Salaj - Zalauance poftiti aici ( p.14 )
Raspunsuri - Pagina 10
elutaf spune:
buna dimineata
sunt p-aci ... mihaita a fost tarre marait ieri... dintisorii bata-i norocul!... sa iasa odata ca tare rau ne mai chinuie ...
azi noapte a vrut sa doarma doar cu mine ... asa ca sunt franta (el doarme pe 3 sferturi de pat si eu pe restul) ...
mai mi-e o ciuda and vad ca voi mergeti cu copilutii afara in parc si eu tre sa stau in casa sa butonez ... asta inseamna sa nu faci lucrurile la vremea lor ... dar a trece si asta ... multam pentru incurajari, chiar am nevoie
mai trec eu pe aici
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
dianaiulie2009 spune:
' neatza tuturor !!!
Daca ati sti voi ce rau imi pare ca nu am reusit sa ajung in parc , nu va puteti da seama ![]()
....
Dar am avut motiv , Paula a dormit de la ora 16.20 pana seara la ora 19.20 si atunci am intrat eu la ea in camera sa o trezesc ca altfel cred ca tot dormea 

, asa ca am ratat intalnirea , sper ca data viitoare sa ajung si eu
...
Elutza nu te necaji ca dupa ce va ies toti
veti avea si voi nopti linistite !!! De cand avem dantura completa la noi e Ok , avem nopti fara treziri , fara ceai , foarte bine e acum pentru noi .
Mihaela poate reusim sa o plasam pe Paula la careva dintre bunici si dam o fugutza pana la SM , doar cu Andreea
.
Elvira lipsesc si eu o data si ma
... OK , recunosc eu am fost cu ideea , dar daca nu s-a putut , pe cand s-a trezit si i-am dat papitza , a inceput sa sufle vantul si se pregatea de ploaie . Ieri a fost si ziua noastra de
.
Ioana ieri nu au venit mesterii
, au lasat totul pe luni cand si zidesc balconul .Am gasit niste "neni " care au cerut doar 150 lei pe manopera
.
Claudia cum e cu lupta antipampers ??? Cu cat te-ai inteles cu femeia care va avea grija de Rebeca
, la bani ma refer ??? As vrea sa stiu sa ma orientez si eu , ca acum Paula sta 2 zile cu socrela , 2 zile cu vecina si o zi cu mama vitrega ...
As vrea sa stiu cam cati bani sa-i dau vecinei
...
Bianca iar ai facut "gaura" in bujetul familiei , draga ???
Cand pleci la CJ , vineri sau sambata ???

la toate zalauancele si incerc sa mai intru azi pe la voi ...
albumele noastre
Bimilit spune:
salutare!
acum m-am trezit.
mai da ce harnicutze ati fost.
adriana maine merg la cj.musai dau o tura la babyexpo.nu mai am rabdare .
fug sa-i dau papica la matei , dar mai vin...
tzuc tata gasca.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
dianaiulie2009 spune:
cine iese azi afara ??? unde mergeti ??? banuiesc la nisip in parc e urat , ca a fi umed nisipul ...
albumele noastre
claudiasabou spune:
Buna fetelor,iar eram pe pag.2
Noi am fost pe-afara,am fost la d-na dr.Manaila sa o vada pe Rebeca si am primit o veste buna:Rebeca e bine,a fost foarte bun tratamentul care i l-am dat.
Unde mergeti pana la urma afara?

Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
diplodocus spune:
salutare
Scriu repede , si ma bucur ca nu m-ati certat prea tare ca am lipsit la apel![]()
am fost la Cluj la control cu Luca-Mihnea, si e ok,adica sta mai bine cu refluxul lui...Mai facem tratament inca 1luna, si apoi speram sa dispara cu totul...
Numai bine ce am ajuns in Zalau si am fost la vaccin cu el...bietul copil..a tras un plins sanatos...
Acum doarme si se reface dupa emotiile si calatoriile de azi.
IOANA si Luca-Mihnea
diplodocus spune:
Revin cu completari:
CLAUDIA-bine ca e vindecata Rebeca, bravo!
Acu'trebuie sa le spun si fetelor ca Luca in timp ce era la tine in brate s-a speriat de un ciine care a latrat si a inceput sa plinga ( a plins Luca,nu catelu'
)...si ca apoi se uita cu frica la tine si se inteba ce te-a apucat sa latri...![]()
ADRIANA- noi azi nu mai iesim, dar sper sa ne nimerim intr-o zi deodata afara sa vad si fetele tale " in carne si oase"
BIANCA-cred ca o sa devalizezi Baby Expo...Pleci cu tirul, da?
Cu Claudia am fost la aceeasi scoala, nu in clasa, dar ne stim de acolo, evident:)
ELUTZA-spor la butonat (pt lucrare)
Ce dintzisori trebie sa iasa acum?
ELVIRA-Cum stati cu operatiunea "innot pe nisip"?
MIHAELA-distractie placuta in w-end!!!
IOANA si Luca-Mihnea
mihaela_s spune:
adriana, daca veniti, sa dai un beep, ai si tu nr. meu! Va astept.
maine seara va fi concert phoenix, iar sambata akcent, morandi, dj project, zdob si zdub, cargo. 
bianca, mai pove cand ne intalnim despre problema, abia astept ziua de luni...
, daca aveti timp va astept si pe voi.
fetelor va pup, invitatia ramane valabila pentru toate, asa cum am spus o sa am mai putin timp pentru net, dar stau pe-aproape...![]()
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!