Mamici din nou aspirante(6)
Raspunsuri - Pagina 2
shian spune:
Tot eu...
Scuze,baietelul meu s-a nascut in 2004 ,nu 2005 si il cheama Shion.
Anca & Shion
mamaluidavid spune:
Fetelor please un sfat!
Azi dimineata David s-a trezit devreme,am mers la el ,a durat ceva pana a adormit din nou,mi-am luat temperatura 36,2
Dupa aceea am adormit si eu,am mai dormit cam o ora dupa care mi-am luat temp din nou si era 36,7.
Care este relevanta?
Anca bine ai venit! Am facut un tort de ciocolata,nu foarte complicat.
Stefania si David 24.12.2004
Poze
asi spune:
Stefania cred ca nici una nu e relevanta .Ca sa fie relevanta curba de temperatura trebuie luat temperatura la aceiasi ora in fiecare zi +/- maxim10 minute.
Eu nimic nou sunt ziua 27.Habar nu am cand trebuie sa vian pentru ca nu stiu can a fost ovulatia.
Familia mea
Razvan
mamaluidavid spune:
A doua oara a fost la ora cand o iau de obicei( 8:10 cand pleaca sotul la servici si imi aduce termometrul).
Fetelor eu nu mai stiu ce sa spun.Astazi am urinat normal.Acum e ora 5 PM si doar de 2 ori. Sa fi fost totul in capul meu,si astazi fiindca am fost ocupata si nu am avut timp sa ma gandesc la prostii am revenit la normal?
Sotul meu mi-a spus parerea lui despre ce se intampla cu mine si parca incep sa ii dau dreptate.A zis asa:"Eu cred ca ti-ai dorit foarte tare sa fii si tu gravida cand ai auzit ca Mihaela(sora mea) e insarcinata,ai incercat sa te convingi ca esti si astfel corpul tau s-a comportat ca insarcinat."
Asa o fi,si revin la concluzia mea initiala adica AM INNEBUNIT
Dar oricum vom merge saptamana viitoare la alt doctor,niste analize nu strica,nu?
Si acum,sa ma laud putin!
Puiutul meu a facut astazi un pas singur fara sa se tina de nimic.
Stefania si David 24.12.2004
Poze
cornelia_laura spune:
Bine v-am gasit si azi!
Avem o vreme tare urata, e rece si multa umezeala...brrrrr
Dar sa stiti ca dupa ce va scriu ies afara cu Eduard macar 1/2 h, ca ne-am saturat de stat in casa de 5 zile.
Eu ziua 23 CM si ma sperie faptul ca urmeaza perioada cu "o fi?/nu o fi ?/"...iar sperante, iar iluzii...cel mai mult imi place perioada 5-20 CM..
stefania, s-ar putea sa aiba dreptate sotul tau si asta ar trebui sa te faca sa te mai relaxezi un pic asa cum ai facut aseara. In final noi suntem niste norocoase pentru comorile pe care le avem deja acasa..Si felicitari lui David pentru asa o reusita!!!!!!!!Vezi, momentele astea valoreaza enorm...
sim, multumesc de PM si am sa-ti raspund tot acolo.
shian, ma bucur ca ai mai scris. Si noi suntem exact in aceiasi faza cu olita, stie la ce foloseste dar nu vrea...
eliza, asi, rosa, tomasa, pako, iulia, mami Irinel, flory, andira, acd2you,inca un pupic de la Eduard pentru voi toate...si el pupa cu simt de raspundere nu gluma...
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
geliza spune:
buna fetelor, dragutelor...eu v-am citit dar nu am avut timp sa intervin...n-am noutati...sunt in z 20 si am de asteptat...
multumesc fetelor care s-au gandit la finutul meu
o si un tuturor.
Eliza si Mara (24.01.2002)
biscu spune:
servus fetelor!
si eu v-am citit, dar n-am mai scris. acuma sunt in dubiu ce sa fac. probabil o sa mai astept. am terminat cu fizioterapia pentru umar, dar inca ma doare, asa ca o sa ma duc la masaj sa vedem daca asta ajuta. si cu dantura am terminat, zic eu. acuma voiam sa merg la un control general la doctor, dar e tare aglomerat ca a fost plecat in concediu mult timp. abia la inceputul lui decembrie am programare. deci sa vad, mai astept inca o luna sau nu? probabil o sa mai astept. oricum ma duc macar sa stau de vorba cu doctorul si sa vedem el ce zice.
ciao pa si numai bine!
sim spune:
Buna dimineatza!
Stefania cu cat te gandesti mai putin la bb2 cu atat mai bine. Toata lumea zice ca asta e terapia cea mai productiva de obtinut bebei. Cum a iesit tortul? Ah, sa nu uit: felicitari lui David!!! E clar ca primul pas trebuia sarbatorit. Noi am facut primii pasi fara ajutor la 10 luni, iar pe la 1 an cine sa mai prinda puiul ca era sfarleaza peste tot.
Eliza sa fie cu okisori luna asta! Noi am hotarat ca vrem sa facem asteptarea mai usoara prin "odihna activa". Asa ca o sa tinem cont de perioada fertila cat mai mult posibil, dar nu ne mai concentram atat de mult pe asta. Viata-i scurta si trebuie traita la maxim, altfel asteptarile ne termina nervos.
Biscu bine te-ai intors pe la noi! Eu as zice ca bb2 ia timp si asta poti vedea singurica la noi cele care suntem de ceva vreme pe listuta asta. Asa ca da-i inainte cu toate controalele pe care le mai ai de facut, dar nu amana prea mult pentru ca ...dureaza (mai ales cand iti doresti atat de mult!).
Cornelia ce face puiul mic? Ati iesit la plimbare? Sper ca e mult mai bine acum.
Mami Irinel cum te mai simti? Au mai trecut greturile?
Asi te asteptam cu vesti bune zilele astea!
O zi linistita tuturor!
Mami Simona si printesa Ruxi
asi spune:
Am trecut doar sa va salut si sa va urez o zi nemaipomenita.Revin dupaamiaza ca acum sunt tare ocupata.
cornelia_laura spune:
Salut si eu toate fetele!
Puiul e bine si i-a priit plimbarea de ieri plus ca aseara am fost toti 3 pana la tataie sa-i ducem ceva papica gatita. Nu stiu daca v-am spus dar soacra mea a plecat in USA pentru 3 luni sa aiba grija de cumnata mea care si acum la 15 saptamani se chinuie rau cu sarcina. In martie va pleca din nou pt cel putin 6 luni sa o ajute cu bebele. Asa ca socrul e singurel dar se descurca foarte bine cu spalat/calcat haine +curatenie, doar cu mancarea il ajutam.
Eu ziua 24 CM dar fara nici un simptom...sunt curioasa luna asta la cate zile vine avand in vedere ca iau branca ursului
O zi cat mai buna va doresc!
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)