Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Cornelia_laura - sunt bine.Multumesc de intrebare.
Uneori starile de rau,greata si voma ma termina insa, dupa ce ma simt mult mai bine...
Talia a inceput sa mi se ingroase iar burtica micuta, incepe sa dea de banuit celor din jur.
Ieri am facut ceva poze cu burtica si le pute-ti vedea si voi dand un clik pe: "Recente BB#3" de la semnatura.
Altcumva,la mine este tarziu si este cam timpul s-o sterg la ca maine sa pot fi in forma.
Va si doresc ca puisorii mult doriti, sa soseasca in viata voastra cat mai curand.
Gina.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Clau poate totusi nu vin. Adica ai petele maron? Si eu cred ca vei ramane graviduta din nou. Ai sa vezi! Dar inteleg ca e greu sa o iei de la capat cand ai crezut atat de mult ca s-a intamplat. Daca vin intr-adevar uratii o sa mergem impreuna si luna asta si poate luna urmatoare... Nu lasa sa iti intunece ziua faptul ca vin nesuferitii. Uita-te la Razvanel si aminteste-ti ca asteapta o surioara si ca, orice s-ar intampla, il ai pe el si ai pentru ce sa fii fericita. Pupici.

Vai Gina ce frumoasa esti cu burtica! Hai ca acum trec greturile si il simti pe bebe cum da din picioruse...

Cornelia se vede ca esti mamica ocupata :-) Lasa, sa vine bebe ca vad ei la eco cate saptamani are :-))

Baby un gand bun! Te asteptam sa impartasesti cu noi tristetea ta si sa mergi cu noi mai departe. bebe va veni cu siguranta!

Ioana? Pupic.

Cornelia daca n-aveti timp de plimbat copilul pe role, si eu zic sa amanati, da sa stii ca Danut deja se tine mult mai bine (da oricum nu s-ar tine singur)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ma bucur ca m-am lamurit cu temperatura bazala, mai sa ma lamauresc si cu mucusul si pana la urma poate o sa-l prind pe domnul spermatozoid in mreje.

Azi sunt in ziua 23...suspans mare oricum, ca maine ar trebui sa-mi vina conform ultimelor 2 CM.

Tot nu am gasit teste de ovulatie mai multe la set si ieftine, ci numai unul la 180 000 lei . Dar mai caut.

La Multi Ani, Daniel!!!! Iti doresc un/o fratioara cat mai curand posibil, tu doar sa fi cuminte si sa o asculti pe mami !!! (Scuze de intarziere dar azi am mai dat si eu pe forum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Gina M, ti-am vazut pozele, esti superba, asa senina si implinita ! Fetitele sint foarte dulci !

Baby, imi pare foarte foarte rau, ai grija de tine si incearca sa gindesti optimist !

cornelia_laura, ce curajoasa esti ! Cine stie, poate apare fetita !

clauclau nu dispera, gindeste pozitiv si crede ca intr-o zi se va intimpla si va veni surioara lui Razvanel !

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Irinel si leeloo, daca baietii vostri sunt ca al meu, sa credeti voi ca au obosit:) De ciuda renunta, caci nu pot sa faca asa cum si-ar dori si atunci gata distractia, asa ca se dau obositi;)
Eu nu l-am vazut pe al meu d emulte ori oboist, doar cand am fost in vacanta in Mexic, si de la atata balaceala si soare, cand sa mergem si noi seara san e mai plimba, nuuu ca el e “bosit”. Si cand ajungeam in camera chiar pica. In rest nu exista, zice ca e oboist, dar cand ajungem acasa e ca nou.
Eu azi am avut o zi teribila, trebuia sa merg la un interviu, important, si zic sa plec si eu cu sotul cu masina, sa rezolvam mai multe deodata. Bafta mare, podul inchis, si am stat acolo o gramada, sa ii dea drumul pace. In ultimul minut am plecat la tren si apoi cu taxiul dar tot am intarziat, si a trebuit sa sun sa le spun ca intarzii. Nu zic, ca si sotul a ajuns la 11 la serv in loc de 8. In plus nici acolo nu mi-a mers prea bine, si mi-e ciuda de mor, cred ca am rata ocazia vietii…(((((
Partea buna e ca sunt z27, fara prea mari simptome, asa ca poate poate..
Oricum is decisa sa incep sa masor TB de luna asta.
Gina, ce sa mai zic, jos palaria ce frumoase sunteti (hai fie si tati) Sarcina usoara in continuare.
Baby, hai mai vino la noi.
Clau lasa mama ca o veni si randul nostru. Pupici la Razvanel.
Asi, felicitari pentru decizii si spor la lucru cu casa.
Marinar, voi ce mai decideti?
Mai e cineva cu vesti?
Spor la lucru tuturor.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cornelia, Irinel, Marimar, Daiopri, multumesc tare mult ca m-ati incurajat. Azi fiind deja Z 2 m-am mai linistit si o sa o iau de la capat, ieri a fost mai dureros...A fost ciudat ca nu au mai fost pete , ci a venit direct rosu si cu ceva dureri. Asta e, o noua luna de incercari, o noua sansa sa vina bebe...

Baby, te-ai mai linistit draga mea? Sper ca esti bine...

Daiopri, vai si Razvanel la fel, este neobosit, dar vara la mare pica frant dupa atata soare si balaceala adoarme in cadere, cand a pus capul pe perna deja respira a somn! Si acum ma tot intreaba cand mergem la mare...
Mult succes cu interviul, nu se stie niciodata de unde sare iepurele...Si poate vii si cu un test pozitiv in scurt timp, iti tin pumnii!

Irinel, mergem impreuna luna asta! Si da, ma uit la Razvanel si ma gandesc cat sunt de norocoasa si de implinita ca-l am pe el, cateodata cand sunt foarte trista ( in fiecare Z 1 din luna) doar el ma remonteaza, imi fac de lucru cu el si-mi trece usor tristetea, dar vreau din tot sufletul sa mai vina un bebe mic si scump. Pupici lui Daniel.

Cornelia, ai niste baieti super frumosi! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi ca e cel mai important. Pupici pentru Eduard si Eric si pentru mamica lor frumoasa.

Gina, subscriu la ce au spus fetele, esti o graviduta foarte frumoasa, pur si simplu iti sta tare bine asa si se vede pe fata ta ca esti implinita! Si fetitele tale sunt super!

Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa.

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gina - esti o gravidutza tare frumoasa, ce mai, toate 3 fetele sunteti frumoase!!!
Clau - capul sus, cele doua liniutze vor aparea, ai sa vezi!
daiopri - si Stefan e tot, insa sunt si unele zile (mai ales cele in care din diferite motive, sare peste somnul de prinz) cind cade lat pe la ora 22...In rest, zau daca nu ma intreb uneori daca nu are cumva vreun "motoras" cu baterii...
Eu azi sunt in z19 - v-am spus ca ne-am facut de cap luna asta...sunt curioasa cind imi vine CM-ul... Rezultatul la analize o sa-l am abia pe 15 iunie...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Clau, te inteleg, si eu patesc la fel.

Ioana stiu ca vrei sa stai mai departe zilele astea, dar mai da-ne totusi un semn mic. Doamne ce m-as bucura sa vina bebe la tine luna asta.

Daiopri, poate ne dai tu vestea buna. Si cu interviul, cine stie...eu cand am venit la interviu aici n-am crezut ca am sanse, am facut si o boacana, si tot m-au angajat. Tinem pumnii. Danut nu s-a linistit, doar ca parca e mai cuminte, are rabdare sa se joace si singur, si asta-mi prinde bine cand am treaba. Dar adoarme cumplit de greu seara...

Gabriela, mai e putin si vedem daca iese + :-)) Pupici, tin pumnii sa fie bine cu analiza si bebe mic in burtica.

Cornelia tu te cam apropii de ziua Z daca ciclul a fost undeva la inceputul lui mai... Pupic

Mergi la inceput

Am uitat. Cititi mai jos:

Obiectele casnice de plastic care contin o substanta denumita blisfenol A, ce actioneaza asupra organismului uman ca estrogenul, produc infertilitate femeilor si scad calitatea spermei. Aceasta e concluzia unui studiu al Facultatii de Medicina Yale, care a descoperit ca influenta blisfenolului A asupra fertilitatii incepe sa se manifeste la soareci inca din pantecele mamei. De pilda, substanta inhiba o gena esentiala in dezvoltarea normala a uterului. Blisfenolul A intra in compozitia unor obiecte plastice comune (vase pentru alimente, cutii de conserve, ochelari de soare, biberoane etc.) si poate contamina omul cand obiectele respective sunt frecate cu detergenti ori sunt folosite pentru a stoca lichide acidulate sau fierbinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Pe aici sunt, nu v-am parasit, va citesc mereu, insa nu prea am noutati! Sunt asadar in z22 si mai am putin pina la test, dar nu cred sa fie ceva, pentru ca am inceput sa am usoare dureri de burtica, exact ca inainte de CM. Iar aseara dupa ce-am prestat si noi, am avut o pata bej si cred ca e tot un semn ca vor veni rushii. Am devenit si foarte nervoasa de ieri, ma doare capul si daca-mi zice cineva ceva, iau foc! Nu prea mai pot fi optimista ca altadata, nu stiu de ce! Inainte i-mi placea exact perioada asta, cu o saptamana inainte de venirea CM-ului, cand visam ca poate sunt graviduta, acum vreau doar sa treaca mai repede si sa vina ziua 28.
Va pup pe toate cu drag...Cornelia_Laura, Mariana_1976, Irinel, Gina_M, Clauclau, Daiopri, Asi, Sim, Roandre, leeloo204....

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.30 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput