Mamici aspirante din nou - cap.24
Raspunsuri - Pagina 28
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
quote:
Originally posted by Ioanatugs
Buna dragelor!
Pe aici sunt, nu v-am parasit, va citesc mereu, insa nu prea am noutati! Sunt asadar in z22 si mai am putin pina la test, dar nu cred sa fie ceva, pentru ca am inceput sa am usoare dureri de burtica, exact ca inainte de CM. Iar aseara dupa ce-am prestat si noi, am avut o pata bej si cred ca e tot un semn ca vor veni rushii. Am devenit si foarte nervoasa de ieri, ma doare capul si daca-mi zice cineva ceva, iau foc!Nu prea mai pot fi optimista ca altadata, nu stiu de ce!
Inainte i-mi placea exact perioada asta, cu o saptamana inainte de venirea CM-ului, cand visam ca poate sunt graviduta, acum vreau doar sa treaca mai repede si sa vina ziua 28.
Va pup pe toate cu drag...Cornelia_Laura, Mariana_1976, Irinel, Gina_M, Clauclau, Daiopri, Asi, Sim, Roandre, leeloo204....
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.30 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
Draga mea, exact asa m-am simtit si eu, cu mai bine de 10 zile inainte de ziua in care trebuia sa-mi vina.... Chiar ma apucasem serios de citit despre sindromul premenstrual, ca nu mai stiam ce sa fac, de dureri de burta si mijloc si din cauza nervilor (sotul nu-mi intra in voie si ma certam cu toata lumea, inclusiv cu sefa
![](icon_smile_blush.gif)
Indata ce-am vazut testul de sarcina pozitiv.... mi-au trecut toate cele, ca prin minune! Asa ca.... nu se stie niciodata....
![](icon_smile.gif)
Curaj! Astept vesti bune!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mav spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
Mav, sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos! Eu am citit visul tau si cred in astfel de experiente chiar daca sunt putin socante. Am avut si eu cateva vise de genul asa ca te inteleg. Si cred ca mesajul visului e chiar acela la care te gandesti. Vrei sa-ti povestesc si eu unu vis de-al meu? Cam la o luna dupa moartea tatalui meu l-am visat ca a venit in dormitor la noi(dar parca nu era vis il simteam acolo) si mi-a spus ca sunt insarcinata, i-am auzit vocea clar. Eu numai la asta nu ma gandeam atunci(si nici acum nu-mi explic cum am ramas gravi), eram inca distrusa. Si totusi dupa cateva zile am aflat cu stupoare ca Eduard era pe drum. Care e leit tata din cap pana in picioare si ii poarta numele. Si are din nastere un semn pe picior identic ca tata si fix in acelasi loc. Iar bunica mea, mama tatalui meu, e convinsa ca sufletul copilului ei s-a intors prin puisorul meu.
Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007
Draga mea, imi multumesc pentru intelegere si pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat!
Ce experienta ai avut si tu!!!!
...Da.... se pare ca totusi exista ceva si dupa viata aceasta.... sau poate... cine stie... noi dam contur lumii celeilalte, prin visele si sentimentele pe care le avem fata de cei dragi... plecati de langa noi... !?
Eu aveam 10 ani cand mi-a murit o verisoara si am visat-o cum a venit la mine sa-si ia ramas bun.... ma iubea tare mult, isi botezase fetita dupa mine! Si-mi amintesc atat de clar acele imagini si senzatiile pe care le-am avut in vis.... si dupa atatia ani!
Si tin cont de faptul ca pe vremea aceea, prin 1988, pe langa faptul ca eram doar un copil, nici nu citeam carti ezoterice...., nici nu vedeam la TV tot felul de filme.... sa pot spune ca-mi stimulau cumva imaginatia....
Multumesc pt urari! ...Cu D-zeu inainte!
....Astept sa-ti faci testul! Inca mai avem locuri libere la odiseea de ian-feb!!!!!!!!!!!
![](icon_smile_wink.gif)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
![](images/user_woman.png)
Gina M spune:
Fetelor, va multumesc pentru felicitari si pentru toate gandurile bune.
Ioana - si eu am avut dureri ca la CM in timp ce asteptam sa fac un test insa, au trecut si iata-ma acum
Nu te lua dupa acest semn.Doresc sa fie cu ochisori de data aceasta si iti continui galeria, optimista.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
mav spune:
Buna dimineata, de 1 Iunie! Sa ne traiasca sanatosi copilasii!
La multi ani cu bucurii, tuturor copilasilor! Copilarie fericita!
asi spune:
Ioana niciodata sa nu spui niciodata!Te inteleg ca nu mai esti la fel de entuziasmata dar e mai bine asa.Inseamna ca nu o mai iei la fel de tragic si asta e bine.Va fi bine cu siguranta, important e sa va iubiti
La multi ani tuturor copilasilor!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cornelia_laura/cornelia_laura.jpg)
cornelia_laura spune:
'Neata fetelor!LA MULTI ANI TUTUROR PUILOR, SA CRESTETI MARI! SA VA TRIASCA COPILASII!
Ioana, si eu la a2a sarcina am avut exact aceleasi simptome si era bebe pe drum. Asa ca stau si eu cu pumnii stransi. Ma bucur ca ai intrat sa ne scri.
Baby, cum esti? Hai intra la noi sa stim ca esti bine
clauclau, tot inainte. Pe unde esti?
mav, eu una sunt sigura ca exista ceva mai presus de lumea asta materiala in care traim.
Eu am ajuns aseara la ginecolog, mi-a facut consult si mi-a luat proba pt Papanicolau ca nu-l facusem de 2 ani. Acum pana marti stau cam stresata. Azi merg la ORL ca nu scap de niste dureri de gat de vreo 3 saptamani plus ca am ganglionii umflati. Copiii sunt amandoi raciti. Asa ca poate ar fi bine luna asta sa fie fara bebe pana le rezolv pe toate. Dar pe de alta parte, cum o vrea Dumnezeu.
Va pup pe toate!
Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 Ina - Cornelia
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
clauclau spune:
Neata dragele mele,
sa ne traiasca copilasii, sa fie sanatosi si sa vina multi altii!
Cornelia, sanatate multa puilor tai si tie de asemeni, e super ca ai fost si la ginecolog sa te asiguri ca este totul bine. Eu sunt pe aici deja in Z 3...
Razvanel are petrecere la gradinita azi si era tare incantat, le-a aranjat foarte frumos acolo, cu baloane, dulciuri, muzica , dans...O sa se distreze bine!
Ioana, te inteleg, cu fiecare luna care trece devenim mai neincrezatoare in sansa noastra...Dar nu putem sti cand o sa apara minunea, insa trebuie sa apara clar!
Irinel, Daiopri, ce mai faceti?
CLAU
astept surioara de Razvanel
Irinel spune:
La multi ani tuturor copilasilor!
Clau eu ziua 6, nimic deosebit, doar ca ciclul a fost tot maron ca luna trecuta. Daca si luna viitoare e la fel, o sa ma mai duc si aici la doctor.POate nu mai vine deloc, cine stie :-) Pupici
Ioana, sunt cu gandul la tine, sper sa ne dai vestea buna!
Baby, ce mai faci? Nu ne parasi! Pupici.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
Fetelor am asa niste emotii. Sunt in z29, bine ca s-a intamplat sa vina si in 31 dar mai rar, in general aparea pe la 26-28.
Nu pot sa zic cum ma simt:) Ma gandesc ca poate poate, caci nu am nici un symptom. Si ba ma apuca bucuria (de cele mai multe ori), ba frica de cum o sa fie, ce o sa zica baiatul meu. Parca am luat-o razna (de parka eram eu prea bine si inainte:))
Asa ca mai astept, daca oi avea rabdare si u iau vreun test. Deja ma gandesc daca e vreun magazin pe aproape de lucru unde as putea gasi:) Numai de munca nu imi arde.
Chestia cu slujba aia e, ca era la guvern, numai cand citesc ce beneficii au vreau si eu:) dar nu cred ca am prea multe sanse.
Va doresc numai bine tuturor si un wk cat mai placut.
PS. Baby hai pe la noi....
Gina M spune:
Daiopri - mi-a tresaltat inima cand am citit mesajul tau! Ahhhh, esti asa de aproape... ma rog sa fie asa cum iti doresti.Personal mi-ar place foarte mult sa-mi fii colega de odisee caci, imi esti tare scumpa.Continui galeria pentru tine si pentru Ioana :
Eu numai ce am am sosit acasa, am papat ceva iar acum, iata-ma deja prezenta pe aici!
Astazi am avut marea intalnire cu doctorul si ca intotdeauna, am avut un timp tare frumos impreuna - cu sotul si fetele.
M-a felicitat, pupat, imbratisat,am stat la povesti dupa care m-a luat sa-mi faca o eco' personal sa se comvinga cum stau lucrurile.La cea abdominala nu s-a vazut mare lucru ca tocmai fusei la baie si "saracu intrase in panica dar, nu vroia sa-mi spuna nimic.
Asa dar, repejor mi-a facut eco" vaginala.Aici ce sa vezi?!
In burtica mea este ditamai puisorul de 9 saptamani si 5 zile!
Are manute si picioruse bine formate,ii bate inimioara puternic si este foarte activ/activa.Ne-a facut din manute,a dat din picioruse si de atunci, suntem in al 9-a lea cer.
Ne-a facut ceva poze si voi incerca zilele acestea sa, le pun sa le vedeti si voi.Si-a oprit si el si atunci cand a iesit pe hol, asa bucuros era pentru noi incat, a inceput sa arate poza puiutului nostu la toate asistentele din preajma.
DPN - conform masuratorilor este/a ramas 29 dec'2007 insa el crede ca, voi naste prin preajma Craciunului!!!Exact asa cum mi-as dori!Totul este asa frumos, suntem bucurosi si am vrea ca aceasta bucurie, sa fie una care, sa nu se sfarseasca nicicand.
Va si va doresc din inima, acelasi lucru.
Gina.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!