Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor sarumana pt. mesaje , si noi suntem bucurosi ca suntem sanatosi .Astazi e ziua cea mare , norocul nostru ca noua masina e mai mare , un renault lugano , si are aer conditionat si f.f. multe butoane si butonase , ce mai e un lux complect .
Mandy a dormit bine si noi la fel , sper ca urmatorul mesaj sda fie din romania .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Fetelor, noi am mai fost cu cortul, suntem dotati si cunoastem pericolele. Mancarea o tinem in masina, nu ne asezam langa tomberoane, si curatam mereu locul unde facem gratar sau unde mancam sa nu-i atraga mirosul de mancare.

Ultima data am fost cand o aveam pe Bianca in burtica.

E chiar f frumos la munte cu cortul! Avem cort de munte, pavilon, masa cu scaune, tip valiza, disc pt prajit carnita, cartofi, butelie, felinar, saltele, etc

Liviana, multe luni inainte puiului mic!

Ana_mAria, sanatate lui Victoras!

Paula, pupici si voua!

O zi buna!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina, imi pare rau pentru patania voastra. Eu veneam cu avionul in locul vostru.

Kris, eu n-as merge cu cortul, dar asa sunt eu, mai fricoasa. In adolescenta eram altfel, acum insa n-as face chestia asta, mai ales cu copil

Liviana, you made my day. In ceea ce priveste slabitul mai am, vreo 7 ( as vrea eu) de dat jos, dar cum inca mananc dulciuri, emai greu.
Sper sa ajung la nr de kg dorit, dar nu stiu cand se va intampla asta.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Crinuta , din pacate noi am mai fost cu avionul insa nu e pt. noi , fara masina in ro. suntem ca si morti acolo unde stam , orasul e departe , autobuzele sunt rare si depinde prea mult de una si de alta .
Am fost acum 3 ani cu masina in ro. si a fost super o.k. , atunci a condus doar sotul , acum conduc si eu , deci va fii mai bine .
Noi am mers cu caravana si cort si a fost super , acum nu stiu cum o fii doar cu cort , oricum succes !
Cat despre kg. eu am ajuns la cat am fost , 45 kg. , uite aici nemachiata :
http://img119.imageshack.us/img119/8963/dsc03275xd3.jpg

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Alina Drum bun si fara patanii!!! Sa stii ca sie u sunt fan calatorie cu masina prin europa, e o experinta super!!!

Kris e foarte frumos cu cortu! Noi in tinerete mergeam la mare cu cortu si il asezam pe plaja unde ne placea enorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria, sanatate multa puiului!

Liviana, LMA lui Bogdanel!
la noi a fost chiar prima data cand Codrin a facur rosu in gat si nu am vrut sa arunc cu antibioticul in el pt ca nu avea rost. dupa prima zi de antitermice i-a scazut febra total si continuam cu schema lor pana la 6 zile.
eu zic sa fiti mai restrictivi cu antibioticul, ce daca are starea mai moale, e normal de la raceala insa asa invata corpul sau sa lupte cu o boala virala, nu prin admin. antibioticului. daca febra sa era sub 38,5 era semn bun. desigur, este parerea dr-ului meu si eu merg pe ea.

Codrin papa de regula ff bine, insa zilele acestea si el papat mai subtire asa. nu l-am fortat deloc, dar e ok, e normal, si noi dc suntem raciti nu avem starea deloc ca cea normala; singur cerea de mancare dar numai ce vroia el. sunt sigura ca-si va reveni, insa!
sanatate multa!

Paula, am sa intreb si eu de aslo, sa vad ce pot afla. la noi fiind prima data cu rosu in gat - caci el e f rezistent de fel, nu am avut nicio pb de acest gen pana acum, sper sa nu fie pb cu acest aslo. sanatate multa!

va pup

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria, mi-ai amintit ca asa m-am cunoscut eu cu sotul meu. eram stundenti si fiecare a mers cu cate o gasca cu cortul la mare pe plaja in vama veche. si acolo gastile s-au unit si noi am ramas impreuna ... wooooooow, ce vremuri mi-ai trezit in memorie!!!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ana Maria, la dr. Dumbrava am fost la Budimex si ne-a zis daca vrem sa mergem la el la clinica, dar ne vom duce la CMU.

Liviana, LMA lui Bogdanel!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Bubu cum e Dumbrava? E dragut cu copiii? Ti-a trezit incredere?

Edit: Da-mi PM daca vrei.Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

azi ne am intors de la mare.din pacate,cris s a imbolnavit.azi noapte a facut putina febra,iar astazi a facut 3 scaune moi.am fost si l a vazut pediatra,i am dus deja urocultura la analize,iar maine voi merge sa i fac niste analize de sange ca si asa nu i le am mai facut de exact 1 an.cred ca are enterocolita,pe plaja erau multi copii bolnavi si chiar in ult zi cris s a jucat cu un copil m mare,caruia ii curgea la greu nasul si caruia mama lui nu i dadea voie sa intre in apa,am banuit eu ca pe motiv ca era bolnav.ce nu inteleg eu e cum de sunt parintii asa nesimtiti,ca nu te avertizeaza ca au copilul bolnav...

Mergi la inceput