PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187)

PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc 2 ani (187) | Autor: iul-aug2008

Link direct la acest mesaj


Bine ati venit
in bostana cu cei mai dulci

PEPENASI

Aventurile pepenasilor
1-20, 21-40, 41-60, 61-80,
81-100, 101-120, 121-140,
141- 160, 161-180, 181, 182,
183, 184, 185, 186

Predarea stafetei
A fost odata ca niciodata o odisee minunata
1 - 131
Darius Andrei - Un ingeras senin al Cerului
1,2,3,4,5,
6,7,8,9,10

Sarbatoritii lunii iunie:

7 Allesio (danangie), 9 Matei (Nati), Alexandra (adelais), 13 violeta29, 14 Alexandru (ella81it), Stefan (syyylviutza), 16 Thea (SunSmile), gallyb, 17 Rayan (AlinaMaria), Alexandra (maitreyi), 18 Flavius (the_andreea), Denis (kla78), 19 Maria (Anaxena), 20 Andrei (ali), 23 Andrei (Dianami), Victor (Roxana01), Anna (Sibylle), Cezar (ralirali), 24 David (lcazangiu), moni_or, 25 David (rontzy), Alvin (Ada_s), 26 dia_filipas, 27 David (flo_1980), Maya (mcoca), Anthony (biribu), 28 Dilara (MIKYCRIS), Amalia (irinuca_81), Timeea (Kimmy), 29 Denisa (a.cicel), Alexandru (amalia1), 30 irinuca_81

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

prima??



poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Ei asta chiar e o premiera, nu am avut niciodata primul mesaj si sunt de cativa ani pe forum
Dar sa incep cum se cuvine

Salutare pepenime!!!! De multa vreme nu am mai scris pe forum, am fost tare ocupata cu scoala, lucrari, examene. Inca nu am terminat dar m-am saturat asa ca fac pauza. Deja sunt cu gandul la concediu, ca din 21 iunie mergem la mare. Abia astept si sper sa avem noroc de vreme buna.

Diarux pt tuse eu as zice de Prospan, e tot din plante si e atat pt tusea uscata cat si pt cea productiva. Cel de patlagina din cate stiu e pt tusea productiva iar Stodal pt cea uscata. Sper sa nu gresesc, dar asa imi amintesc. Sanatate multa!

Violeta felicitari pt liniute!!! Sarcina usoara si bebe sanatos orice ar fi, fratior sau surioara pt pepenasa mica.

Biberon si V foloseste seara si la somnul de pranz. Face parte din ritualul lui de culcare si deocamdata nu m-am straduit sa il scot. In rest foloseste direct paharul sau cana cu cioc pt deplasari.

Intalnirea de 10 ani a fost foarte frumoasa si emotionanata pt noi (eu si sotul am fost colegi de clasa in liceu, desi pe vremea aia nu il bagam in seama au trebuit sa mai treaca doi ani si sa plecam unul la Cluj, altul la Bucuresti ca sa ne apropiem ). Noi am fost o clasa tare unita in liceu . Asa ca organizam anul asta si intalnirea de ...13 ani de la terminarea liceului doar clasa noastra, pt ca am zis ca e prea mult sa asteptam pana se implinesc 20 de ani ca sa ne vedem si sa povestim.

Olita la noi.... nici pomeneala. Adevarul e ca Victoras al meu nu vorbeste, sau mai precis nu vorbeste nimic pe romaneste iar pe limba lui bodogane sau mai canta uneori, dar nu f des sau f mult. Asa ca nu stiu cum ar face sa imi spuna ca are nevoie de olita in conditiile astea. Chiar asa, sa intreb si eu, mai sunt pepenasi care nu vorbesc? Adevarul e ca mai am cunoscuti cu cazuri asemanatoare, in special baietei care s-au pornit mai tarziu la vorba, dar parca nu ma simt ok sa il vad asa mutulica.


Trecand peste capitolul vorbire, V e un copilas tare dragalas si cuminte. E baiat pana in maduva oaselor, pasiunile lui fiind masinile si in general tot ce are roti si cuburile de construit. E foarte independent, dpv fizic se descurca foarte bine, rar cere ajutorul (cand il cere pe mine ma solicita) dar isi calculeaza singur pasii pana reuseste ceea ce isi propune. O sa incarc si cateva poze sa il mai vedeti. Se intelege destul de bine cu Ana, adica se joaca impreuna, se mai necajesc uneori, dar in general sunt mult mai cuminti cand sunt impreuna decat separat
Ana tocmai a avut serbarea de sfarsit de an! a fost foarte frumos. Era sublim daca si pricepeam ceva dar cum toata serbarea a fost in germana am ramas mai mult cu privitul si ascultatul decat cu priceputul. Oricum am inteles despre ce era vorba> plecarea lui Cristofor Columb si descoperirea Americii. Ana mea a fost indianca cam juma din serbare, restul a devenit incert pt ca a inceput sa-si jumuleasca penele de pe costum oricum a cantat si a gesticulat si a spus poezia despre cartof foarte frumos (cra cra)

Eh, cam atat despre noi, trimit mesajul pana nu il pierd






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am schimbat si io pozele pe Picasa finaly.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

dorm ptichindeii, asa ca mai intru si eu pe fuga !..

Vio, sa fie intr-un ceas bun!! Felicitari multe si sa dea Dumnezeu sa ai parte de o sarcina usoara si bebe sanatos!!

Cu bibe, Mihaita doar seara bea, in rest bea din canita, dar ma gandeam ca deja la aproape 2 ani ar cam trebui sa renunte la bibe..

Dana, bafta maine la eco!!

CU olita, Mihaita e un " fenomen"..se aseaza pe olita dar cu tot cu pantaloni pe el

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

DIARUX eu i-am dat asa Clareila ultima raceala care a durat o vesnicie dar care in final a trecut si fara medicamente:ceai de ceapa,oscilo,sirop de brad,ceai de cimbrisor,stodal,miere cu lamaie si muuulte lichide cu vitamina C.Muuulta sanatate
Ma pregatesc de dr.Va pupacesc.

37+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

multumim mult de urari pt mamica cea tanara multa sanatate si voua tuturor! la multi ani si soacrei, flo!

mona am numai amintiri frumoase din ziua nasterii, da, Slava Domnului! sanatate piticilor si tatalui tau!

dara tatal tau cum se mai simte?

olita ca si Mihaita se aseaza imbracata, se screme si gata nu sta mai mult de 5 secunde pe ea. stie la ce foloseste, toate animalele ei fac caca, pipi, etc pe oala da' cand o intrebi daca vrea si ea zice pe sub mustati "niu, niu"



-----

Mami de roza + 24 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Am vazut si eu poze cu Nancy si Matei. Boti, chiar ca e zdravana fii-ta, dar si frumaosa! Nati, tu esti sigura ca ai baiat??? Asa-i de frumos, de zici ca-i fata!


Noi suntem in plin proces de training la oala. Intr-un final, l-am convins sa stea pe oala. Stam si 15 miunte si ne jucam cu toate cele, dar sa face ceva, pace. Si in 5-10 min dupa ce se ridica, e o balta prin casa. Nu il deranjeaza f tare ca e ud, doar ca ii zic eu sa-si ia alti chiloti si sa-i duca pe cei uzi in cos.
Sper sa se lase si cu un pipi cat mai curand, ca sa priceapa la ce foloseste totusi oala ...
Mi-am facut un stoc impresionant de chiloti, cred ca am vreo 30. Am luat we asta 16 perechi, ca cele pe care le aveam erau insuficiente. Il prind cand vrea sa faca caca (de obicei se ascunde undeva) si ii zic de oala, dar imi zice "niuu, deee-teee!". Am zis sa nu fortez nota, sa nu prinda aversiune fata de olita, mai ales ca a inceput sa stea pe ea. Pana acum 2 sapt, era folosita exact cum facea si Matei de Nati, imbracat si pt 5 secunde [:D}, cand vroiam sa ii dau jos pampesul, o rupea la fuga.
Sper sa reusesc sa il treinuiesc, macar sa stie sa se duca la oala, pana plec la mare. Sa nu mai car acolo tona de pampersi.
Am vazut pe ebay, ca exista niste afise pt perioada asta, in care pui recompensa (gen super nanny), in caz ca reuseste sa faca la oala. poate la unii ar merge chestia asta. Nu stiu daca Dav ar fi impresionat.
http://cgi.ebay.co.uk/Personalised-Fireman-Sam-Potty-Training-Chart-STICKERS-/390199229291?cmd=ViewItem&pt=UK_Baby_Potty_Training&hash=item5ad9afbb6b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Merci pt raspunsurile cu olita . Nici eu nu sunt de acord cu lasatul in fundul gol prin casa si nu practic asa ceva, avem stocuri de chilotei si pantaloni.
Mada nu iti iei rosii , pai asa ma gandeam si eu ca n-o fi pregatita; adevarul e ca initial am vrut sa incerc marea cu degetul, sa vad cum se comporta si daca nu merge amanam, nu-i bai. Dar daca vad ca ea sta pe olita de buna-voie parca totusi nu asi abandona asa usor acest proiect, de-aia intrebam ce imi sugerati. Chiar era o vreme cand facea in fiecare dimineata la olita, era o rutina, dar in ultimul timp s-au rarit astfel de evenimente. Oricum, ea se cere la olita primul lucru cand se trezeste.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna seara fetele. Am o problema cu Ioana de cateva zile si nu prea stiu cum sa procedez ca pana acum nu am mai avut de-a face cu situatia asta - e constipata. Dar la modul ca face zilnic, insa niste bile tari. De mancat mananca si fructe si iaurturi, bea apa, nu stiu de ce e asa, si nici nu stiu ce as putea sa-i dau ca sa-si revina. Se si chinuie putin cand face, se screme.Help!

Asa, si inca o intrebare - unde gasesc pampersi de apa, fetele care ati mai luat anul trecut? Si cum functioneaza astia? Adica trebuie schimbati dupa fiecare intrare in apa sau tin mai mult? Din cate am citit pe net sunt little swimmers de la Huggies si pampers splash, dat astia cica nu se gasesc in ro, nici pe siteul lor din ro nu apar. Aia de la Huggies am vazut ca sunt tare frumusei, cu Nemo, cu Little mermaid, cu Winnie! Dar i-am vazut numai pe net, ca in magazine nu!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Truli bafta cu invatatul si concediu placut la mare. Ce fain ca va intelegeti asa bine si mai faceti o alta intalnire, la noi clasa nu prea a fost mega unita si oricum is in nspe tari plecati. Ce faian ideea de la serbare, cu america si etc, fa fain.
Didi daca cere si face dim atunci persista, toti fac as ala inceput totul bine frumos roz apoi incep sa nu mai faca sau sa nu mai vrea etc. Tu poti sa mai incerci daca vezi ca nu si nu puneti pampers si mai asteptati.
Eu am preferat sa astept sa isi dea ea seama ca ii vine sa faca si sa ceara nu sa trebuiasca sa o pun eu si na Ari nu a fost gata decat la 3 ani, is curioasa la Ami cum o fi, oricum a vazut-o pe Ari si a vrut sa stea de vreo doua trei ori pe toaleta dar nu a facut nimic.
Anna uff nu stiu pt constipatie ca la noi functioneaza mici schimbari in dieta, ziceau fetele de suc de prune sau compot parca.
De innotat eu recomand de astia reutilizabili, nu de unica folosintza, eu am luat huggies little swimmers si nu mi s-au parut nu stiu ce, astia reutilizabili au fost f buni poa sa stea cu ei si pe plaja sau pe margine, daca face ceva speli rapid si gata.
Noi avem www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_0_10751_-115262_10001_" target="_blank">asa si a aparut acuma si www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_0_10751_-1109369_10001_" target="_blank">swimsuit tot de la ei.


_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy x 2

Mergi la inceput