Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (15)

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (15) | Autor: Balbina

Link direct la acest mesaj

Link-urile retetelor urmeaza mai jos.
Pentru comentarii puteti vedea celelalte parti: 1, 2, 3, 4, 5, 6 7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73937" target="_blank">8 9 10 11 12 13 14

Nota: s-ar putea ca unele poze de pe webshot sa nu se deschida, e din cauza site-ului care a suferit de curind un rebranding si de aceea unele linkuri vechi nu mai sint valabile. Toate pozele mele le puteti gasi pe adresa de pe webshot.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Brownies Cappuccino www.houghtonmifflinbooks.com/features/gourmet/brownie.shtml" target="_blank">sursa
Prajitura cu lamiie www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=184&st=30#entry6721" target="_blank">sursa
Tort cu jeleuri www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=2796" target="_blank">sursa
Blinii cu dovleac
Cum am facut tortul Barbie
Cum am facut tortul Buburuza
Prajitura cu mere
Tort Crancin-Mancin www.kuharka.ru/viewtopic.php?p=404#404" target="_blank">sursa
Chec dietetic cu fructe uscate www.city-cats.spb.ru/phpBB2/viewtopic.php?p=4581#4581" target="_blank">sursa
Tort nemtesc cu brinza www.good-cook.ru/tort/tort_098.shtml" target="_blank">sursa
Tarta de dovleac
Prajitura cu lamiie nr. 2 (fara lapte condensat) www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=184&st=30#entry6720" target="_blank">sursa
Prajitura cu banane sursa
Biscuiti cu ovaz www.slastenka.ru/cookie.html#8" target="_blank">sursa
Prajitura cu miere www.good-cook.ru/tort/tort_046.shtml" target="_blank">sursa
Fursecuri cu unt www.good-cook.ru/tort/tort_162.shtml" target="_blank">sursa
Tort “Lady’s fingers” www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=233&view=findpost&p=9861" target="_blank">sursa
Tort de ciocolata cu trufe (Truffle Cake) www.cooldesserts.com/2005/04/truffle-cake.html" target="_blank">sursa
Tort Fantezie
Aluatul fals dospit al lui Dr. Oetker (aluat cu brinza) www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=2811" target="_blank">sursa
Pandispan cu suc de portocale www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=162" target="_blank">sursa
Cheese cake a la Natalia
Tort cu prune uscate www.citykitchen.ru/forum/index.php?s=d7b91c895505a12124c16f156350f455&showtopic=393&st=100&p=52313#entry52313" target="_blank">sursa
Tort cu miere si lamiie www.good-cook.ru/visitor/tort/tort_068.shtml" target="_blank">sursa
Desert cu fructe
Lemon meringue pie - Tarta cu crema de lamaie (Reteta de la Davina)
Crema de lamiie (Lemon curd) sursa
Clatite pufoase (Buttermilk Pancakes) www.kuking.ru/my/viewtopic.php?p=738764#738764" target="_blank">sursa
Cheese cake fara foc
Schema tort masinuta
Mini-budinci cu brinza
Inghetata
Prajitura cu fulgi de cocos www.citykitchen.ru/forum/index.php?showtopic=67&st=100&p=7826#entry7826" target="_blank">sursa
Melcisori (trandafirasi) cu bezea si nuca www.good-cook.ru/tort/tort_125.shtml" target="_blank">sursa
Tort Masha (reteta de la alinkav)
Prajitura cu ciocolata si bezea www.good-cook.ru/tort/tort_230.shtml" target="_blank">sursa
Fursecuri "Trufe" sursa
Briose cu gem www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=2280" target="_blank">sursa
Fursecuri de cocos
Margini din ciocolata pentru tort
Lapte de pasare (reteta de la Strumfi)
Fursecuri tabla de sah www.kuking.ru/my/viewtopic.php?p=764512#764512" target="_blank">sursa 1 sursa 2
Prajitura insiropata de la Joanna
Prajitura "krem a la krem" sursa
Vafe belgiene cu drojdie www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=2010" target="_blank">sursa
Tort cu crema de zahar ars de la Gratiela (strumfi2004)
Prajitura "O noapte la Venetia" (reteta de la Lacri_SM)
Prajitura (chec) cu morcov sursa
Prajitura cu foi Lica
O alta prajitura cu foi Lica (varianta Adrianei)
Desert de frisca si zahar ars www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=3019" target="_blank">sursa
Tort "tres leches" www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=2408" target="_blank">sursa
Prajitura "Televizor" (reteta de la Strumfi)
Chec insiropat de portocale www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=3153" target="_blank">sursa
Crema pentru foi de napolitana (reteta de la Gratiela - strumfi)
Instructiuni pe scurt despre realizarea tortului minge
Prajitura cu mascarpone si nuci (reteta de la amiss_zip)
Quiche (tarta cu umplutura nedulce) (improvizatie)
Placinta (prajitura) dubla de brinza cu piersici www.good-cook.ru/tort/tort_194.shtml" target="_blank">sursa
Prajitura cu miere si brinza www.good-cook.ru/tort/tort_141.shtml" target="_blank">sursa
Briose cu ciocolata (reteta de la Rucx)
Eclere (Alynutza)
Choux-uri (Strumfi2004)
Tarta cu mere, mascarpone si branza de vaci (Kehleyr)
Tarta/placinta cu mere olandeza (danyce)
Rulada de post cu banane si cocos (Strumfi2004)
Prajitura Sumeghi (Alynutza)
Fursecuri cu nuca si bezea (melcisori) www.good-cook.ru/tort/tort_125.shtml" target="_blank">sursa
Bomboane Raffaello (LiliaToma (gazea))
Tarta cu ciocolata de la Jamie Oliver (Alynutza)
Crema de vanilie pentru tarte, prajituri si torturi www.good-cook.ru/tort/tort_008.shtml" target="_blank">sursa
Tarte cu fructe si alta crema de vanilie www.good-cook.ru/forum/topic1771s0.html#entry152602" target="_blank">sursa
Galusti cu prune (Alynutza)
Biscuiti cu brinza sursa
Tort de mere Adeline (Roxana Claudia)
Gacio (Alynutza)
Doua torturi de la Liliana (lgireada)
Cheese cake "Cremos" www.good-cook.ru/forum/topic3434s420.html#entry336745" target="_blank">sursa
Retete de lapte condensat facut in casa
Chec ieftin (Roxana Claudia)
Chocolate banana cake - Prajitura cu ciocolata si banane www.kuking.net/my/viewtopic.php?p=622498#622498" target="_blank">sursa
Cornulete cu sunca si cascaval (culinar) (strumfi2004)
Clatite cu visine si frisca
Prajitura cu crema de ananas (Gratiela)
Crema si fondant de ness pentru eclere (Alynutza)
Crema pentru eclere (danyce)
Tarta de capsuni cu crema de vanilie (danyce)
Tort sah (Alynutza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Buna, fetelor, am lipsit cateva zile, abia acum am reusit sa citesc ce bunataturi ati mai facut. Natalia ce bine arata biscuitii, i-am mancat din priviri, in rest, trebuie sa ma abtin, cica-s la regim . Merci mult ca ai pus si retetele mele .
Eu n-am apucat sa ma dau in spectacol weekend-ul asta ca m-am intors abia sambata dupa-masa si am trantit la repezeala o crema de zahar ars, sa nu-mi las sotziorul fara dulce. Dar promit ca ma revansez, ca doar vin Pastele azi-maine.

Edit: Natalia am gasit corespondentul perfect pentru ce imi doream eu la crema de tarta cu fructe. Din pacate nu-i stiu reteta . Este crema Danette de vanilie, varianta noua, cu frisca.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, pai fa tarta cu Danette, ce are?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pai... ar fi o chestie, insa nu stiu la ce costuri ajung, avand in vedere ca-i cam 1,5 lei cutiutza, in care sunt maxim 2 linguri rase de crema... deci n-as scapa sub 10 cutii pentru o tarta mare (plus efortul de a inlatura frisca, care e cam nasoala)... Era mai mult ideea sa poti sa-ti dai seama exact la ce m-am gandit eu.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

helo dragele mele.
sunt fericita sa va anunt ca a iesit! . am carpit de 3 ori la fasia de ciocolata dar avand in vedere ca e prima oara iar el a iesit teribil de gustos m-am iertat isingura . de notat: e mult mai usor sa faci o singura fasie dintr-o data decat sa lipestei doua (daramite 3 ). la topit ciocolata alba trebuie adaugat un strop de frisca lichida..si trebuie asteptat ceva mai mult timp sa se intareasca. asta este tortul neinvelit si asta este cu fasia de ciocolata aplicata si asa e finisat sau asa.
mai mentionez ca am taiat cu foarfeca marginile fasiei de ciocolata pentru ca tortul era prea inalt pentru cutia mea de trasnport.
multumesc de tinut pumnii, a meritat!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Roxana, arata chiar bine debutul tau, a iesit mai avangardist. Sa vezi data viitoare ce margini o sa-ti iasa, giugiuc.
Sa stii ca mie faza cu adaugatul de frisca lichida in cioco alba nu mi-a reusit, ciocolata s-a separat imediat. Ce fel de blat si crema are tortul?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ntalia, asa zic si eu, data viitoare o sa fie mai bine .
blatul este pandispan cu cacao, clasic. am luat dupa aceea o punga de fructe de padure, decongelate, si am pus pe foc 200g din ele cu 100g zahar si 3 linguri de vodca simpla (m-am inspirat din tortul cu mascarpone si capsuni al Mayei de pe culinar). le-am lasat pana au dat un clocot, apoi am pus inauntru o folie de gelatina si am lasat sa se raceasca. intre timp am pus pe foc mic 100ml frisca lichida si cand a dat un clocot am turnat-o peste 200g ciocolata alba rupta bucati, amestecand pana s-au topit. am batut 200ml frisca lichida si cand ciocolata era mai rece am amestecat cele doua chestii si am pus la frigider.
am taiat blatul in doua, prima felie am pus-o pe platou si am turnat deasupra jumatate din jeleu de fructe de padure. in prealabil am insiropat cu sirop clasic de zahar. am dat la frigider, ca sa se inchege putin mai mult jeleul apoi am turnat deasupra cam 2/3 din crema de ciocolata alba cu frisca. al doilea blat, insiropat, apoi restul de jeleu de fructe de padure. am lasat la frigider pentru 2 ore, am invelit in folia de ciocolata si am ornat cu frisca. asta a fost tot.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Roxana, ce bine suna reteta cremei, cu ciocolata alba, frisca si fructe de padure, yami. Cred ca a fost o nebunie, ce bine ca ai scris reteta, poate am sa o fac si eu intr-o zi, multumesc.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

imi pare bine ca iti place cum suna, e chiar gustos. si se vede frumos in detaliu, cu stratul inchis la culoare al blatului, jeleu rosu si crema alba .
astept reactiile daca te apuci sa il faci.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Roxana, daca ma apuc, va fi cel mai probabil dupa Paste, ca acum sint prinsa cu alte treburi si nu prea imi sta gindul la dulciuri. Bineinteles ca voi veni cu impresii.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput