Mamici din nou aspirante - 14
Mamicile aspirante
Andra10
Asi (Razvan 7 martie 2004)
Mercedes
Ruxi
Ruxandra sb (Matei 3ani)
Andreea Banica (Alexia Elena 12 august2004)
Kitti (Raul 6 ani)
Mav (Sebi 4 februarie 2004)
herra (Vlad 23 septembrie 2004)
Ana Maria (Victor Stefan 15 decembrie 2004)
Sim (Ruxi 21 decembrie 2001))
Rosa sinesis (Cosmin 3 iulie 1997)
Michial
Adi95 (baiat 10ani)
Vasce (David 18luni)
Pashosha (Luca si Maya)
Loredana (Diana 6 ani)
Pako (Andreea 17 iulie 2004)
Tomasa ([Tudor 9 ianuarie 2005)
An-k (Bianca 14 martie 2005)
Andreea (Sebastian 7 octombrie 2003)
LauraB(Diana 11 martie 2003)
Lauricipani(Cristian 2 mai 1986,Kiriakos 3 august 1988,Mario 30 mai 1991)
Roandre(Alexia Maria 26 august 2004)
Gio (Taisia 2 ani jumate)
Elenalove27 (Alvaro 2 ani si o luna)
Aissa (Alexandra 30 septembrie 2004)
Clau07 (Alexandra 8 iunie 2004)
Monu (Alexia Ioana 24 mai 2004)
Denisa73 (Cristian 31 mai 2005)
Amaya (Andrei 18 februarie 2005)
Roxy (Cristian 5 iunie 2000)
Oaspeti:
baby-boom (Elise 9 iulie 2004)
Leta si un bebe
Mama lui Licurici (David 3 septembrie 2004)
Elyanne (Elena 23 octombrie 2004)
Liana30
Zozela
Mamicile gravidute:
Irinel(Daniel 28 mai 2004)+
Andira(Irina 14 aprilie 2005)
Florypop(Andrei 27 noiembrie 2004)+
Irinuca(Radu 2 ani si 2 luni)+
CorneliaLaura(Eduard 21 iunie 2004) +
Lya(Rut 14 iunie 2003)+
Mamaluidavid(David Tetsuhisa 24 decembrie 2004)
Geliza(Mara 24 ianuarie 2002)+
Shian(Shion 21 mai 2004)
Mia
Mcrimiki(Bogdan 24 decembrie 2000 Vlad 17 noiembrie 2003)
Acd2you (baiat 3 ani)
Iulia P (Thomas Anthony 16 iunie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Raspunsuri
asi spune:
Va multumesc la toate pentru gandurile bune!
Pako ei eu dau bonei 2mil la 4 zile/4 ore.Eu zic ca nu e nici mult nici putin.Riscul e daca dai prea putin sa te lase balta fara avertizare si atunci e rau.
Roandre sper sa gasesti bona serioasa.Te inteleg perfect si stiu cat e de greu.
Cornelia succes la testat bone!Tie iti convine daca tanti e batranica?
Ruy sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!Uite aici e sectiunea de gravidute:
http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=60
Elyanne nasoala faza cu monitorul!
Aissa ma bucur ca iti sunt bune analizele.
Ioana iti tin pumnii sa fie bebe.Eu fac bine ma pregatesc de laparo.
Evenimentele importante
Razvan
pako spune:
Asi, te rog din suflet sa ma scuzi...cred ca am inteles gresit...adica 200euro...probabil tu ai scris 200RON...iertare.Vai de mine cum m-oi descurca eu in tara cu banii la inceput......
Saptamana viitoare vom fi ocupati cu apartamentul, de pus lucruri in cutii, de varuit...asa ca nu o sa mai pot intra pe aici...
Va doresc la toate multa sanatate si bb sa vina cat mai curand posibil!
Ne mai scriem din tara....
Felicia si Andreea
asi spune:
Pako ce bine m-am distrat.Cum sa dau 200de euro ca astia sunt bani nu gluma.Mare figura mai esti.
Evenimentele importante
Razvan
Ioanatugs spune:
Buna seara fetelor!
ASI multumesc de invitatia la un nou capitol. Ce bine ar fi sa fie Sa dea Domnul sa fie forumul plin de !
SIM ma bucur ca a vazut si Ruxi mesajul
Poate pina la urma pe 4.04. ne vedem la Moisica, o sa vin si eu fara programare. Spun ca am venit la un eco, pt. asta nu-ti trebuie programare. La ora 12.00 parca ai spus nu?
Pentru Ruxi [detectiv si multi pupici
Roandre salutari si multumesc pentru incurajari
Cu drag Ioana Tugs
asi spune:
Eram pe pagina 3...
Unde sunteti fetelor?
Evenimentele importante
Razvan
aissa spune:
Io-s pe aici, ma doare mana unde m-a intepat aia joi. Nu stiu ce s-a intamplat, in seara asta cand i-am facut baie lui Ale am simtit ca ma doare, in timp ce ii dadeam biberonul vedeam cum apare ceva..o zona maronie in verdele care acopera jumatate din dosul palmei... S-o fi spart vreun vas acum? Dupa atata timp? Ca doar ce ii aratasem in parc unei fete cum arata mana mea (ea fiind asistenta) si in mod sigur nu era zona asta maronie unde ma doare acum. Nu stiu dar ma doare si stau cu compresa rece. Asa ca doar citesc ca mi-e greu sa scriu doar cu dreapta.
Am uitat sa va zic, cu bubele lui Ale nu mi-a mai ars...si am renuntat la BU. Da-o incolo, daca o veni bebe vine si fara. Si asa cu prestatul stam luna asta mai prost ca cea trecuta. Asta e.
Cristina si Ale (30.09.2004)
sim spune:
O saptamana buna si de la noi!
Ioana ce m-as bucura sa ne vedem la cabinet! Da, eu am facut programare pentru marti 4 aprilie la ora 12:15. Chiar, abia astept! Eu sa stii ca nu mi-am desclestat pumnii! Pana nu aud de 2 liniute nu ma las.
Pako spor la treaba si asteptam sa ne dai vesti din RO.
Aissa, mai mama, da' ce fel de intepatura o fi facut asistenta aia de te doare atata timp?! Uof! Acum vo 3 ani am stat ...uite ca nu mai stiu, dar parca vo 2 saptamani cu o vanataie cam de 20 cm lungime la mana dupa ce mi-a luat o desteapta sange. De durut nu m-a durut, dar purtam camasi cu maneca lunga pe o caldura groaznica numa sa nu ma intrebe lumea cat de rau imi enervez io sotul de da asa de tare. Daca durerea nu cedeaza, eu parca as intreba un doctor...asta pentru linistea ta. Ce mai face puiul? Sper din suflet ca e mai bine.
Eu sunt in ziua 2 CM si abia astept sa treaca saptamana asta sa-mi spuna Moisica ce se vede pe la dumneaei ex-rana mea.
Va pup si va doresc o saptamana buna!
asi spune:
Aissa s-ar pute sa se fi spart vre-un vas din cauza efortului.L-o fi slabit cu impunsatura si la efort s-a rupt.Ai dreptate ca bebe vine cand vrea eu cu bu sau fara.Sper sa te faci bine pe cand revin eu.
Sim succes la control.Cat trebui sa stai pe tusa dupa cauterizare?
Pako cand reveniti in tara?
Azi a fost prima zi cu bona noua.Mi-a placut mai tare decat prima.Inca nu dau verdictul final si eu ca omul patit.
Evenimentele importante
Razvan
roandre spune:
Salut dragelor!
Slaba activitatea in weekend.
Eu am intrat dar nu mi-a venit sa scriu nimic. Numai nervi am avut...toate mi-au iesit pe dos.
Am vazut/vorbit cu 5 bone pana acum si nimeni nu vrea ca e programul prea lung (9 ore jumate). Pai si eu ce naiba sa fac dc asa am programul?!?!
Plus ca toate vor min 6 mil....desi n-au nici dupa ce bea apa. Figuri, figuri si iar figuri.
Am ajuns la solutia extrema sa-l pun pe tata sa-si dea demisia de la munca si sa stea cu Alexia (bineinteles sa-i platesc eu sal....dar macar n-as mai avea dureri de cap). Problema e cu vechimea, cartea de munca. Voi siti dc se poate sa-si plateasca singur asigurarile ca sa-i mearga CM?
N-am crezut sa fie asa de greu. Cu interviurile, nu stiu sigur nici acum cum va fi. La munca la mine am fost tratata cu "dosul" (ca sa fiu draguta). Adica mi s-a oferit un job ok dar cand e vorba sa discutam si partea sal nu stiu cum se face ca niciodata sefu n-are timp de asta. Iar la celelalte 2 interviuri...la unul acum 1 minut m-au sunat sa-mi spuna ca am fost acceptata iar la altul am trecut de testul scris si maine am al doilea interviu.
Rusii n-au aparut nici acum, sunt in ziua 57 cred...deci gheata la mal la acest capitol
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius