Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

pentru ca am disparut asa...........
am citit aproape zilnic ce faceti, dar nu am fost in stare sa va scriu nimic.
eu sunt relativ bine acum, nu mai curge nimic si nici dureri fizice nu mai am ...........cele sufletesti nu cred ca se vor vindeca prea curand mai ales ca bebe era al treilea acum............dupa cei doi(fetita si baiat)............care acum sunt ingerasi.................totusi pot spune ca sunt optimista si ca ne dorim la fel de mult un copil...cand o vrea DD.........
cateva luni vom lua o pauza...ne vom relaxa.....si poate in toamna vom veni cu un test pozitiv.
va multumesc mult pt. sustinere..............si stati linistite ca nu fug de pe forum, de acum voi intra mai des.
Gina felicitari pt. bobita.am vazut-o si e tare frumoasa.....ca mami!!!!!!!!!!
Mav felicitari pt. testul pozitiv si sarcina usoara!!!!!!!!!!!!
mamicile cu teste negative...fiti optimiste in continuare.............

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Baby, ce bine ca ai intrat sa ne scri! O pauza ar mai mult decat binevenita si chiar putin rasfat si relaxare cred ca ti-ar face tare bine vara asta. Oricum de la noi nu ai voie sa pleci, suntem aici impreuna!
Eu fetelor nu sunt intr-o stare prea buna. Nu ma simt bine, am o raceala care treneaza cam de 3 saptamani(a 5a anul asta) si niste ganglioni inflamati unde nu ar trebui. Si cum nu vreau sa-mi sperii mama si nici sotul ma lupt deocamdata singura cu temerile mele. Maine iau rezultatul si la Papanicolau.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007
Ina - Cornelia- Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

O luam de la capat. Azi e prima zi...
Am gasit si teste de ovulatie, 3 la set 115,000 lei. Cred ca o sa iau 2 seturi.
Dar va spun ca am niste nervi mai ales ca tocmai am urmarit o stire pe acasa tv cu o tipa care a nascut 3 fetite (triplete) si le-a parasit bine merci...
...ma duc sa fumez o tigara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Baby, bine ca ai mai trecut pe la noi si esti bine, atat cat se poate.
Irinel, mama scumpa, lasa ca va anunt cand nasc:)
Ca zau daca mai pricep si eu ceva. Eu credeam ca baby a stiut dar ne zicea si noua mai tarziu.
Eu astept, ca inafara de cafea nu pacatuiesc cu altceva:) Asta e.
Carmina, hai cu curaj mai departe. Si eu ma intreb de multe ori cum se poate intampla si altfel, dar DD stie mai bine.
Ioana tu cum mai esti?
Clau harnicuta au ba?
Oricum o sa ma apuc sa ma masor macar sa stiu si eu care si cu cine voteaza la noi aici.
Numai bine tuturor si spor la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si la mine Z25=Z1... deci punct si de la capat! Ce nu prea inteleg eu este de ce mi s-a micsorat atit CM-ul - ultimele dati tot la 25 zile mi-a venit - asa ca m-a cam zapacit cu ziua ovulatiei. Intrucit cea mai buna solutie tot testele de ovulatie sunt, am sa trec pe la farmacie zilele urmatoare ca sa-mi fac provizii ...

Edit - carminabubulina - tu ziceai ca ai gasit un set de teste de ovulatie - de la ce farmacie le-ai luat?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Si la mine Z25=Z1... deci punct si de la capat! Ce nu prea inteleg eu este de ce mi s-a micsorat atit CM-ul - ultimele dati tot la 25 zile mi-a venit - asa ca m-a cam zapacit cu ziua ovulatiei. Intrucit cea mai buna solutie tot testele de ovulatie sunt, am sa trec pe la farmacie zilele urmatoare ca sa-mi fac provizii ...

Edit - carminabubulina - tu ziceai ca ai gasit un set de teste de ovulatie - de la ce farmacie le-ai luat?

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

De la farm. Centrofarm din Mall-Vitan. Dar cred ca au la orice Centrofarm. Au 3 laset - 115.000 setul sau un singur test 80.ooo unul .

Mergi la inceput

Carmina - multumesc mult, am gasit astazi si la help net si mi-am luat 2 seturi.
Ioana - ceva vesti de la tine??

Mai - cine deschide capitol nou????

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Leloo2004, este deschis capitol nou de cateva zile, suntem deja la pag. 3. Nu stiu cum sa pun link-ul aici, dar il gasesti usor, este mereu pe prima sau a doua pagina. Te asteptam acolo.

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

pentru cele ca mine care nu au vazut capitol nou

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput