Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)

Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43) | Autor: Livsy

Link direct la acest mesaj











RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA PENTRU A DOBANDI PRUNCI BUNI





CAPITOLELE:


1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,17,18,
19
,20,21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
38, 39, 40, 41, 42

ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI(scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70(Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pt. rugaciune. Deasemenea, pt. ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!

Minunile noastre: fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile. Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi(Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la f. scurt timp dupa terminarea canonului
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25(Adriana)
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.
*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda ( acest canon a fost dat pt. ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare : Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.

Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un prelinaj la mastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.


(Despre Anadomnica scrie Livsy):

Ana-Domnica, prietena noastra care s-a ocupat de acest topic cu Credinta si entuziasm, neobosita, gasind in inima ei bunatate si intelegere pentru fiecare dintre noi, scriindu-ne cuvinte de zidire, rugaciuni, indemnuri si vorbe bune, ne-a anuntat la sfarsitul lunii februarie ca Minunea s-a intamplat si in viata ei! Multumindu-I Lui Dumnezeu, ea se simte profund indatorata si pentru ajutorul primit de la mijlocitorii nostri catre El, in primul rand Maicuta Domnului, Sfinta Paraschiva si Sfintii Parinti Ioachim si Ana.

Ea a purtat brauletul atins de Braul Maicii Domnului in timpul Postului Craciunului si in februarie, chiar inainte de a afla ca este insarcinata; a considerat important sa fie spovedita si impartasita si a citit foarte des Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. De ziua Sfintei Paraschiva (14 octombrie), anul trecut, a asteptat ore in sir pentru a se inchina Preacuvioasei, neuitatnd mai apoi sa ii multumeasca pentru Darul primit prin inchinare la Sfintele Sale Moaste oridecateori a putut merge la Biserica Sfintei. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fetita Anei Domnica se va naste sanatoasa in apropierea zilei de 14 octombrie.




Va rog,cine doreste sa se treaca pe lista!
Lista aspirantelor la un copilas prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:











Rugaciunea sotilor care nu au copii

Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.

Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:

Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei Parascheva


Si Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina




Carti:

www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania

Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:

1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
13.Iulita(Simona-Manuela)
14.dory_iancu74(Dorina)
15.Mihaela
16.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
17.IreneCAM(Andra-Maria)
18.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
19.Marryan(Mariana si Valeriu)
20.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
21.Rony74(Veronica)
22.georgia_c(Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa;
24.Maria68(Delia-Marta)
25.Dariela(Denisa-Mihaela)
26.Livsy(Ana-Livia)
27.Andreea81(Andreea-Elena)
28.Ryta(Aurica-Rita)
29.Dara(Andreea-Claudia)
30.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
31.Kineta(Florentina)
32.Simonasima(Simona)
33.Oana_B(Oana-Teodora)
34.Gra26(Gratiela)
35.Daro6(Roxana-Nicoleta)
36.Ira79(Irina)
37.Bususbl(Isa)
38.Oana2006(Oana-Madalina)
39.Fulg(Ioana)
40.Rocsy2007(Roxana)
41.Montytaiana(Ana)
42.Tudormiha(Mihaela)
43.Pinguina(Ana-Maria)
44.Blanche(Bianca)
45.Rodicaosoian(Rodica)
46.Melusica(Mihaela)
47.Pysypisi(Cora)
48.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
50.Irene-Mariana
51.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
52.Karelina(Monica)
53.Florelacri(Lacrimioara)
55.Daniela_xy(Irina si Constantin)- ortodoxa
56.Lilica75(Elena si Ciprian)
- ortodoxa
57.sukisuki(Lucia)
58.gabi200(Ionela)

59.Alinata(Alina)
60.Anidaz(Adina-Nicoleta)

61.Gadaleane(Elena-Cornelia)
62.AndreeeaNogy(Andreea)
63.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
66.MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) -ortodoxa
67.Shaki(Mihaela)
68.Silvi8 (silvia)
69.Alexia86 (Alexandra)
70.muchy (Alina-Simona)
71.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
72.Doris_71 (Doinita)
73.Ingridut (Ingrid)
74.bb_wanted (Geanina)
76.medamaya1 (Florica si Cristian)
77.angi25 (Angelica)
78.katymana (Ecaterina si Marian)
79.verygu (Veronica)
80.unducthable (Diana)
81.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
82.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) -catolica
83.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
84.sucitul1 (Florica si Sebastian)
85.monica_1979 (Elena-Monica)
86.raculete (Iuliana)
87.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
88.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
89.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
90.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
91.fabiola73(Fabiola si Alin)
92.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
93.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
94.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
95.mirela05(Mirela si Octavian)
96.ank24(Anca)
97.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
98.claudela(Claudia)
99.iaura21(Mihaela Aurelia)
100.ralu27(Raluca)
101.winter(Alina-Valentina)
102.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
103.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
104.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
105.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
106.mihaele(Nicoleta-Florina)
107.speranta2008(Gabriela si Ion) - ortodoxa
108.krika(Antoneta-Cristina)
109.sandyprs(Alexandra)
110.ioana olaf(Ioana)
111.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
112.Ge@n@(Geanina si Dorel)
113.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
114.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
115.crinna_diana(Crina Diana)
116.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
117.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
118.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
119.stuart(Mariana)
120.crisis81(Cristina-Camelia)
121.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian)- ortodoxa
122.jesika(Alina) - ortodoxa
123.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
124.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
125.happymum(Gina si Sevastian)- ortodoxa
126.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
127.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
128.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
129.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
130.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
131.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
132.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
133.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
134.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
135.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
136.dedus75(Adina) - ortodoxa
137.raluca30(Raluca) - ortodoxa
138.mvb(Monica) - ortodoxa
139.adi76(Adriana) - ortodoxa
140.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
141.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
142.vvvvv(Victorita si Gheorghe) - ortodoxa
143.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
144.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
145.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
146.deeva73(Claudia si Florin)- ortodoxa
147.angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa
148.Miha3(Mihaela si Alin)- ortodoxa
149.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
150.speranta(Angelica si Vasile)- ortodoxa
151.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
152.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
153.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
154.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
155.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
156.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
157.pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel)- ortodoxa
158.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
159.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
160.danuk(Daniela si Adrian)- ortodoxa
161.tzuiumic(Cristina Elena)
162.pusichet(Ana Maria)
163.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu +Ioana)- ortodoxa
164.mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu)- ortodoxa
165.mamieea(Andreea si pr.Ionut)- ortodoxa +
166.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
167.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian+Antonia Ioana)- ortodoxa; Alina
168.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
169.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
170.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
171. Iris_23(Stefania si Vasile)
172. babiela (Anuta Gabriela si Gabriel)



Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:







RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor:"Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul",binecuvantand nasterea de prunci,arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale,si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine.Da-i lui,Doamne,crestere fireasca,sanatate si putere.
Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui.Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc.Nu ne parasi acum nici pe noi,robii tai,ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale.Iar mai apoi,luminandu-l cu Sfantul Botez,sa il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici,ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.


Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale , intru care bine am nadajduit. Amin


1.smoly(Cristina-Mihaela si Marian)
2.Koko_1(Corina)
3.Iuca(Viorica)
4.vally(Valentina Daniela si Mihaita)
5.Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) -ortodoxa
6.dasalina(Alina Elena) - ortodoxa
7.Anaconda2(Ana)
8.Danangie(Daniela-Angela)+Alessio Michele
9.Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian) -ortodoxa
10.analuci(Luciana si Alexandru Dumitru)
11.ingeras70(Iuliana si Florin) - ortodoxa
12.marijan90(Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
13.Camy_pus(Elena Camelia) - ortodoxa
14.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)
15.mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)- ortodoxa + Amalia
16.oana80(Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
17.oanka80(Oana si pr.Paul) - ortodoxa
18.florela30(Florela si Aurel) - ortodoxa
19.caciantoni(Elena Cristina si Marius-Nicusor)- ortodoxa; - Victoria


Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:







Rugaciunea femeii inainte de nastere

Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere


Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.


1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan DPN
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei DPN
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
- ortodoxa
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria DPN
5.Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele DPN
6.Suflet(Elvira) Bogdan DPN
7.Syris(Marinela)Iulia DPN
8.Ali(Alina)Andrei DPN

9.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
10.valeria72(Valeria)
11.Hera25(Adriana)Lorena Elena
12.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana
13.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares

14.Pisik06(Ioana)Ana Bianca
15.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
16.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian

17.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
18.Liana30(Mariana-Gabriela)
19.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
20.Ganesha(Gina)-Stefan Amir
21. Cris_2081(Cristina-Iuliana) - Ioan
22. noce (Carmen-Gabriela si Virgil) - Filip

Userul comun este:Mamici, iar mail-ul comun este:mamici2010@yahoo.com

Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20

-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Bine ati venit! Va intampin tot eu , deh!...
Cu smerenie, ma rog sa fie un capitol bun pentru toata lumea si multumesc pentru toate vestile frumoase pe care le-am primit de curand

Medamaya, FELICITARI! De-abia astept sa ne povestesti mai multe despre fetita ta! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti trei - eu cred ca sunteti deja binecuvantati! Cred ca sunteti atat de fericiti! Felicitari inca o data din toata inima!!! Iti multumim ca ai impartasit cu noi din fericirea voastra!

Luca, ai aparut!... Foarte frumos mesajul tau! Dumnezeu sa te binecuvanteze si eu sper ca vom primi vesti bune din partea ta, cat de curand! Doamne ajuta!

Deeva, iti multumesc oricum; eu am realizat ca am uitat sa iti spun La multi Ani! desi tocmai ne spusesesi ca e ziua ta... LA MULTI ANI!, sa fii fericita si implinita si sa primesti cel mai frumos dar pe care il poate primi o femeie - si o familie, cat de curand! Sper sa imi ierti neglijenta!

Iris, te-am trecut in listuta! Iti multumesc ca ne-ai spus mai multe despre tine si iti doresc sa ajungi cat mai curand in listuta de . Sa ne mai scrii cand poti, te asteptam cu drag!

Georgia, te-am lasat la urma... Dumnezeu sa rasplateasca bunatatea si nevointa ta si dragostea ta pentru semeni. Sper sa primesti cat de curand un dar minunat!

Foarte frumoase si emotionante mesajele voastre, ale tuturor!

Am ramas datoare cu povestea din Serbia. Am fost de fapt la o nunta undeva langa Belgrad. Pe langa faptul ca nunta a fost foarte frumoasa, am ramas impresionata de frumusetea peisajelor, a oamenilor, de caldura sufleteasca a sarbilor si de faptul ca sunt foarte muncitori.
Colega si prietena mea de la liceu s-a casatorit cu un sarb... iar eu am fost nasa, la ei este posibil sa fie nasii doua persoane (barbat si femeie) fara legatura intre ele, desi varianta cea mai raspandita am inteles ca este totusi cea pe care o avem noi, adica nasii sunt o familie si in mod obisnuit cei pe care i-ai avut la botez. Dar asa a fost sa fie... eu am fost si sunt tare mandra, ei sunt acum (primii) fini ai mei si intr-adevar este un sentiment aparte, m-am bucurat din suflet pentru ei si am fost deosebit de fericita si onorata. Si ma rog Lui Dumnezeu sa fiu vrednica de aceasta onoare - astept si sfaturi de la voi, sunt sigura ca multe dintre voi aveti fini si poate nu doar o pereche... va rog nu va simtiti "descurajate" pentru faptul ca este vorba de "sarbi". Mi-ar fi de mare folos experienta si parerile voastre. Oricum, sper sa le pot fi o nasa buna, nu prea stiu deocamdata ce se face, acum ca nunta a trecut, cu atat mai mult cu cat suntem departe... ei traiesc de fapt in Canada, dar nunta au facut-o aici, aproape de familia lui.

Va multumesc ca m-ati ascultat si va doresc inca o data pace in sulfete, ravna si nadejde! Si Dumnezeu sa ne implineasca visurile, pentru fiecare la momentul potrivit, dupa intelepciunea Lui! TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Magdita, nimic din ce am spus putin mai devreme nu este nemeritat de tine, eu asa consider. Dumnezeu sa iti ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta !

Livsy multumim pentru noul capitol. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ajute sa postam aici numai vesti bune.

pentru toti cei aflati in suferinta trupeasca si sufleteasca

tuturor si sa aveti o noapte buna

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Dragele mele ma bucur de vestile bune.
Caciantoni draguta de tine FELICITARI din toata inima. Sarcina usoara si te rugam sa te rogi in continuare si pt noi.

Meda sincera admiratie din partea mea. Dumnezeu iti va da un fratior sau o surioara pt micuta Sofia. Doamne ajuta!

Deeva si Magdita LA MULTI ANI cu intarziere si din partea mea.

Livsy ma bucur ca ai revenit si ne povestesti asa frumos. O sa vina vestile bune si la tine pentru inima ta buna multa rabdare iti doresc.

Va citesc si eu dar scriu mai rar imi merge calc f prost dar sper sa il fac si sa vorbesc mai mult cu voi.

Multa liniste sufleteasca va doresc si un sfarsit de saptamana cat mai bun. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

eu plec maine dim la tara la cumetrii nr 2... ii tai motul printesei mele - maruta.
va pup pe toti si va urez sa va fie bine.

sunt mai bine.

alina ioi... dar te plimbi nu gluma. nu ma deranjezi, ti-am spus doar. abia astept... deja fac planuri pe unde sa va plimb. nu e cine stie ce la noi in oras, dar inventam noi ceva.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Livsy: Multumim de noul capitol!! Si sa-ti fie de bine, nasica!!
Hapy: Hmm, a venit concediul....iti doresc calatorie placuta si sa te intorci cu bateriile incarcate!!
Deeva: Iarta-ma, te rog, ca nu ti-am spus "LA MULTI ANI!!!; de cand ai spus ca e ziua ta am tot vrut s-o fac , dar .....
S-ati dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Lui sanatate, fericire si tot ce-ti este de folos si nu in ultimul rand sa vii cu vestea cea mare cat mai curand!!
Va doresc tuturor un week end placut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Nici nu am apucat sa citesc paginile urmatoare de emotii:

caciantoni, draga mea, FELICITARI din inima!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ce minune!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzeu si Maicuta sa te vegheze toata sarcina!!!!

Ma bucur enorm draga mea;

va imbratisez si va pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Buna dimineata!

livsy multumim de noul capitol!
happymum . Abia astept sa ne vedem! Am auzit ca este un turn (cel m mare din Gl) ..noua o sa ne placa (chiar daca zici ca nu avem ce vedea), mai ales ca nu am fost niciodata in Gl.
Distractie placuta!

Maine plecam la plaja si dupa aceia vom merge la socrii mei..isi face ziua soacra mea ( e nascuta pe 30 dar si-o face maine).

Un weekend placut tuturor!

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

buna,vara si concediile isi pun amprenta, caldura, nu mai zic, asfaltul este incins si aerul nerespirabil. Ma bucur pentru cele care au reusit sa plece in concediu,si care au evadat din rutina zilnica care ne omoara, servici si casa!
noi ne apropiem de sfarsitul canonului si este o tensiune intre noi care ma da peste cap din nou, ,astazi de dimineata, desi este sambata, este saptamana in care sunt de servici,lucrand si duminica, inainte de a pleca la servici am tras o portie zdravana de certa, iar printre randuri mi-a reprosat din nou ; ,,gata s-a terminat, i-ati gandul ca vei mai avea copii la anii astia!"
Doamne, Dumnezeule! Te rog Lumineaza mintea sotului meu!!!!!!!!!
La astfel de cuvinte nu mai ai replica! Am observat ca de cateva seri se tot foieste si in timpul canonului!, dar am tot zis ca mi se pare!
ma rog in continuate ca Bunul Dumnezeu si Maica, la fel si toti Sfintii sa ii lumineze mintea, sa-i deschida ochii, chiar ieri la magazinul bisericesc am gasit braul Maicii Domnului, sfantita, iar in interior in punguta era si o rugaciune, si cum trebuie purtat, m-am bucurat asa de tare, pentru ca de mult cautam, iar ieri dupa amiaza, cand am plecat de la servici, am avut un impuls de a intra sa imi cumpar smirna, si am vazut braul. Am vrut sa impart aceasta bucurie cu el, dar el era din nou apatic, spunand ca este tare obosit de la servici!
AM OBOSIT!NU STIU CATE PUTERE O SA MAI AM!!!!!!DOAMNE ajuta-ma si ma miluieste pe mine pacatoasa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

vvv,imi pare rau de cearta cu sotul,dar cred ca i-a cedat nervii din cauza caldurii,cred ca ti-a fost greu sa auzi asemenea vb din gura lui dar lasa-l ca o sa-ti ceara iertare

Mergi la inceput