Mamici din nou aspirante(6)

Mamici din nou aspirante(6) | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

1 2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57110" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58814" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59930" target="_blank">5

Mamicile aspirante

Cornelia laura (Eduard 21.06.2004)
Andra10
Asi (Razvan 07.03.2004)
Mercedes
Ruxi
Geliza (Mara 24.01.2002)
Ruxandra sb (Matei 3ani)
Andreea Banica (Alexia Elena 12.08.2004)
Kitti (Raul 6 ani)
Mav (Sebi 04.02.2004)
Mcrmiki(Bogdan 24.12.2000 Vlad 17.11.2003)
herra (Vlad 23.09.2004)
Ana Maria (Victor Stefan 15.12.2004)
Sim (Ruxi 3 ani)
Rosa sinesis (Cosmin 03.077.1997)
Michial
Mia
Adi95 (baiat 10ani)
Vasce (David 18luni)
Pashosha (Luca si Maya)
Loredana (Diana 6 ani)
Iulia P (Thomas Anthony 16 iunie 2004)
Pako (Andreea)
Tomasa (Tudor 9 ianuarie 2005)
An-k (Bianca 14 03 2005)
Andreea (Sebastian 7 10 2003)
Acd2you (baiat 3 ani)
Mamaluidavid (David Tetsuhisa 24.12.2004)
Shian(Shion 21.mai.2004)
LauraB(Diana 11 martie 2003)
Lauricipani(Cristian 02 mai 1986,Kiriakos 03 august 1988,Mario 30 mai 1991)
Roandre(Alexia Maria 26 august 2004)

Irinel (Daniel28.05.2004)
Andira (Irina 14.04.2005)
Florypop (Andrei 27.11.2004)
Irinuca(Radu 2 ani si 2 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Buna fetelor!

Eu sunt Irinuca.Am 28 de ani si pe Radu de 2 ani si 2 luni.
Dupa multe discutii, schimbare de apartament si alte mici piedici ocazionale, ne-am hotarat ca e timpul pt. un al doilea bebe.De 3 luni " prestam" dar vad ca deocamdata nu iese nimic.La Radu am ramas insarcinata in a 3 a luna, acum ....
Ma bucur sa va cunosc si sper ca toate de aici sa reusim cat de repede posibil sa ne largim familiile.

Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinuca bine ai venit si sedere scurta!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

irinuca, bine ai venit si sa-ti traiasca baietelul. Iti doresc sa stai cat mai putin pe la noi si sa fugi repede la mamici. Si noi prestam de cateva luni bune si inca nimic desi la Eduard a mers din prima.
Ma bucur ca s-a deschis un nou capitol si sper sa aduca cat mai multe gravidute!
asi, nu ne-ai spus cum a iesit ieri cu mobila?

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Irinuca, bine ai venit si, asa cum ti-au urat si celelalte fete, sedere scurta!

Noi suntem inca in perioada de . Prefer aceasta perioada celei care va urma (aceea a numararii zilelor care au mai ramas pana la o potentiala venire a CM).

Legat de acomodarea lui Thomas la gradinita, lucrurile devin parca mai complicate pe zi ce trece. Acum incepe sa din masina, imediat ce vede cladirea .

Ieri, de Halloween, am fost prin cartier, pe la case, si am primit o multime de bomboane. Tommy a fost costumat in Eeyore (prietenul lui Winnie the Pooh). Sper sa putem pune poze cat de curand pe link.

Pupici tuturor!

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mobila a iesit foarte bine.Dar acum trebie sa schimb perdeaua care nu se mai potrivete si covorul.Asta e, dar e super!

Iulia poate ca ar trebui cateva zile sa il tineti pe Thomas acasa.Nu cred ca e bine sa fortati cu mersul la gradinita mai ales ca el e inca tare mic!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna seara!

Tocmai m-am intors de la control si vroiam sa va spun ce si cum. Citez: "Nu stiu la altele cat si cum v-a folosit Sovata, dar rana de pe col este o amintire care acum arata ca o iritatie superficiala". Am crezut ca nu aud bine. Pai de cand ma trudesc sa scap de povestea asta si a trebuit sa ajung la Sovata ca sa apara un pas atat de mare!? In cazul asta merg acasa si trag un chef cu familia , ca deja rana de pe col incepuse sa se transfere pe creier. Asa ca la capitolul asta stau bine, in orice caz, mult mai bine decat imi imaginam. Cat despre bb2 am stabilit: daca pana in mai-iunie nu se arata incepem investigatiile...sa vedem ce si cum, ca nu mai e rost de asteptare.

Sa vedeti ce minunatie mi se intampla mie de la o vreme (adica de vreo 3 luni incoace): eu care aveam ovulatie bine-merci prin zilele normale de 14-16 CM, acum ma trezesc toooot mai aproape de sfarsitul uratilor. Adica, de la luna la luna e tot mai devreme cu cate o zi, asa ca luna asta m-am trezit cu ea (cu ovulatia adicalea) prin ziua 8!!! E ceva ce eu nu pot pricepe, insa ma si intreb...pana unde o sa mai scada, ca de aici nu prea mai are unde se duce. La doctor n-am primit raspuns la treaba asta, insa mi-a spus sa continui cu utrogestanul, ca nu are ce sa-mi faca rau.

Irinel chiar acusica o sa-ti trimit tot ce stiu despre aparatul de aerosoli. Ruxi il accepta fara probleme si deja s-a obisnuit. Totul e sa stimulezi copilul cu o activitate in perioada in care ii pui "mascuta", ca altfel se plictiseste.

Cornelia si eu as zice ca ar fi bine sa-l scoti pe Eduard afara, dar poate nu direct, ci la cumparaturi pe undeva, la o plimbare prin mall, sau sa ceva, ca pe vremea asta mi-e sa nu o luati de la capat. Trebuie sa depaseasca perioada de refacere. Iti trimit ce stiu despre procedurile cu aerosoli pe PM in seara asta. Maaai da' ce baiat mare ai scos tu la lumina zilei! Ma intreb cat de greu trebuie sa-ti fi fost, ca eu simteam ca nu mai suport la cele 3,250 ale fie-mi.

Stefania ma bucur sa aud ca va intelegeti bine tu si sotul tau. De altfel nici nu-mi imaginam ca n-ar fi asa, din moment ce iti doresti asa mult bb2! Sa dea Domnul sa fiti fericiti si sa te simti cat mai bine acolo! Este o tara pe care chiar imi doresc sa o mai revad, in excursii evident. Ne-am propus ca peste vreo 10 ani cand o fi si mandra noastra ceva mai marisoara sa mai tragem o fuga.
Ce bine ca te-ai hotarat sa faci niste investigatii mai serioase. Asta sigur o sa iti mai dea un pic de liniste stiind ce se petrece cu tine, iar bebe o sa vina fara sa-ti dai seama.

Flory sa dea Domnul sa mearga totul bine si peste 9 luni sa te bucuri de puiul vostru sanatos si frumos! Mai tine-ne la curent cand faci controale. Deja este unul dintre puiutii aparuti in comunitatea noastra.

Asi ce ne mai spui? Tu in ce zi CM esti?

Irinuca bine ai venit! Hai ca numele asta a dat roade pe la noi...Mami Irinel a ajuns la samburel tot pe listuta noastra. Multa bafta!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Asi, draga mea, eu l-as tine acasa, dar nu mai are cine sa stea cu el (eu merg la serviciu, sotul meu, la fel, iar soacra mea a plecat sambata in Romania)

Iulia P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Iulia si eu am trecut prin asta cu Ruxandra. Am trimis-o la gradi inca de la 1 an si 10 luni. Avea niste crize de nervi si plans cand o lasam acolo ceva de ti se rupea inima (mai ales mie!). Educatoarele o luau, plecau repede cu ea ca sa-i distraga atentia. Ma rog, nu cred ca asta a functionat in vreun fel, pentru ca ea este un copil istet pe care nu-l duci cu presul prea usor.

Ce cred eu ca a dat cu adevarat rezultate este faptul ca de fiecare data fac tot ceea ce-i promit. Nu uitam sa-i promit ca dupa ce se trezeste vin sa o iau si asa se intampla. In plus incercam in fiecare seara sa discut cu ea despre lucrurile care au impresionat-o la gradi si asa am inceput sa-i prind punctele sensibile. Incepuse sa-i placa sa-si aranjeze parul asa ca dimineatza ii aratam multe chestii de prins in par si ii ziceam ca trebuie sa mearga sa le arate si colegilor ce are ea. Imi spunea ca au pictat sau au modelat cu plastilina, incercam sa fac si eu cu ea acasa acelasi lucru, dar aveam grija sa iasa mai rau (nici nu trebuia sa am grija, la cat ma pricep eu, ca oricum sunt pe dinafara!) si ii spuneam: uite, vezi ca tu trebuie sa mergi la gradi ca sa-mi arati si mie cum trebuie sa fac; tu esti "Miss" a mea si vreau sa ma inveti. Si uite asa in fiecare zi gaseam cate ceva care sa o stimuleze sa mai mearga o zi la gradi. Au urmat Sarbatorile de iarna cu Mosul care au fascinat-o. Si treptat nu a mai plans si nu a mai protestat.

Nici acum nu este extraordinar de fericita ca merge la gradi (desi au niste programe foarte bine puse la punct), insa stie ca in fiecare zi are ceva nou de facut: o zi pictura, alta modelaj, alta engleza si muzica, alta iesiri in parc si lucrari colective, in fiecare zi jocuri care ii plac foarte mult.

Nu stiu daca este prea devreme, dar incearca sa-i "speculezi" slabiciunile in legatura cu gradinita si cu ce ar putea sa il intereseze acolo: vreo fetita draguta , activitati...las la inspiratia ta. Iti doresc mult succes si nu dezarma, nu te lasa impresionata pentru ca "micul smeker" atat asteapta sa vada ca suferi si va plange cu mai mare spor. In maxim o luna lucrurile vor deveni suportabile si apoi din ce in ce mai normale...

Succes inca o data!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Irinuca bine ai venit si sedere cat mai scurta!
Capitol nou,poate se lasa si cu ceva -dute.
Eu sunt mai bine,aseara am iesit toti 3 ,am fost la restaurant,in vizita la socrii,mi-am mai uitat de griji si parca ce bine a fost!
Astazi sunt ocupata trebuie sa fac un tort pentru o prietena de a noastra,curatenie,etc.
Va pupic si sa auzim de bine!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Scuze fetelor,nu reusesc sa intru pe net deloc,sper ca dupa ce pleaca tatal meu in tara ,sa fiu si eu mai punctuala.
La noi aceeasi poveste,inca n-am inceput "presiunile" pentru bb2,sper ca de luna viitoare...
Cornelia laura,nici nu sti cata dreptate ai in legatura cu "sutul in fund" si pana la urma cred ca asta va fi solutia.
Cum se mai simte Eduard?Multa sanatate si pupici.
Asi,felicitari puiutului!Si noi vrem la olita,dar deocamdata inca ne jucam cu ea...Ieri ,i-am dat jos pemparsii si pana sa-l schimb mi-a tras un pipi pe jos.Cand l-am intrebat unde trebuia sa faca pipi mi-a aratat olita...Am ramas fara replica,dar nu ne dam batuti.
Sa spun ceva despre mine?Am 30 de ani,un bb de 1 an si 5 luni(21.05.2005)si mai vreau inca vreo 2 bbei.Nu stiu ce sa mai spun,intraba-ma orice si-ti raspund cu placere.
Stefania,cum te mai simti?
Ce fel de tort faci?Vreau si eu reteta..
Florypop,felicitari !Sa-ti dea Dumnezeu un bb cum iti doresti.
Asi,vreau si eu pe listuta ,te rog.
Pupici la toata lumea si mult noroc!

Anca & Shion

Mergi la inceput