Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

sanatate la bebicii bolnaviori

inca putin si intru si eu in concediu........uf, tare grea a mai fost luna asta. si cum nu imi programasem nimic pt concediu....pac ma lovira 10 zile la izvorul rece......yupiiiiii nu mai am rabdare!!!

crisa de vre/o 3 saptamani are o alergie.....am cremuit/o, i/am dat antihistaminice dar nimic.....ultima recondare a fost elocom...de care nici nu am vrut sa aud....diseara sunt programata la al 3/lea dermatolog....sper sa aibe mai mult experienta si sa nu mai sara cu cortizon.....

am si eu nevoie de un dr dermatolog sau homeopat buuuun, pls.

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Dragelor,
eu reusesc mai greu sa scriu ca de obicei...

Shobo, ai explicat f. bine cum sta treaba cu rosul in gat. Plus completarea Crinutei referitoare la temperatura -binevenita.
Mie una mi-a explicat o doctorita f. tanara, dar "dedicata", acelasi lucru si mi-am propus sa-mi cumpar o lanterna d-aia de medic sa ma uit chiar eu, inainte de-a ajunge la medic.

Bubu, faina freza lui Vladut.

Ixxi, sanatate multa piersicutei. Ti-am trimis si PM.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Offffff va salut cu mare suparare , ne-am intors in Olanda adusi cu alta masina , ni s-a stricat cutia de viteza alaltaieri in Germania , am stat la un hotel si am asteptatat pana -a deschis un garaj luni si ni s-a spus ca nu au piesa si ca dureaza zile , asa ca am venit inapoi in tara .
Astazi am cumparat alta masina si maine prornim iar spre Romania , suntem terminati la cati bani am pierdut .
Sper sa vin data viitore cu vesti mai bune , sa ne tineti pumnii .
O seara buna !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alina, hai, multa bafta si drum bun! Nu mai fiti suparati, ca o sa fie bine!

Fetelor, va multumesc pt. complimente, Vladut e tare smecher cu freza cu tzepi! Ta-su i-a cumparat special ceara de par sa-i faca la ocazii!

Ana Maria, ne-am programat la CMU la Dr. Coman, cica e specializat pe bebelusi si copilasi, dar tocmai pe 15 august am gasit liber.

Shobo,foarte bine ca nu i-ai dat antibiotic. Pune si tu o poza cu burtica, sa te vedem!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Dana, D-zeu sa o odihneasca pe fina ta!

Am admirat 2 baieti frumosi foc si o mamica coafata! Pupici! Sa va fie de bine!

Si noi ne gandim la bb2, dar mai intai trebuie sa rezolvam situatia locativa.. E deja prea mult : 5 pers in 2 camere!...

Bia s-a refacut! Va multumesc inca o data pt incurajari! Duminica am petrecut-o undeva pe malul Argesului, unde am mai scapat de caldura.

Succes mamicilor care asteapta testul pozitiv!!! Doamne Ajuta!

Alina Maria, imi pare rau ca a-ti intampinat atatea ghinioane.

Fetelor, noi vrem in week ce urmeaza sa mergem cu cortul la Gura Diham! Credeti ca sunt incosntienta?

Va pup dulce!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Asa cum v-am spus puiul meu are temperatura de duminica. Am fost ieri la dr si nu se vede ca ar avea ceva. De ieri de dupa amiaza dupa ce s-a sculat am observat ca are nasul infundat fornaie si vorbeste mai nazal. Ii dau doar antitermice (desi nu prea vrea sa mai ia).

Kris uita-te pe un canal de vreme ca sa fii ca sigura ca nu va ploua. Altfel calatoria cu cortul e un fiasco.

Bubu, merg si eu cu Didi la un ecografist sa-i vada inimioara. de bine ce ti-am zis am fost ieri cu el la dr ca avea febra si mi-a zis drita lui ca din cauza febrei se aude mai pregnant suflul si ca totusi art fi bine sa-i facem o eco. Mi-a zis ca nu e nici o graba dar iti dai seama ca nu pot sa astept cu inima la gura rezultatul. Bafta si voua!!! Eu merg la dr Dumbrava la Diagnosis.

Crinuta am citit paginile din urma si mi-a placut foarte mult coafura ta. Visez si eu la o schimbare de look. Dar deocamdata sa mi se insanatoaseasca puiul ca nu-mi sta gandul la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetelor,

ieri am implinit si noi 2 lunisoare, motiv pt mami sa fie f darnica cu dragalaseniile. Bogdanel a reactionat cu multe zambete spre deliciul meu. Seara insa a avut chef de party asa incat dupa o repriza 30 min nani la ora 21, puiul s-a trezit si a fost in continua miscare pana pe la 1 noaptea.
V.Erica, Dumnezeu sa o odihneasca pe fina ta! Ti-am trimis un PM - l-ai primit? A reusit Fiv-ul la sora ta?
Shobo, in povestea cu rosul in gat nu te contrazic, insa iata ce-am observat eu la Matei duminica. Initial nici noi n-am vrut sa-i dam antibiotic, dar in a doua zi de boala dupa ce s-a trezit din somnul de la pranz, avea niste ochisori f obositi, refuza mancarea, era marait si tare apatic. Tati a decis ca e cazul sa nu mai asteptam si i-a dat antibiotic. In cca 30 de min, M a devenit copilul dinamic si vesel pe care il stiam. In gat nu i s-a vazut puroi, ci era doar rosu...
Patricia, sunteti deja in vacanta? Asteptam impresii!
Bubu, e faina tare freza lui Vladut, dar il si maturizeaza un pic. La ocazii insa e super! Sper ca inainte de botez sa-l tund si eu pe M mai frumos - poate reusim la Ciufulici sa-l determinam sa fie cuminte.
Crinuta, arati nemaipomenit de bine in poze. Esti ca in pozele de cand erai domnisoara, pe bune. Tu ai continuat sa slabesti, asa-i? Cate kg ai acum? De mutrisoara lui Rayan nu mai zic, e un scumpic ca de obicei.
Alina Maria, imi pare tare rau pt ghinionul cu masina. Se mai intampla, bine macar ca sunteti voi sanatosi.
Kris, de ce sa fii inconstienta? E chiar fain la Gura Diham. Au fost parintii mei sapt trecuta si zicea ca era full de corturi. Ai grija sa va luati geci groase caci noaptea e f frig. Nu lasati mancare pe langa cort caci e o familie de ursi care cauta papa in fiecare noapte. Cel mai des apar la containerul de gunoi spre deliciul turistilor.
AnaMaria, sanatate lui Didi!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana felicitari pentru cele 2 lunisoare!!! Imi amintesc si eu cu nostalgie de primul an cand il sarbatoream lunar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna ziua!
Nu ma bateti ca intru rar dar nu reusesc sa tin pasul cu netul...
Am intrat sa va spun ca la fel am procedat eu cu Raisa cu gatul rosu ,aproape mereu febra a cedat fara antibiotice,f rar a facut febra mare...toate bune si frumoase..pana cand am facut analizele luna trecuta si ASLO 3600,o valoare enorma ,deci streptococ beta hemolitic in organism.acesta numai de la rosu in gat netratat corect ajunge sa ramana in organism,netratat corect inseamna fara penicilina.Si am facut aslo la 2 laboratoare,2 exudate care au iesit negative.Am inteles ca exudatul nu iese mereu pozitiv,f rar.
Asa ca daca aveti copii cu stare generala oarecum rea,nu manaca,slabuti si cu frecvente amigdalite,chiar daca ele par vindecate,nu strica sa faceti un aslo.Sau daca faceti analize la copil cereti si aslo.
sper sa reusesc sa mai intru.
raisa mea in rest e binisor,acum dupa tratmentul cu ospen a racit,maine mergem la medic si vedem ce facem si acu aslo acesta,ar trebui moldamin facut ceva timp,dar nu se face sub 5 ani,exista echivalente frantuzesti si nemtesti scumpe,dar nici nu am de unde sa le iau sa nu se importa...vedem ce va spune medicul.
La toamna mergem si noi la gradinita,e una privata ca la stat nu ne primeste(nici nu am incercat f mult),sunt curioasa cum va merge ea fiind f sensibila la raceli.
in rest vorbeste orice,nu tace deloc,nu prea am mai stat eu sa o invat poezii sau cantece dar o sa recupereze la gradinita.Incep sa se joace impreuna,e super sa i vezi razand si la joaca.
sper sa reusesc sa mai intru...
Si mii de scuze pt intarzire,felicitari pt noile gravidute,bb sanatosi!M-am bucurat mult cand am citit ce multe mamici vor si bb 2 si mult succes celor care inca lucreaza la proiect!
Va urez o zi buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza mamici,

Ana Maria, sanatate multa lui Didi!

Alina Maria, s-aveti noroc de data asta! Drum bun!
Tot ziceam ca scriu si uitam: tu ziceai ca benzina in Olanda e ieftina (1.5 E!!!!)!? E chiar scumpa! La noi e in jur de 3.3-3.6 ron, (iar 1 E= 3.1 ron)

Liviana, multe inainte!
Nu despre fina mea era vorba.
Ref. la sora mea: DA, a reusit al 2lea FIV, speram sa fie bine de data asta.

Kris, n-as numi-o inconstienta daca iti iei toate masurile de precautie si iti place asa, why not?
Eu una sunt mai comoda...

Paula, bine ca mai scrii si tu despre voi.
Hmm, o s-o intreb si eu pe pediatra ref. la aslo...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput