Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Clau hai cu testul +!

Irinel iti multumesc pentru cuvintele frumoase.Inca nu am definitivat detaliile astea si nici nu vom preciza sexul copilului.Razvan isi doreste un fratior Filip dar am vedea ce va fi.
Luna asta m-am simtit mai rau pentru ca am avut un sindrom premenstrual foarte accentuat si prima zi am avut scugeri mai abundente decat de obicei.Bine ca a trecut si acum sunt numai un pic obosita.

Leeloo spor si voua si la construit si la bebe.Eu abia astept sa ne mutam.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Irinel, multam! si pupici!
Iti predau cu placere stafeta :) ... ai dreptate, copiii de primavara sunt cei mai cei! :)

Roxana (Baby), imi pare nespus de rau! Multa putere si incredere iti doresc!

Clau, bafta! Sa fie cu II !

Daiopri, n-ai pentru ce. Eu una nu prea ma pricep, ti-am spus din experienta mea. Din fericire n-am ajuns la analize si alte chestii, nici la Cris, nici acum, ca cica s-a prins destul de repede Pe mine m-a ajutat un monitor de ovulatie f. mult sa-mi inteleg corpul ... si pe timpul ala il foloseam ca sa evit o sarcina. Acum nu-l mai pot folosi ptr. ca iau (din cand in cand) cortizon, care falsifica datele ... si nici nu pot "sari" peste o luna, doua, ptr. ca iti trebuie continuitate la un astfel de monitor. Oricum, il pot recomanda!
Poate acum ovulezi cu ambele trompe ... cine stie? Cum ti-am mai spus, nu ma pricep ... ma gandesc si eu asa.
Am o verisoara, care are doi baieti ... ambi neprogramati si facuti cu o singura trompa (nu va mai spun ca pe primul l-a nascut in 45 min, pe al doilea in 14 min. de era sa-l faca in masina :) ... si ea-i o minioana de 1,45 m). Stau sa ma intreb: cum naiba?! ;)

Pupici si numai bine ... si multe, multe II!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

clauclau, te cred ca ai emotii. Insa pe noi nu ai cum sa ne dezamagesti. Noi suntem aici tocmai pentru a ne sustine una pe alta. Te asteptam maine sa intri indiferent de veste, bine?

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007
Ina - Cornelia- Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Clau, Cornelia mi-a luat vorba din gura! Pupic si asteptam vesti bune...(sau rele, da speram sa nu fie cazul).

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cornelia, Irinel, inca nu a aparut nimic la orizont, ma tot duc la baie sa ma controlez ca tot ma simt umeda, dar deocamdata sunt bine, dar foarte balonata, nu stiu ce sa zic...

Multumesc tare mult de sustinere, conteaza foarte mult si sper din inima sa va dau o veste buna zilele astea. Ciclul meu e de 24-26 de zile dar inainte de asta am 2 zile cu pete maronii care-mi dau de stire ca vin. Luna trecuta in Z 23 am avut prima pata si in Z 24 deja era rosu. Sa vedem acum...

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Irinusha, multumesc tare mult!

CLAU

Mergi la inceput

'Neata fetelor.
clauclau, cum esti? Ceva semne de urati sau te-au lasat in pace? Te asteptam si tinem pumnii stransi.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Offfffffffff, dragele mele, in aceasta dimineata au aparut primele semne de ciclu...
Stiu ca o sa ma incurajati si o sa ma sustineti, dar este atat de greu! Tocmai am implinit un an de incercari nereusite...nu cred ca o sa mai raman vreodata insarcinata.

Irinel, Cornelia, Irinusha, Asi, multumesc pentru galerie, dar nu a fost sa fie ( nici de data asta).

CLAU

Mergi la inceput

caluclau, iti inteleg dezamagirea dar CAPUL SUS, nu ai voie sa gandesti asa. SIGUR ca vei ramane din nou insarcinata! Ce inseamna primele semne??? Oricum noi te sustinem mai departe. Incepe o noua luna de incercari si pana la urma va veni bebe, ai sa vezi. Eu am exemplul cumantei mele si al nasei puilor mei. Amandoua au asteptat mai bine de 1 an sa vina primul bebe si acum amandoua sunt mamici fericite. Pur si simplu bebe a venit cand se asteptau mai putin. Te pup si nu cumva sa cazi in "butoiul cu melancolie".

MAI 2007

Mergi la inceput

Baby, cum esti? Poate intri sa vorbesti cu noi, sa stim ca esti bine, suntem alaturi de tine si impreuna trecem peste toate!
Sim, Roandre, Paxela, ce va fac puisorii mici si cei mai mari?
Gina, cum te simti? Te-au mai lasat greturile?
Ioana, unde esti? Imi lipsesc postarile tale.
Irinel, noi mai amanam cumpararea rolelor. Eduard e un copil foarte agitat si repezit si mi-e tare teama de urmari. As fi prea stresata. In ce zi esti?
Eu pt prima data in viata mea nu stiu cand a fost UM, pur si simplu nu-mi amintesc exact. Dupa 1 Mai dar cam atat. Asa ca la mine deruta totala. Cred ca am inceput sa ma damblagesc.
Pup toate fetele .

MAI 2007

Mergi la inceput