Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )

Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 ) | Autor: crinuta

Link direct la acest mesaj

(1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9), (10), (11), (12), (13), (14), (15), (16), (17), (18), (19), (20), (21), (22), (23), (24), (25), (26), (27), (28), (29), (30), (31), (32), 33, 34, 35, 36, 37.38,39,],40, 42,44, (45),46

Noiembrie
23 nov. Alexandru (Bellamia)13 kg/92 cm

Decembrie
15 Victor Stefan (Ana Maria) 14 kg/94cm
21 Bianca Maria (Ingerasu)12 kg/85 cm
22 Rayan (Crinuta) 12,4 kg/96,5 cm
27 Dragos Mihai (Lali)

Ianuarie
2 Vlad Ionut (Bubu05) 14,5 kg/95 cm
3 Sebastian (Adana)
3 Ioan Cristian (Monalac) 11 kg
3 Sergiu Denis (Coraly) 13 kg/88cm
3 Mara Theodora (Megg) 8,8 kg
3 Alexandra Beatrice (Ilucae) 9,2 kg/ 73 cm
5 Nectarie Ioan (Adita) 13 kg/85 cm
6 Stefan (aurelrusu)
6 Rares Daniel (o prietena) 12,4kg/76 cm
7 Andreea Oana (Leta)
8 Andrei Stefan (Amary)
9 Tudor (Tomasa) 12,4 kg/90 cm
10 Sebastien Stefan (Oana Cretu) 10,6/81 cm,
10 Maria Theodora (Cocolino)
10 Ruxandra Maria (V. Erica) 11,9 kg/84 cm
10 Ioana Maria (Anuc)
11 Cosmin David , 11 kg/80 cm. (Mia Tincu)
13 Mihai (amo2004) 11,5 Kg/ 77 cm poze
13 Mihai Cristian (Bdana): 13kg /87 cm
17 Viktor [/ (Monique)
17 Natalia (Lavinia345)
17 Simona Andreea (Andrutza) 10kg/ 79 cm
17 Mandy Stephanie (Alina Maria) 9075 g/ 79 cm
17 Amanda Maria (Cory35) 12 kg/ 89 cm
18 Irina Ioana (Witchie)
25 Maria (Danielai)
25 Alexia (Miha T)11 kg/90 cm
26 Bianca Maria (Kris)11 kg/88 cm
26 Albert-Adrian (Rachel Owen)
31 Alexandra Maria (Ubi): 12kg/90 cm

Februarie
4 Bogdan (Strunfita)13kg/90cm
4 Andrei Razvan (Tigabita)
4 Iustin Gabriel (Gabi.i)
4 Gabriel (Catiflo) 14 kg/ 88 cm
5 Rebecca Andreea (PatriciaArdeleanu) 10kg /86 cm
5 Horia-Ioan (danonica)
6 Alexandra (Jone)
7 Elena Stefania (Gabry)
8 David Ran (Sara) 12.750kg.
9 Tudor Constantin (Bestutza):13 kg/87 cm
10 Andrei (Kita)
11 Nicodim (Bagoiu)
11 Stefana (Alipiticot)
18 Cristina Mihaela (Ixxi) 88cm/12kg
18 Radu Andrei Alexandru (Amaya) 89 cm/12 kg
20 Sebastian (Clara03) 81cm/11,4 kg
21 Matei (Ibelciug) 11 kg/ 85cm
21 Codrin Stefan (Shobo) 14,2kg /94 cm
22 Hana (Magga)
23 Lucian (Crinia)
27 Vladut (Sirimie) Poze

Martie

7 Clara Sophie (Viktoria)

Daca nu va regasiti pe listuta nu inseamna ca nu va mai iubim ci ca nu ne-ati mai scris demult. Dar de-abia asteptam sa va intoarceti la noi!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ho si noi!! Ne-am intors de la munte unde am plecat canda inceput valul de caldura, desi nu aveam programat. De bine ce ne-am intors azi la pranz am constatat ca are temperatura 38.1. Nu stiu ce e, astept pana maine ca s amerg cu el la doctor.

Bubu felicitari pentru licenta!!! Ai drepate noua ne-a zis o doctorita (la care ajunesem pt altceva la ea) ca ar auzi un suflu sistolic la inima si ca este cel mai probabil functional. Si eu m-am speriat dar am mers la doctorita noastra si ea ne-a linistit ne-a spus ca este normal si ca la vasrte mai mari dispare. Dar Didi a mai fost internat la Budimex si operat si acolo i s-au facut tot felul den investigatii si ma indoiesc ca anestezista nu ar fi constatat ceva in neregula.

Kris multa sanatate Biancai!!

Shobo eu am o recomandare la Predeal: vila Andra, are camere foarte mari, foarte curate si bucatarie pe fiecare etaj (la 4 camere). Curtea nu e foarte mare dar chiar langa se afla o poienita super. Pret 130Ron. Pretul e maricel dar avand in vedere faptul ca poti sa pregatesti mancarea in conditii foarte civilizate merita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ba da, l-a vazut Ana Maria.

Pune si tu poze de la munte, desi eu am ochit o vila super in jud. Sibiu si alta in jud. Suceava.

Dana, intr-adevar nu ai mai scris de mult. Cum merge cu jobul acesta? Cand ai timp povesteste te rog, si poate ne mai pui ceva poze.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Iar e liniste pe aici? Off....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria , multumim de recomandare, acum vorbim si cu prietenii nostri si sa ne hotaram.

crinuta, scump foc Rayan cum ride! poti sa imi dai mai multe detalii unde e vila din Sibiu, pls? nu ne dam inapoi nici de la Sibiu, mai ales ca in PH am tot fost. iar de Sibiu am auzit numai la superlativ si eu nu am fost niciodata in acel oras, decat in trecere cu masna. tare mi-ar placea. tks

Dana, ma bucur ca mai intri. mai povesteste despre voi! offf, m-ai socat cu fina la 23 ani, saraca!... Doamne, cum pot disparea oameni atat de tineri si cum asa, fara diagnostic?!?... ma ia cu fiori

am avut si noi pt prima data pb de rosu in gat, vineri am fost cu el la 2 dr-i pt ca primul mi-a aruncat cu antibioticul si eu n-am vrut sa-i dau. mi s-a parut ca nici nu s-a uitat atent si am vrut o a 2-a opinie. ma bucur ca am obtinut-o si uite asa nu a fost nevoie de antibiotic (ar fi fost prima data si ma speria ideea insa dc as fi fost eu sigura i-l dadeam ca nu-s nebuna..) si am scapat doar cu antitermice alternate la 4h. a fost fie de la AC cu care am dormit non-stop saptamanile astea , fie raceala luata de la tasu care a fost cobza toata sapt trecuta si abia acum l-am mai pus pe picioare, fie de la inghetata facuta de mine pe care i-am dat-o cam bocna

ma speriasem ca iau si eu insa vad ca am scapat.. cred ca vitaminele prenatale m-au scapat de fapt.

wooooow, bubu, ma bucur mult ca v-ati hotarat, sa va dea DD cat mai rpd un bb2!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 12 sapt

Mergi la inceput

Shobo, era un subiect pe forum, si vila era in Sibiel. Parca se si numea Sibiel.
Arata superb, are si loc de joaca pentru copii.
Uite, incerc sa gasesc link-ul ca si pe mine ma intereseaza.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

si am sa explic mai clar pt cine nu stie despre rosu in gat daca E sau NU nevoie de antibiotic. eu m-am lamurit:

daca in gat se vede doar rosu se mai asteapta macar 2 zile pt a vedea dc febra scade sub 38,5 (timp in care dati doar antitermice alternate la 4h - nurofen cu paracetamol) si pt a se observa daca apare si puroiul (adica infectia cu o bacterie)!!! DOAR aceasta e cea ce necesita antibiotic! daca febra scade sub 38,5 mi s-a spus ca inseamna ca corpul copilului e in stare sa lupte cu boala, care cel mai probabil e un virus si sa continuam pana la 3 zile cu cele 2 alternate si 6 zile cu nurofen.

la noi nu a aparut puroiul si dupa prima zi de antitermice alternate i-a scazut oricum febra bine (ajunsese cel mai mult la 39, deci destul..).
bineinteles ca un medic cu ochi bine format vede imediat acel puroi dc exista!!! la noi primul medic a vazut rosul doar si s-a speriat si gata, ca tb antibiotic, insa uite ca n-a fost asa!

va rog sa fiti voi atente si sa-i intrebati, domne, dar vezi infectia in gat? sa nu-i lasati sa va dea antibiotic doar pt ca zice rosu in gat.

ma rog, sper sa nu para ca tin o lectie de medicina, insa la noi fiind prima data cand il facem am vrut sa ma lamuresc eu clar pt viitor, sa stiu, nu sa bage astia ce vor ei in copilul meu fiindca nu au ochiul format bine si le e lene sa mai astepte 2 zile macar. uff, ce m-am mai enervat cand am vazut ca primul n-a fost in stare sa diferentieze cele 2 lucruri...
iar al 2-lea mi-a explicat ata de clar si frumos tot ce v-am zis eu aici si mi s-a parut f logic si m-am bucurat enorm ca am ajuns la el!

va pup

Mergi la inceput

Shobo, eu nu ma prea pot uita in gatul lui Rayan, dar pediatrul lui din SA mi-a spus ca daca e viral, febra raspunde la antitermice si nu ramane mult timp foarte ridicata.
Cand e bacterian, nu prea cedeaza si este mai mereu ridicata.
Eu l-am ascultat si am scapat de antibiotic ( anul trecut). A avut el febra 7 zile ( asa cum se intampla la viroza), dar doar 2 zile a fost ridicata si ceda imediat.
In decembrie, cand i-am dat antibiotic, a fost pentru ca dupa 2-3 zile febra nu ceda, sau ceda nesemnificativ.
Oricum, ideal este sa evitam pe cat putem administrarea antibioticelor.

La eco cand te mai duci? Sunt tare curioasa ce ai.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

crinuta, deci e clar ca medicul din SA avea ochiul format!! bravo lui!
voi avea echo morfo in aug, pe la jumatate asa.. va anunt oricum. conform teoriei ar fi mai mari sanse sa fie fata (concepere devreme), insa sa vedem

Bubu, ce frumos arata cu noua freza! , am sa-i fac si eu lui C tzepi la o ocazie .

Mergi la inceput

Asa e, tipul era si profesor universitar. Pacat ca nu il am si aici.
El din prima a spus atunci ca Rayan avea viroza, dar eu, Toma, pana nu vad nu cred. A avut dreptate.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Bubu ai gasit ecograf unde sa mergi cu Vladut?

Mergi la inceput