Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (58)

BOBOCEII NOSTRI CRESC ASA
Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4, Capitolul 5,Capitolul 6, Capitolul 7,
Capitolul 8,Capitolul 9, Capitolul 10, Capitolul 11,Capitolul 12, Capitolul 13, Capitolul 14 , Capitolul 15 ,Capitolul 16 ,Capitolul 17,Capitolul 18,Capitolul 19, Capitolul 20 , Capitolul 21,Capitolul 22, Capitolul 23,Capitolul 24, Capitol 25, Capitolul 26,Capitolul 27, Capitolul 28, Capitolul 29 , Capitolul 30 , Capitolul 31 , Capitolul 32 ,Capitolul 33,
Capitolul 34,Capitolul 35,Capitolul 36, Capitolul 37 ,Capitolul 38,
capitolul 39,Capitolul 40,Capitolul 41,Capitolul 42,Capitol 43,Capitol44,Capitolul 45,Capitolul 46,Capitolul 47,Capitolul 48,Capitol 49
Capitolul 50 ,Capitolul 51
Capitolul 52,capitol 53,Capitol 54,Capitol 55,Capitol 56 www.onetruemedia.com/shared?p=7b312e5808f3e1e4dfa6bb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul Craciun al boboceilor
Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica

Raspunsuri

sept-oct2008 spune:
BOBOCEII!!!!
Avem 49 printese si 52cavaleri
!
BOBOCEI DE IULIE
18 iulie -

BOBOCEI DE AUGUST
13 august -

14 august -

17 august -

17 august -

18 august -

21 august -

21 august -

22 august -

22 august -

22 august -

24 august -

26 august -

27 august -

27 august -

28 august -

28 august -

28 august -

BOBOCEI DE SEPTEMBRIE
1 septembrie -

2 septembrie -

2 septembrie -

4 septembrie -

4 septembrie -

5 septembrie -

5 septembrie -

6 septembrie -

7 septembrie -

8 septembrie -

8 septembrie -

10 septembrie -

10 septembrie -

11 septembrie -

12 septembrie -

12 septembrie -

13 septembrie -

14 septembrie -

14 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

18 septembrie -

19 septembrie -

19 septembrie -

20 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

22 septembrie -

22 septembrie -

23 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

25 septembrie -

25 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

27 septembrie -

30 septembrie -

BOBOCEI DE OCTOMBRIE
2 octombrie -

2 octombrie -

3 octombrie -

4 octombrie -

6 octombrie -

6 octombrie -

7 octombrie -

7 octombrie -

8 octombrie -

9 octombrie -

9 octombrie -

10 octombrie -

10 octombrie -

12 octombrie -

12 octombrie -

13 octombrie -

13 octombrie -

14 octombrie -

14 octombrie -

16 octombrie -

17 octombrie -

18 octombrie -

19 octombrie -

20 octombrie -

21 octombrie -

22 octombrie -

22 octombrie -

27 octombrie -

28 octombrie -

28 octombrie -

30 octombrie -

30 octombrie -

BOBOCEI DE NOIEMBRIE
2 noiembrie -

5 noiembrie -

Au fost cu noi si ne sunt prietene

Sarbatoritele lunii
ianuarie
Onutzu 03.01.1981

februarie
Codruta27 02.02.1980

martie
Xor 03.03.1980

aprilie
ClaudiaH 02.04.1978

mai
Gaia.nevia 17.05.1974

iunie
Nushulica 11.06.1979

iulie
Mamidestefan 06.07.1975

august
Iriss_04 04.08.1980

septembrie
tzitziri 01.09.1980

octombrie
Ramonzca79 03.10.1979

noiembrie
maryb 02.11.1978

decembrie
Nikolici 06.12.1978

SITE-URI UTILE:
La bucatarie:, How to Breastfeed,Acte necesare alocatii,indemnizatii,inregistrare copil,Igiena Gurii,Baitza, Igiena Nasului,
www.wholesomebabyfood.com/applebabyfoodrecipes.htm" target="_blank"> diverse retete diversificare, www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207" target="_blank"> schema vaccinare gratuita

_
Adresa de mail comuna: septembrieoctombrie@yahoo.com
Cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: mamici2008 Pentru bobocei avem cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: bobocei2008
BOBOCEI LA SCUTECE
GRUP septembrieoctombrie
aici puteti sa treceti datele antropometrice ale bebelushilor.
daca aveti cont pe yahoo, intrati cu ID-ul personal, daca nu, cu ID-ul comun, adica septembrieoctombrie, parola fiind aceeasi ca la mailul comun.

luminita2008 spune:
prima!
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

babytza spune:
Sa fie un capitol linistit fetelor , da ?
Lacribel esti in listuta
Roxi pup sa treaca supararea Mamico toate ne-am stresat rau cu botezul si nu mereu a iesit asa cum ne-am fi dorit noi, dar cel mai important este ca Mikul e crestin !!!!! restul trece
Nu mai fi supi
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

anca81 spune:
Babytza, te-ai suparat pe mine? Nici nu stiam ca ai schimbat laptele, credeam ca tot pe Nan esti si, ca in cazul nostru, soricelul tau nu mai vrea sa pape. Spuneam doar ca in cazul meu am preferat alte artificii in loc sa schimb laptele si am adaugat cereale. Sper ca a papat mai bine David azi. Carla a topit cate 200 de lapte si cate 40 g de para respectiv piure de morcov + patrunjel
Jucarii...wow, i-am luat o gramada, de la Playgro, Tiny Love etc, deh, sa se cultive copilul. E mult mai atrasa de telecomanda, telefonul meu si cablul de la aparatul foto, respectiv de orice eticheta. Asa ca m-am calmat si nu-i mai cumpar nimic pana cand va mai creste.
Exercitii eu nu fac deloc cu ea, adica o mai ridic asa de manute cand vrea ea dar in rest nimic. O pun pe spate si face ea ce vrea, in special se intoarce pe burta.
A fost o zi dementiala azi, am avut o groaza de lucru
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mimihoo spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa vad ce faceti :-)
preety, multumesc. i-am transmis taticului talentat. ma pregateste niste pagini, asa ca mai vino in vizita la jurnal. Dupa cum vezi e mare diferenta dintre noi, el e talentat, eu scriu tare insipid ...
khristin, sa stii o sa iau "dispozitiv" din'ala de prins suzetele
apropo de mancare, Sofia a inceput sa manance mai putin ... ba 60 ml, ba 80, ba 100. mai ajunge si la 120, 140. Acum 1 luna incepuse sa manance 220ml... de am ramas fara lapte, ce ma laudam eu ca am lapte in frigider... mi l-a papat pe tot :-). Acum ii dau tot lapte muls dar mai are si cate o masa de lapte praf cand nu mai am ce mulge. dar a dat bine la masuratori 64 cm, 6.6 kg.
De maine ar trebui sa intram in diversificare. Medicul mi-a dat o foaie cu ce ar trebui sa-i dau. Incepem cu suc de mar si pe urma de morcov. om vedea ce si cum. Mi-am luat o carte Idiot's guide in alimentatia bebelusului si a copilului mic si acolo scria ca ei (americanii) incep cu cereale - fulgi de orez. a, si nici ei nu recomanda cu biberonul - cum a zis si babymom
mamidestefan am vazut pozele de pe flickr. e o dulce fetita! sa fie sanatoasa!
si ink ceva, stiti ca la 2 luni am facut vaccin de la Casa. acu' la 4 luni l-am facut pe cel cumparat infarix ca m-am gandit ca nu ar fi rau sa aibe si haemofilus influente. Asa ca o sa mai facem la 8 luni doar haemofilus si la 1 an 1 luna rapelul ... dc m-a mancat acu' intzep fata mai mult.
Ce mai face fata? Gangureste zor nevoie... in legea ei. disting doar angu, mbu' si dupa cum zice si tati in jurnal la mbu' vrea ceva. papa, mama, tata, dada ioc ... io tot incerc sa-i repet poate-poate. Abia acum sta pe burta, de intors n-are chef :-)
Io? am fost racita, dar nu i-am dat fetei, desi noaptea o mai apuca tusea. Mi-a recomandat dr. si i-am dat deja Stodal - sirop homeopat. F.bun ca am luat si eu. cu scoala de soferi ... vai de capul meu, ca acush trebuie sa dau sala. tot fac la chestionare si unele intrebari sunt tampite rau. oi vedea eu ce-oi face
Mai intru din cand in cand sa va "verific" :-)
Sanatate si aveti grija de voi!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida

babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Babytza, te-ai suparat pe mine? Nici nu stiam ca ai schimbat laptele, credeam ca tot pe Nan esti si, ca in cazul nostru, soricelul tau nu mai vrea sa pape. Spuneam doar ca in cazul meu am preferat alte artificii in loc sa schimb laptele si am adaugat cereale. Sper ca a papat mai bine David azi. Carla a topit cate 400 de lapte si cate 40 g de para respectiv piure de morcov + patrunjel ![]() |
Nu m-am suparat , ce motiv aveam ???

Edit: cate 400 ????

Auzi, ce ai lucrat tu acolo la semnatura ca iti apare de 2 ori

lacribel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza![]() ![]() ![]() ![]() Lacribel esti in listuta ![]() ![]() ![]() ![]() |
Multumesc

Lacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008

luminita2008 spune:
Sondaj: sac de dormit bebe. Voi aveti? Stau in el? Le place?
Eu nu le-am luat pana acum, dar ma bate gandul sa le iau... mi se pare ca le e cam racoare noaptea, oricat de bine ii imbrac (adica un costumas mai gros din bumbac, nu ii infofolesc, + paturica).... eu ma invelesc cu pilota la 25 de grade si mi-e bine, ma gandesc ca si lor le-ar fi... in fine, au mai mereu manutele si nasucurile reci noaptea, asa ca as cam vrea sa le cumpar saculeti.
in plus, ne vor fi sigur de folos in calatoriile pe care le preconizam la vara...
Am auzit ca daca nu l-ai pus pe bebe de la inceput in sac, adica de cand era mic, acum nu o sa mai vrea, la 4-5 luni... e o aberatie? ca mie nu-mi suna prea bine...
Ceva sugestii din partea celor ce ati cumparat saculeti?
sar'na anticipat de raspunsuri.
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Didididi spune:
Nerantula al meu e mai static, ce i drept. Eu n am observat sa manance dupa cereale la un interval de timp mai mare. Tot la 3 ore i se face foame. Sincer, urmez sfatul pediatrei tale, macar pt ca ii formez obisnuite bune in timp.
Baby boy noi suntem la categoria copiilor care au cea mai buna jucarie pe mama lor. Se joaca cu degetele mele mult timp. Si le mai admira si pe ale lui sau paturicile din patut. Din miscarile recomandate de pediatra ar fi pusul pe burta si flexat picioruse sub el -pt impins inainte- sau pus pe spate si tinut de maini ca sa se ridice in fundulet. De evitat pe cat posibil tinutul in brate, tocmai ca sa ii obligam sa se deplaseze pe cont propriu. Si al meu face parte din categoria lenesilor, dar nu ma stresez deloc. Daca e capabil sa faca miscarile de ridicat/tarat cand vrea el, inseamna ca e sanatos. O sa mearga el.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)

babytza spune:
Luminita soricelul meu a dormit pana la aproape 4 luni sarmaluta. Deci noi am intrat in sac pe la 4 luni. Si doarme de rupe in el Deci nu stiu cat e de valabila teoria asta ....La noi l-a acceptat din prima
Am 3 diferite (iti dai seama dupa nr de suzete ca trebuia si saci sa am mai multi
)
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit