Mamici aspirante din nou - cap.24
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
marimar spune:
quote:
Originally posted by Daiopri
Fetelor am asa niste emotii. Sunt in z29, bine ca s-a intamplat sa vina si in 31 dar mai rar, in general aparea pe la 26-28.
Nu pot sa zic cum ma simt:) Ma gandesc ca poate poate, caci nu am nici un symptom. Si ba ma apuca bucuria (de cele mai multe ori), ba frica de cum o sa fie, ce o sa zica baiatul meu. Parca am luat-o razna (de parka eram eu prea bine si inainte:))
Asa ca mai astept, daca oi avea rabdare si u iau vreun test. Deja ma gandesc daca e vreun magazin pe aproape de lucru unde as putea gasi:) Numai de munca nu imi arde.
Chestia cu slujba aia e, ca era la guvern, numai cand citesc ce beneficii au vreau si eu:) dar nu cred ca am prea multe sanse.
Va doresc numai bine tuturor si un wk cat mai placut.
PS. Baby hai pe la noi....
Daipri, stiu ce inseamna sa nu ai rabdare sa faci testul ala odata! Nu stiu cum de ai rabdare, te admir! Tin pumnii sa fie 2 liniute !!
Gina , mamica de 2 fetite minunate si al 3-lea in burtica, se simte ca radiezi de fericire si parca ne-o insufli si noua!
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Irinel spune:
Daiopri asteptam vesti! E pozitiv?
Gina, ce frumos!... Sunteti o familie minunata. Au trecut greturile?
Marimar tu ce mai faci?
Cornelia? Au venit uratii? Sau ai facut testul?
Ioana curaj! Dumnezeu e mare!
Pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Faceti voi ce faceti si mereu ma scoateti din apatie, acum incep sa cred si eu ca e posibil sa fie de bine, desi am pete maro si ma simt ca inainte de CM. Nu stiu ce sa cred, sunt si foarte balonata, parca m-am ingrasat, dar cand ma urc pe cantar am tot 50 kg., insa ma simt cu 5 kg. mai mult, nu stiu de ce!
Daiopri ma alatur si eu galeriei fetelor si astept vesti bune de la tine!
Gina_M felicitari pentru intalnirea placuta cu bebe la eco!
Mav, Asi, Cornelia_Laura, Irinel, Gina_M va multumesc frumos pentru incurajari dragelor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
Din pacate vin cu z1
Ieri am plecat zambind la servici, si am venit in cea mai mizerabila pasa posibila. De cand am citit la pranz despre Laura, am fost neom.
apoi pana dupa amiaza nu s-a intamplat nimic, drept pentru care am venit seara de la magazin cu testul in sacosa. Ca sa vad pete maronii cand am mers la baie. Nu pot sa va zic ce plans m-a luat. Mai mult de situatia Laurei si apoi si de supararea mea.
A ramas maroniu pana m-am culcat, si atunci am sperat ca e doar insemnarea, dar dimineata au venit si uratii.
Eu teste nu fac chiar imediat ca imi e frica sa nu vad negativ:)
Asa ca alta luna, dar o sa incep masuratorile, caci cred ca totusi bb incearca sa vina la noi. Caci altfel cum numai de cand m-am apucat de incercari s-a schimbat totul? Eu nu am avut niciodata maroniu inainte de cm. Doar la sfarsit. In fine asta e.
Va pup pe toate si va doresc spor la lucru.
Gina unde faceti voi asa eco? Ca la noi aici ma scot din sarite cu mangaiat nitel pe burta si spus mai nimic. Nu de alta dar de cand mai citesc pe aici as face si mama ecografului numai sa stiu ca e bine bb.
Numai bine tuturor
Ioana multa bafta! Mutam galeria la urmatoarea fata in asteptare.
Gina M spune:
Daiopri, phuuui ce rau imi pare!Totusi cum este cu petele astea maronii?!Curge la la CM sau cum ?!!
Eco" fac la clinica unde merg.Mie imi face doctorul in mod personal deoarece, sunt una din pacientele lui favorite.
Cand am nascut-o pe Jessica Priscilla, i-am lasat studentii sa asiste la nastere, apoi cand m-a operat la fel etc.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Irinel
Gina, ce frumos!... Sunteti o familie minunata. Au trecut greturile?
Irinel - nu am scapat inca de greturi.Ceva mai devreme i-am tras inca o runda de
![](vomit.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
Gina, aseara era ca un mucus mai abundent dar maroniu, chiar la un moment dat am vazut si mucus din cel transparent alunecos, de aceea ma gandeam ca e semn clar ca am ramas. Dar peste noapte deja era sange. (scuze fetelor pt descrieri, dar cum sa explic altfel;))
Asta e de acum. Tot inainte.
Pipici fetelor fumoase si cuminti (adica voi toate)
Numai bine tuturor
Gina M spune:
Daiopri - Martie-Aprilie este un timp tare frumos si poate puiul tau doreste sa-ti faca inima o, primavara continua.Capul sus.
Am reusit sa scanez pozele de la eco' de ieri si va invit sa le vedeti si sa va bucurati impreuna cu noi:AICI
Ecograful nu este unul performant insa, se poate vedea destul de bine comoara din burtica
Vreau ca si voi sa-mi puteti arata asa o poza curand si ma rog ca barza sa vina la cat mai multe dintre voi.Va
Irinel spune:
Daiopri, cam ciudata descrierea ciclului. Mie nu-mi iese din cap Baby (Roxana) care avea puiul de 8 saptamani desi avusese ciclu si testele luna anterioara daca nu ma insel erau negative.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Ma iertati pentru absenta indelungata, dar sa stiti ca intru sa citesc, sa vad ce se mai intampla cu voi, dar rareori am timp si sa scriu
.
Cu intarziere, LA MULTI ANI tuturor copilasilor de 1 iunie.
Irinel si Cornelia, tin pumnii stransi, sa vina bebe cat mai repede. Irinel, am vazut imaginile cu Maria si mi-au dat lacrimile. Ma gandesc la voi. Cornelia, felicitari pentru curajul de a mai avea un bebe.
Gina, felicitari pentru sarcina. Sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe frumos si sanatos.
Asi, felicitari pentru casa si pentru decizia legata de un al doilea copilas.
Ioana, sa dea Domnul sa vina bebe si la voi curand, curand.
Noi ne pregatim pentru ziua lui Thomas (16 iunie) si pentru botezul lui David (7 iulie)
.
Iata, daca vreti sa vedeti, avem imagini noi pe link:
http://www.flickr.com/photos/dcppopa/sets/72157600294209965
Va doresc un sfarsit de saptamana placut.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos