ZALAU - fetele poftiti la apel ( p.15 )
CONDICA ZALAUANCELOR
Mamici
ori1
Eluta 31.08 -
MIHAI TUDOR 20.07
for2nity(elvira) -
ALEXIA CRISTINA 6.11
diplodocus(ioana) 25.09 -
LUCA MIHNEA 15.10
claudiasabou 29.06-
REBECA PATRICIA 29.06
Otilia 25.12.1973 -
Andrei 07.09.2001
sandana(claudia) -
DARIUS
carmenardelean -
ANDREI
Mamici
ori 2
mihaela_s 20.04 -
DIANA ALEXANDRA 22.11 si
SILVIA PETRA 10.09
anacezara 16.09 -
ANA ANDREEA 10.03 si
PAULA CEZARA 20.12
bimilit(bianca 
)11.03 -
TUDOR BOGDAN 23.09 si
MATEI STEFAN 24.02
Mamici cu 
carmenardelean - sarcina usoara DPN - 23.06
Miresica de mai 2006 
BlueEyes (Paula)- casa de piatra
Prieteni 
- bianca loneana
am inceput timid aici, dar am continuat cap1,cap2, cap3,cap4,cap5,cap6,cap7,cap8,cap9, cap10,cap11 , cap.12 , cap.13 ,cap.14, ................
[/quote]
continuare p.14.
albumele noastre
Raspunsuri
dianaiulie2009 spune:
Deci , vroiati sa stiti ce toale am primit de la fratelo ???
Pai eu niste haine , asta incluzand bluze,pulovere,blugi,sacouri,pantaloni , dar de iarna . Luci a primit si el tricouri,bluze , camasi , blugi , iar fetele o gramada de jucarii cu care mai intai ne-am jucat noi ...
Acum urmeaza alt transport de vreo 100 de kg in care zicea fratelo ca sunt toalele de vara pentru fete , incaltaminte pentru moa si nu mai stie ce ne mai trimite el acolo ...
Cam atat !!!
albumele noastre
claudiasabou spune:
Buna,intru si eu sa dau raporul.
Noi ne-am trezit pe la 9,apoi a trebuit sa fac un pic de curatenie,ca toate erau aiurea dupa plecarea musafirilor,(ieri nu am avut chef sa fac curatenie);pe urma am iesit la plimbare si tocmai au primit marfa la un second pe bulevard,asa ca am venit acasa cu o gramada de lucruri pt. Rebeca.

si multa sanatate .
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
Bimilit spune:
salutare gasca!!!
pe unde umblatzi?
ioana azi nu ne-ai dat raportu.ce faci? sper ca nu-s probleme cu LUCA?
claudia sa speli bine hainele sa nu care cumva sa te trezesti cu ceva boala de piele .
adriana ai timp de mess? hai ca io am , ca-mi doarme strumfuletzul.
elvira nu faci pauza de o cafea?
elutza ce face mihaitza?
va tzuc si mai vin........
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
diplodocus spune:
salutare!
Noroc ca a revenit Bianca si ma mai impulsioneaza ( ca sa nu zic altcumva) sa dau raportul...![]()
Suntem bine...
La Baby Expo am cheltuit putzin..ati intzeles d c...Fusese Bianca inaintea mea pe acolo...Dar mi-a placut muuuuult! O sa merg in fiecare an de acum inainte...
Am fost si pe la Metro ...
Ieri am fost la ziua baietzelului nasei lui Luca...S-a intimplat o faza tare dragutza, dar nu pot sa o spun, ca Moni si-a pus recent internet acasa, si cine stie, poate citeste Forumul...![]()
Mai vin 
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
bey , pun 
pe voi.eram pe pag a doua .se poate?
pe unde umblatzi?sau numaratzi $$$ si io nu stiu
?
!
for2nity spune:
fetelor, io am si pe azi motivare si totusi uite ca-s prezenta. Tocmai luai o pauza de tigare si cafea ca de o ora stau tot cu nasu in vant. Sa nu intelegeti ca-s cu nasu'pe sus
dar am decorat magazinul cu baloane si se pare ca am fost singura din cei prezenti care si-a inghitit frica de inaltime. (a se citi ascuns) Deci daca pana cum eram catalogati stelisti (aveam ghirlande rosu-albastru) acum ce-om fi oare? (rosu-galben)
Va invit sa vedeti noua fata a magainului, pt ca intentionez sa pun si mai multe ghirlande.
Cam atat, ca sa vedeti cu ce ma indeletnicesc eu cand am prea multa treaba, de fapt mi-am facut un obicei din asta: cand ma streseaza volumul mare de munca si timpul scurt, las totul balta si cine stie de ce prostii ma apuc, puzzle sau ghirlande. ![]()
Hai va pup, sa fiti cuminti, da?
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
claudiasabou spune:
Buna,am intrat sa va urez tuturor noapte buna !!!!

la toate.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
Bimilit spune:
sara buna!!!!!!
fetelor unde suntetzi?
mihaela suntetzi Ok ? ca vaz cu nu ai postat azi.te refaci dupa chefuiala de 3 zile
?
va tzuc si mai vin......
!
Bimilit spune:
adriana cum a iesit lucrarea pe balcon? itzi place? auzi da scotzi usile de la camera si-ti pui parchet / gresie in balcon?sa ai spor la aranjat.pupici la fete.
fetelor va tzuc pe toate , da mai vin........
!