Clubul moldovencelor de peste Prut (52)
![](images/user_woman.png)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71513" target="_blank">21 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72291" target="_blank">22 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73347" target="_blank">23 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73782" target="_blank">24 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74252" target="_blank">25 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74647" target="_blank">26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51Zilele noastre de nastere
Ianuarie
Iulia (julya) - 01.01.1979
Diana (doroti_5) – 05.01.1983
Alina (alincic) - 06.01.1980
Veronica (alegrutza) - 16.01.1983
Cristina (CristinaGoji) - 18.01.1980
Diana-Maria (Liuda) - 18.01.2007
Februarie
Bogdan (mushulica_p) - 14.02.2007
Rodica (MamaElei) – 14.02.1978
Anca (Marianca) - 15.02.1998
Lucian (Crinia) - 23.02.2005
Mariana (Marianca) - 23.02.1977
Martie
Alina (alinkav) – 05.03.1981
Ilinca (alionushca) - 06.03.2007
Tania (oxy) - 07.03.1977
Aliona (gazea) - 09.03
Maria (Tishka) - 19.03.1980
Ludmila (mushulica_p) - 20.03.1982
Aprilie
Karina (Crinia) – 07.04.1980
Olga (helga) – 12.04.1982
Mihaela (Olgutta) - 21.04.2006
Oliver (alegrutza) - 25.04.2007
Mai
Natalita-Elena (doroti_5) - 12.05.2006
Vladut (Marianca) - 12.05.1999
Adelina (olicica) - 25.05.2005
Iunie
Samuel (alincic) - 10.06.2002
Vlad Alexandru (Balbina) - 22.06.2004
Elena (Trin) – 22.06.1981
Aliona (alionushca) - 23.06.1981
Natalia (Balbina) – 24.06.1977
Delia Patricia (MamaElei) - 25.06.2007
Lucia (Lucia_B) – 28.06.1980
Iulie
Chris (oxy) - 11.07.2002
Olga (olicica) – 13.07.1982
Violeta (Violetik) – 15.07.1983
Amedeo (gazea) - 21.07.2003
Cornelia (lia_c) – 23.07.1980
August
Lilia (LiliaToma) – 06.08.1980
Evelina-Doris (alincic) - 14 august
Tania (Tania21) - 19.08.1983
Camelia Nicole (mamanati) - 20.08.2006
Taniusha (marushka) - 20.08.1985
Olivia (alinkav) - 22.08.2007
Septembrie
Paula Amelia (MamaElei) - 02.09.2004
Corina (Dina231) - 03.09.2005
Deanna (Davina) - 09.09.2004
Vanda Sofia (Balbina) - 22.09.2007
Loredana (alincic) - 25.09.2005
Katia (katia) - 25.09.2006
Amelia (LiliaToma) - 26.09.2004
Octombrie
Adrian (julya) - 02.10.2004
Laura (Lucia_B) - 04.10.2005
Cristina (ticka) – 16.10.1975
Vlad (CristinaGoji) - 17.10.2006
Natalia (mamanati) – 29.10.1977
Noiembrie
Mirela-Brianna (lia_c) - 15.11.2006
Lilia (Lilienne) – 19.11.1976
Alice (Marianca) - 21.11.2006
Alexandru Andrei (alinkav) - 22.11.2003
Alina (Davina) – 25.11.1979
Alexandre (Nastea23) - 28.11.2005
Decembrie
Liuda - 30.12.1979
Raspunsuri
Balbina spune:
LISTUTA MOLDOVENCELOR
1. alinkav (Alina) – (Chisinau) Alexandru Andrei, Olivia - Bucuresti, Drumul Taberei
2. Lucia_B (Lucia) – (Donduseni) - Laura - Bahrain
3. LiliaToma (Lilia) – (Bardar, r.Ialoveni), ASEM, REI si ASEB, REI - Amelia - Bucuresti, Berceni, Oltenitei
4. ticka (Cristina) – (Chisinau), UT Iasi,Facultatea de Textile - Alexandra (5 ani) - Bucuresti, Baba Novac, Parcul IOR
5. MamaElei (Rodica) - (Chisinau), UBB Cluj LMA Paula-Amelia, Delia-Patricia - Chisinau
6. mamanati (Nati) - (Chisinau), USM, ULIM Camelia Nicole- Chisinau
7. Ana_s - ???????? - Germania
8. Davina (Alina) - (Vulcanesti) - Deanna - SUA
9. Balbina (Natalia) - (Criuleni) - Vlad, Vanda - Bucuresti, Drumul Taberei
10. Violetik (Violeta) - (Calarasi) - Chisinau
11. Lilienne (Lilia) - (Causeni), Litere (Sibiu) - Roma - 9 ani, Giulia Cristiana - 6 luni - Sibiu
12. oxy (Tatiana) - (Moldova) - Chris - Bucuresti
13. Crinia (Corina) - (Chisinau), ASEM, REI - Lucian - Canada
14. Trin (Elena) - (Chisinau), ASEM, Finante- Bucuresti
15. lia_c (Cornelia) - (Chisinau), USM, Info si L.Moderne - Mirela-Brianna - Chisinau
16. alionushca (Aliona) - (Chisinau), USM, jurist - Ilinca - Chisinau
17. olicica (Olga) - (Anenii Noi), USPRI, Facultatea de Relatii Internationale si Limbi Straine, specialitate - diplomat - Adelina - Chisinau
18. gazea (Aliona) - (Mindresti, Telenesti), Facultatea de Textile-pielarie Iasi (1997) - Amedeo - Sighisoara
19. doroti_5 (Diana) - (Tipala, Ialoveni), ASEM, Facultatea CSIE, masterat TI - Natalita-Elena - Chisinau
20. Tania21 (Tania) - (Chisinau), USM, Facultatea Limbi Straine, specialitatea engleza-translator - Chisinau
21. helga (Olga) - Chisinau
22. CristinaGoji (Cristina) - (Riscani), absolventa UBB LMA 2002 - Vlad - Cluj-Napoca
23. alincic (Alina) - (Chisinau) - Samuel, Evelina-Doris, Loredana- Bethlehem, Atlanta, SUA
24. katia (Silvia)- studenta ASE Bucuresti, anul 4 - Katia - Bucuresti
25. nagliusha
26. Nastea23 (Nastea) Alexandre - Portugalia
27. mushulica_p (Ludmila)- ASEM, CSIE - Bogdan - Chisinau
28. Olgutta (Olga)- Mihaela - Canada
29. Dina231 (Dina) - (Balti) - Politehnica - Corina - Bucuresti
30. A78 (Nicoleta) - Brazilia
31. Liuda (Liuda) - (Leova) - Galati
32. alegrutza (Veronica) - (Chisinau - Oliver- Bucuresti
33. silvvi (Silvia) - (Chisinau) - Vlad si Janna - Bucuresti
34. Tishka (Maria) - (Tareuca, Rezina) - Chisinau
35. Marianca (Mariana) - (Chisinau) - Anca, Vladut si Alice - Atlanta, SUA
36. marushka (Taniusha) - (Chisinau), Liceul CNC al ASEM Chisinau. In prezent, studenta la Universitatea Romano-Americana, Bucuresti - Bucuresti
37. julya (Iulia) - Adrian - Dublin, Irlanda
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lia_c spune:
salutare
6 zile n-am deschis pc-ul, 4 zile (de joi pina duminica) am sarbatorit incontinuu. In fiece noapte am miriit/bocit/scarpinat maselutele pina la 3-4-5-7 dimineata... asa ca va inchipuiti in ce stare sint... Casa e cu fundul in sus! Copkilu fdace ce vrea doar sa nu-l apuce bocitul...
Multumim din suflet urarilor de frumoase... Natali, Lilia, Alina, Mariana, Tanea, Aliona, Alina, Veronica, Rodica, Nati, Alinka, Diana!
Poze o sa pun poate diseara reusesc... Pina atunci puteti sa ne admirati cum am taiat motul si ce am ales... Nu-s ce are fii-mea dar mereu ii place sa umble in sertarul meu de creme, oje, bijuterii (nu aur si argint - ca astea le tiun la loc mai ferit) si restul lucrurilor femeiiesti...
Marianca, nu te intrista, nici lu fiimea nu-i place ce ne place noua, a primit 2 caluti cadou (ambii total diferiti dupa functionalitati, unul kiar merge la trap si necheaza) si de ambii fuge, a mai primit cadou un pian cu multe animale care scot sunetele respective lor si tot se teme de el, asa ca i-am scos bateriile... A mai primit un cocosel care il impingi si scoate niste sunete, da din aripi, coada si cap si tot la inceput fugea si tipa - acum s-a mai obisnuit...
trimit repede ca sa nu apese pe ceva fii-mea si sa pierd totul - se invirte pe aici
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
alegrutza spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Salutare
Da-da, pot confirma, prajitura Nataliei a fost dementiala. Foarte foarte buna. Visina acrisoara cu cioco dulce a iesit deosebitaaa.
Am fost sambata la Natali si mi-am vazut viitoarea finuta, care e mereu tot mai frumoasa, iar mami a ei tot mai sexy.
Am si o poza cu Vanda, o sa o pun in contul comun cand ajung acasa, sau daca Natali vrea, poate sa o puna acuma.
Pupici
Fug
Am treaba
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Felicitari nasico!
Sa-ti traiasca finutza, sa te mandresti cu ea!
Mami,lasa modestia, nashica are dreptate, nu cred ca ti-am spus-o la intalnire, dar ti-ai revenit dupa nastere foarte repede, nici n-ai spune ca ai nascut acu 2 luni...
felicitari si pt bebe Vanda, s-a ales cu cea mai buna si frumoasa nashica...
![](ispita.gif)
![](ispita.gif)
![](ispita.gif)
![](ispita.gif)
![](ispita.gif)
![](ispita.gif)
![](ispita.gif)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
alegrutza spune:
quote:
Originally posted by lia_c
salutare
6 zile n-am deschis pc-ul, 4 zile (de joi pina duminica) am sarbatorit incontinuu. In fiece noapte am miriit/bocit/scarpinat maselutele pina la 3-4-5-7 dimineata... asa ca va inchipuiti in ce stare sint... Casa e cu fundul in sus! Copkilu fdace ce vrea doar sa nu-l apuce bocitul...
Multumim din suflet urarilor de frumoase... Natali, Lilia, Alina, Mariana, Tanea, Aliona, Alina, Veronica, Rodica, Nati, Alinka, Diana!![]()
![]()
Ehe-he, si credeam ca efectele secundare ale "indintirii" apar doar la primele exemplare... dar se vede ca e o veselie continua?! Sau e valabil doar pt primii dinti, apoi primele maselutze? Raportam cu mandrie ca si noi suntem fericitii posesori a 4 dintisori, acu vreo 2 saptamani au aparut cei 2 de jos, iar ieri i-am observat si pe cei de sus.
quote:
Poze o sa pun poate diseara reusesc... Pina atunci puteti sa ne admirati cum am taiat motul si ce am ales... Nu-s ce are fii-mea dar mereu ii place sa umble in sertarul meu de creme, oje, bijuterii (nu aur si argint - ca astea le tiun la loc mai ferit) si restul lucrurilor femeiiesti...
Marianca, nu te intrista, nici lu fiimea nu-i place ce ne place noua, a primit 2 caluti cadou (ambii total diferiti dupa functionalitati, unul kiar merge la trap si necheaza) si de ambii fuge, a mai primit cadou un pian cu multe animale care scot sunetele respective lor si tot se teme de el, asa ca i-am scos bateriile... A mai primit un cocosel care il impingi si scoate niste sunete, da din aripi, coada si cap si tot la inceput fugea si tipa - acum s-a mai obisnuit...
trimit repede ca sa nu apese pe ceva fii-mea si sa pierd totul - se invirte pe aici
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Hiiiiiiiiiiiiiiiiii, ce de-a cadouri, lui Oliver ii plac mult jucariile care scot sunete si se misca, desi de la inceput se cam sperie de ele, i-am cumparat o vacutza care canta si danseaza si este absolut fascinat de ea, si imbinam si utilu' cu placutu', cand se plictiseste de mancat cu linguritza si incepe sa incleshteze boticu, ii aducem vacutza, si deschide guritza fascinat...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
Balbina spune:
Cornelia, of, saraca de tine, imi inchipui ce extenuata esti. Tare va mai chinuie maselutele astea, sa iasa odata si sa lase fata in pace!
quote:M-am chiorit in vreo 3 albume, dar tot n-am inteles, unde putem sa va admiram cum ati taiat motul!!
![](help.gif)
Jucariile cu zgomot au timpul lor, si cind acesta va veni, hehe, tineti-va, dragi parinti, luati-va dopuri de urechi, sau mai bine plecati de acasa!
![](icon_smile_big.gif)
Veronica, merci de complimente, uite ce usor le obtin.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
![](icon_smile_big.gif)
lia_c spune:
Natali, de aici in colo
Balbina spune:
quote:Ce cascata sint, erau poze mai vechi si mi-au scapat. Eu ma uitam dupa albume care sa fi fost actualizate dupa data de azi, de aia nici nu le mai deschideam, daca am vazut ca e inainte de 19 noiembrie. Tare haioasa e Mirelus cu codita in crestetul capului. Sper ca nu i-ati luat prea mult din motz, sa aiba fata de ce lega funditele.
Originally posted by lia_c
Natali, de aici in colo
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile.gif)
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
![](icon_smile_big.gif)
lia_c spune:
pozele de la un anisor le gasiti aici
Davina spune:
Salutare!
Cornelia ce-mi pare rau ca se chinuie Mirelush cu dintii,pupici de la noi si sa-i treaca mai repede.Cit despre ce a ales de pe tava -poate se face jurnalista.Ce cadouri interesante a primit ,dupa ce se mai deprinde cu ele o sa-i placa la sigur.
Lilia nashico ce bine iti sta cu bebe,se pare ca si Amelia e fascinata.Confirm ca bombonica mica se face si mai frumoasa si am zarit ca intr-o poza ii zimbea fratiorului.
Aliona inca n-am gasit solutie de protectie care si ajuta la netezirea parului.Eu am 2 sepatate si cind ma fac cu placa parul devine mai uscat si parca se incilceste.N-am parul cret doar pufos .Si Deanna cind numara in romana uita sa-l zica pe 6 ,dar lasa ca stii vorba aia 'repetitia este mama cunostintelor' asa ca o sa invete pina la urma.Acasa ne ocupam cu colorat,plastelina,invatam cintece,mai dansam,citeodata cu acoarela mizgilim,ne jucam cu culori si figuri geometrice cam atit,daca mai ai si alte idei de activitate te rog sa-mi zici ca eu nu stiu ce fac aici la gradinite.
Marianca nici noi n-o sa prindem zapada dar lasa ca o mini vacata prinde bine la incarcatul bateriilor.Sper sa nu fie mare trafic ca multi calatoresc de sarbatoarea asta.
Alincic ma bucur ca la voi e totul bine.
Veronica ce mai face delfinasul Oliver?
Nati am o intrebare ,eu m-am inregistrat pe cook-talk si nu ma pot loga poate sa fie din cauza ca n-am tastatura in chirilica?
o seara/zi buna
Balbina spune:
Cornelia, m-am delectat cu pozele de la prima voastra aniversare, e asa de dragalasa Mirelus, se vede ca a fost vedeta serii!
Alina, merci de complimente fetei mele.
Ca sa poti intra pe cook talk, iti trebuie un cod de activare, care de obicei vine prin mail, la scurt timp dupa inregistrare. Ai dat adresa corecta de mail? Verifica sa vezi daca ti-a venit codul. Nu conteaza ce tastatura ai, important e sa te loghezi cu user-ul si parola corecte. Pentru a scrie in chirilica, uite un site www.translit.ru .
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
![](icon_smile_big.gif)