Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)

BOBOCEII NOSTRI CRESC ASA
Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4, Capitolul 5,Capitolul 6, Capitolul 7,
Capitolul 8,Capitolul 9, Capitolul 10, Capitolul 11,Capitolul 12, Capitolul 13, Capitolul 14 , Capitolul 15 ,Capitolul 16 ,Capitolul 17,Capitolul 18,Capitolul 19, Capitolul 20 , Capitolul 21,Capitolul 22, Capitolul 23,Capitolul 24, Capitol 25, Capitolul 26,Capitolul 27, Capitolul 28, Capitolul 29 , Capitolul 30 , Capitolul 31 , Capitolul 32 ,Capitolul 33,
Capitolul 34,Capitolul 35,Capitolul 36, Capitolul 37 ,Capitolul 38,
capitolul 39,Capitolul 40,Capitolul 41,Capitolul 42,Capitol 43,Capitol44,Capitolul 45,Capitolul 46,Capitolul 47,Capitolul 48,Capitol 49
Capitolul 50 ,Capitolul 51
Capitolul 52,capitol 53,Capitol 54,Capitol 55,Capitol 56, Capitol 57, Capitol 58 , Capitol 59 ,
Capitol 60, Capitol 61 ,Capitol 62,Capitol 63,Capitol 64,Capitol 65,Capitol 66,Capitol 67,Capitol 68,Capitol 69, Capitol 70 ,Capitol 71, Capitol 72 , Capitol 73 www.onetruemedia.com/shared?p=7b312e5808f3e1e4dfa6bb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul Craciun al boboceilor
Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica

Raspunsuri

sept-oct2008 spune:
BOBOCEII!!!!
Avem 52 printese si 53cavaleri
!
BOBOCEI DE IULIE
18 iulie -

BOBOCEI DE AUGUST
13 august -

14 august -

17 august -

17 august -

18 august -

21 august -

21 august -

22 august -

22 august -

22 august -

24 august -

26 august -

27 august -

27 august -

28 august -

28 august -

28 august -

BOBOCEI DE SEPTEMBRIE
1 septembrie -

2 septembrie -

2 septembrie -

4 septembrie -

4 septembrie -

5 septembrie -

5 septembrie -

6 septembrie -

7 septembrie -

8 septembrie -

8 septembrie -

10 septembrie -

10 septembrie -

11 septembrie -

12 septembrie -

12 septembrie -

13 septembrie -

14 septembrie -

14 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

18 septembrie -

19 septembrie -

19 septembrie -

20 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

22 septembrie -

22 septembrie -

23 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

25 septembrie -

25 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

27 septembrie -

30 septembrie -

BOBOCEI DE OCTOMBRIE
2 octombrie -

2 octombrie -

3 octombrie -

4 octombrie -

6 octombrie -

6 octombrie -

7 octombrie -

7 octombrie -

8 octombrie -

9 octombrie -

9 octombrie -

10 octombrie -

10 octombrie -

12 octombrie -

12 octombrie -

13 octombrie -

13 octombrie -

14 octombrie -

14 octombrie -

16 octombrie -

17 octombrie -

18 octombrie -

19 octombrie -

20 octombrie -

21 octombrie -

22 octombrie -

22 octombrie -

27 octombrie -

28 octombrie -

28 octombrie -

30 octombrie -

30 octombrie -

BOBOCEI DE NOIEMBRIE
2 noiembrie -

5 noiembrie -

Au fost cu noi si ne sunt prietene

Sarbatoritele lunii
ianuarie
Onutzu 03.01.1981

februarie
Codruta27 02.02.1980

martie
Xor 03.03.1980

aprilie
ClaudiaH 02.04.1978

mai
Gaia.nevia 17.05.1974

iunie
Nushulica 11.06.1979

iulie
Mamidestefan 06.07.1975

august
Iriss_04 04.08.1980

septembrie
tzitziri 01.09.1980

octombrie
Ramonzca79 03.10.1979

noiembrie
maryb 02.11.1978

decembrie
Nikolici 06.12.1978

SITE-URI UTILE:
La bucatarie:, How to Breastfeed,Acte necesare alocatii,indemnizatii,inregistrare copil,Igiena Gurii,Baitza, Igiena Nasului,
www.wholesomebabyfood.com/applebabyfoodrecipes.htm" target="_blank"> diverse retete diversificare, www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207" target="_blank"> schema vaccinare gratuita

_
Adresa de mail comuna: septembrieoctombrie@yahoo.com
Cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: mamici2008 Pentru bobocei avem cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: bobocei2008
BOBOCEI LA SCUTECE
CONT pe www.4shared.com: user: adresa de mail comuna, parola: aceeasi ca la contul de mail.
GRUP septembrieoctombrie
aici puteti sa treceti datele antropometrice ale bebelushilor.
daca aveti cont pe yahoo, intrati cu ID-ul personal, daca nu, cu ID-ul comun, adica septembrieoctombrie, parola fiind aceeasi ca la mailul comun.

Monyca.C spune:
Prima ???
LA MULTI ANI DRAGI MAMICI !!!
Sa fiti fericite si iubite, alaturi de puiutii vostrii !!!
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA

khristin spune:
Pentru ca sinteti unele din cele care numai cand privesc copiii dau lumii mai multa frumusete, pentru voi mamicilor, pentru voi doamnelor, pentru voi femeilor, timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de primavara sa va aduca un omagiu. Luca de Eva , Miruna de Momymagda , David de Sanziana
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

LUCUTTA spune:
Fetelor bb meu e f bolnavior...tuseste f rau cu expectoratie ,ii sfaraie pieptul saracutul si de ieri are si ceva mucisori asa ca apa.Abia ii dau medicamentele ca unele in afara de nurofen sunt rele la gust si isi face greata cu ele si plange.
Ieri a tusit ,s-a chinuit saracul de numai sa arunce flegma din gatut ,a vomato propriu zis .De mancat nu prea mananca decat f putin.
Nu as fi crezut vreodata ca pot suferi atata pt cineva nici macar pt mine cum sufar pt el saracutul cand il vad cum se chinuie.Are si un punctulet rosu la ochisor langa iris de cat s-a fortat cu tusea.

fce spune:
tzitziri eu am inteles cum sta treaba, dar noi n/am inceput inca, adik ma intereseaza pt prima masa, pot sa/i dau ceva asa de gros?
Carmen, mami de Erica (27.10.2008) ticker
tori

Monyca.C spune:
Nikolici, fusesi prima !!!
Noi suntem bine, multumim ptr aprecieri cu privire la subiectul "impartasanie" !!!
Nikol tot tu ma intrebai dc am pe cineva preot in familie..da..am..nasul nostru este preot si de asemenea doi buni prieteni de familie care de asemenea tot preoti sunt..
Astazi a fost o zi superba la noi, ocazie rara asa ca am iesit la plimbare..revin cu poze, dc aveti placerea sa ne vedeti..
Andreea_and, Lucutta, Andreea_ada bine ati revenit !!!
pupici !!!
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA

andreea_ada spune:
multumim mult de primire
sa va povestim despre noi : sunt o mamica de fetita cuminte , ziua are program fix de nani , noapte , are nopti cand se mai trezeste plangand ...alaptata exclusiv san seara inainte de culcare mai papa uneori si 120 ml de Lp deoarece are momente cand goleste sanii si mai vrea , semn ca nu prea ii mai ajunge , am inceput de 2 zile cu putin supita de legume pt acomodare si merge super astazi a papat foarte frumos cu lingurita..
luna aceasta a fost prima luna in care timp de 2 saptamani am facut zilnic niste exercitii de kinetoterapie si ergoterapie deoarece dr de familie a observat ca aveam ceva probleme cu sustinerea capului , intre timp s-a dovedit ca este si putin lenesa , de aceea o sa continuam luna de luna cu cate 2 saptamani de kineto pana recuperam timpul pierdut( maia inca nu se rostogoleste si nici nu poate sa stea in fundulet)
ca si greutate acum 2 saptamani avea 7200g si 68 cm
seamana leit cu tati , de la mami nu o are decat pe "pasa"
a venit pe lume prin cezariana datorita unei doctore impertinente care mi-a inchis usa in fata cand i-am spus ca nasc , as aca a trebuit sa gasesc alt dr si dupa 3 zile de contractii si dilatare deloc am decis sa nasc prin cezariana ...
in rest suntem ok , ne petrecem mare parte din timp acasa sau prin parculet , si asteptam sa vina vremea frumoasa ca sa stam mai mult
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

claudinna spune:
LUCUTTA, imi pare rau ca e bolnavior bebelushul tausa se faca bine!
m-ati bagat in boala cu steamerele voastre...eu i-am facut azi lui Razvan legume la cuptor, cu putina apa: cartof dulce, morcov, ceapa, dovlecel si cateva frunze de patrunjel. la piure n-am pus patrunjelul si ceapa. nu le-am mai facut la blender, ca lui ii place piureul mai tare, nu asha fin, asha ca l-am facut cu furculita si am adaugat si jumate de galbenus. i-a placut! si mie mi s-a parut mai gustos asha, decat din supa...
despre reflexul de impins...eu n-am fost atenta la asta. oricum, acum nu mai scoate din gurita. se mai intampla daca inchide gura prea repede si n-apuc sa bag tot ce am in lingurita, daca iau prea mult si nu-i bag nimic in gura daca nu o deschide...
300, super tare filmuletul cu marul!! m-am prapadit de ras!! si sunt asha de dulci amandoua!!
mi-am vazut si nora dulce manjita de sfecla rosie pupam fata frumoasa!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)