luna asta...

Cornelia, am luat rolele, noi il taram si el se distra copios. Da sa stii ca deja dupa vreo 10 minute sta mult mai bine pe ele. Oricum o sa dureze pana sa renuntam sa il tinem noi, nu se poate tine inca pe ele,da se distreaza. E si obositor pentru el, a cerut el acasa dupa vreo 10-15 minute, ceea ce nu i se intampla des. :-))

Fetelor multumesc din suflet de urari!

Daiopri pe 27 a fost ziua de nastere a Irinushei, de-asta i-am urat "La multi ani!". Si mie mi-a spus Danut "Mami te iubesc tare mult" si asta strangadu-ma de gat (la propriu :-))). Dupa asta nu mai poti nici sa-l certi si el stie nazdravanul. Noroc ca nu zice asta prea des, ca si asa e rasfatat.

Gabriela ce mai faci?

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Irinel, si Razvanel la fel, oboseste foarte repede pe role, dupa 15 minute nu-i mai trebuiesc si ne asezam pe banca sa se odihneasca. Cred ca sunt destul de solicitante pana se deprind ei bine!

Asi mult succes la construirea casei, sa iasa asa cum vrei tu! Si sa vina bebe 2!

Ioana, iti tin pumnii sa iasa luna asta II liniute!

Eu sunt Z 24 si deocamdata nimic, nici-o pata...Daca pana diseara tot nu apare macar o pata mica ca de obicei inainte de ciclu, maine dimineata imi fac un test. Este cumparat deja, sta bine merci in dulapul de medicamente. Sper sa-l folosesc dimineata!
Sa-mi tineti pumnii fetelor, am nevoie de sustinere!

Va pup pe toate fara exceptie!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

clauclau, tin pumnii stransi sa faci dimineata testul si sa vi cu o veste buna!!! HAI CLAU!

MAI 2007
Ina - Cornelia- Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Clau, fii sigura ca sunt cu ochii pe tine! :-)) Doamne ce m-as bucura... FAcem galerie atunci sa ne dai maine vestea cu doua liniute!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cornelia, Irinel, multumesc da galerie, am niste emotii de nu pot sa va povestesc! Si nu vreau sa va dezamagesc...

Va tin la curent si va pup de 1000 de ori!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput