Zalauance ... poftiti aici !!!
continuare p.8
Poftiti la discutzii !!!
albumele noastre
Raspunsuri
claudiasabou spune:
Buna seara ,acum am ajuns si noi acasa.Am fost pe afara,apoi la mami sa papam,iar acum trebuie sa-i facem baie Rebecai.
Ioana imi pare rau ca ai venit nelamurita de la d-na Dr Manaila ,dar asa mi se intampla si mie aproape de fiecare data.Ai aflat programul d-nei dr?
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
Bimilit spune:
sara buna fete dragi!!!!!!!!!!
mihaela unde esti??????????????nu ai fost sa raportezi azi .sper ca fetele sunt ok.
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!!!!!!
din greseala am trimis mesajul neterminat .asa ca iata-ma la raportul de seara.
noi suntem incantati ca am iesit azi afara.sper sa putem iesi si maine.
fetelor voi cum sunteti?bb-icii?
va pup si mai vin...........
Bianca -soacra cu DOUA nurori
!
Bimilit spune:
adriana am vb acuma in gara si ti-au rezervat 2 vagoane de transport marfa.si ca sa vezi ce fata de treaba sunt( mama ce ma mai laud)suport eu cheltuielile de transport.am vb sa se duca cu trenul pana la aeroport
( desi nu e linie pana acolo ) ca sa nu-mi cheltui banii pe taxi( am devenit zgarcita
).
gata fetelor va tzuc de noapte buna .povestim maine.
PS adriana sper ca nu te-ai suparat????????????
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
BlueEyes spune:
Abia astept sa mai am si eu timp liber sa stau de pove cu voi. Mai stau umpicutz... ca am tare mult de lucru, apoi plec la culcare, ca-mi pica ochii-n gura de oboseala ![]()
Plec azi la Cluj... dupa rochitza
... shi dupa costumul lui ginerica
... shi dupa ce-om mai gasi. Ca doar n-o s-o las pe adriana sa cheltuie singura 
Sa-mi tznetzi pumnii sa iasa rochitza bine
Va pupic...
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineata !!!
Am intrat doar sa va salut ca am de lucru pana peste cap , daca de maine chiulesc . Daca reusesc intru mai tarziu sa pove , daca nu deseara de acasa ...
albumele noastre
diplodocus spune:
va salut si eu
Am intrat cu veselie in hora mamicilor care pierd 1 ora sa faca mincare la bebe, si apoi acesta nu vrea sa manince:(
Noroc ca am tzitzi la indemina...Papica o mai incercam dupamasa
Ce mai faceti azi?
IOANA si Luca-Mihnea
elutaf spune:
salutare fetelor
iaca am si eu un mic ragaz ca a adormit gonguta ...iarasi am avut o noapte cu multe treziri, iarasi dupa doua zile in care am mancat bine au inceput mofturile ...iarasi am impresia ca se termina laptele (dar acuma pe bune) ... si astea-s numai cateva din culisele vietii de mamica ... dar cam stiti si voi despre ce este vorba
am zis aseara ca va spun unde ne-am plimbat ... ei bine, am fost la magazinul copiilor si ne-am luat ceva hainute pentru Paste, de-abia astept sa-l vad imbracat cu ele ... Elvira chiar nu vinzi magazinul in rate? ![]()
![]()
![]()
gata va las ca mai vin eu p-aici azi, mai ales daca vremea e tot asa
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!
mai , sunt treaza de la 7 , dar netu nu mi-a mers.bine ca si-a revenit acuma.
iar suntem in arest fortat la domiciliu.sper ca de maine sa ne lase vremea sa iesim afara.
elutza ce i-ai cumparat lui mihaita?
adriana spor la treaba .da sa intri deseara sa ne spui ce pregatesti pt mosafiri.
ioana nu dispera .asa gateam si eu si-mi venea sa urlu ca matei nu vroia sa pape, dar borcanelele le lingea efectiv.incet si cu rabdare nu forta , dar insista.
elvira pe unde esti????????????????????????????
mihaela ne-ai lipsit ieri.sper ca sunteti bine.
paula spor la shhopingareala.auzi vrei sa-ti inchiriez si tie un vagon?![]()
claudia pe unde esti mama?ce face printesa? rezista in casa?
sandana sa inteleg ca e cerere mare de paine si nu ai timp sa intri pe la noi???????
gata , va tzuc si mai vin.............
!
Bimilit spune:
salutare!salutare!!!!!
unde sunteti mamicute harnice?dormiti cu bb-icii?
eu sunt la cafeaua nr 3.hai ca mai stau 10 min pe aici.va astept la o poveste.
!