MONTIGNAC: ce am mancat azi (91)
Raspunsuri - Pagina 15
miniuta spune:
andanii, eu nu am mult de raportat, doar un kilogram, din pacate nu s-a schimbat nimic asa ca sunt acum la 73 de kile. tot mai bine ca la 75.
mic dejun zi: un cremwurst cu branza de burduf si putin salam, o rosie, cafea decofeinizata
pranz: peste prajit (dat prin linte) si fasole verde
cina: mister total.
mamica lui david(21.05.2007)
sanse spune:
Andanii si la mine se intimpla acelasi lucru...vinerea am mai putin decat Luni.Eu hat ,hat,hat demult ,pe vremuri cind dadeam si eu jos raportam vinerea
Treaba cu capitolele :sint subiecte care au zeci de capitole trecute si nu vad cu ce ar incurca pe cineva ,dar daca nu sti sa le mai pui nu-i bai.
De raportat nu am ce sa raportez.Sint tot la 65kg si incerc sa ajung macar la greutatea din tabel-64kg.
Miniuta in cit timp ai dat jos 1 sau 2kg(nu am inteles cat)?E bine ca dai,din ce in ce vei da mai mult daca esti cumintica.
Eu pestele il mai dau si prin faina de naut sau soia .Iese super bun
Inushco ude esti? Cite saptamani ai?Intra sa modifici...
Tzucelor va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
miniuta spune:
sanse, eu am inceput sa tin monti candva in octombrie, nu mai stiu nici eu daca sunt cinci sau sase saptamani de-atunci. in primele doua saptamani am inceput avantata si convinsa ca daca tin monti pot manca si prajituri si mese glucidice, orice numai monti sa fie (cu tot cu reguli, evident) si o sa slabesc. nu am slabit deloc, si cred ca in primele doua saptamni am avut si abateri. apoi am scos prajiturile (chiar monti fiind) din meniu si singura abatere a fost niste mamaliga, putina, mancata la un peste. tot nu am slabit. apoi cred ca m-am alaturat voua si am scos cat am putut, dulciuruile toate, abaterile, am redus portiile....si dupa inca vreo doua saptamani am slabit doar un kil. putin, as spune eu. mi-am facut chiar si analizele, dar cica totul e ok, inclusiv hormonii glandei tiroide. nu stiu ce sa mai zic, inainte de sarcina slabeam urgent, chiar cu mici abateri. acum nu misca acul cantarului deloc. dar tin in continuare, mi-e relativ usor sa nu pacatuiesc pentru ca nu prea ies, eu sunt singura care gateste, si ma sperie si enerveaza totodata faptul ca nu slabesc. chiar ma intrebam aseara ce s-ar fi intamplat daca nu m-as fi apucat de regim si m-as fi ingrasat in continuare. in fine...sper sa fie totul ok. daca pana in ianuarie nu slabesc inca vreo doua kile ma duc la un endocrinolog, sa imi faca el analize mai amanuntite.
azi de ex am mancat dimineata putin, la pranz niste peste prajit (nu mai aveam fasole verde si asa ca m-am multumit cu mult mujdei) si pe seara o cutiuta de branza de vaci dietetica. intre mese am mancat o bucatica de cioco cu 70% cacao si am baut un pahar de suc de portocale (stoarse de mine). si apa. crezi ca daca ma cantaresc maine o sa vad vreo miscare la cantar? nu am curaj sa ma urc pe el ca sa nu sufar vreo mare dezamagire...
ehhh, hai ca iar m-am intins ca o pleasca pe aceeasi tema. si chiar nu vreau sa va umfu capul. merci oricum de suportul moral!
andanii spune:
miniuta te-am modificat si pe tine , felicitari pentru kg dat jos a inceput sa se miste , asta e un lucru bun
sanse si eu am vazut ca sunt capitole cu zeci si zeci si chiar ma miram pe noi de ce ne-a pus sa mai stergem din ele , nu mai retii cand ne-a intrebat daca poate sa stearga pentru ca avem prea multe ??
PROPUNERE
propun ca ziua raportului sa fie de azi inainte joi , e ok ???? sa votam , cine este pentru ????? conteaza pentru mine raspunsurile voastre
meniul de ieri
fine crisp cu lapte
ciorba cu legume
peste ton cu paine integrala
strugure
inca mai astetpt sa reveniti pe plantatie
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
miniuta spune:
andanii, eu sunt de acord cu orice zi de raport. inseamna ca saptamana asta mai dam raportul inca o data si modifici (daca ai ce modifica) lista din nou?
meniul de azi il postez mai tarziu, ca abia iau micul dejun si habar nu am ce as putea manca la pranz.
acusor spune:
Salutare!
Eu am "pacatuit" in week-end, fiind sf. Andrei asa ca n-am ce sa raportez.
E ok ziua de joi pentru raport.
Referitor la capitole, nu ne-a obligat nimeni sa le stergem. Asa am considerat noi ca e mai bine. Le vreti pe toate in primul mesaj? Se poate face .
acusor spune:
(90), (89), (88), (87), (86), (85), (84), (83), (82), (81), (80), (79), (78), (77), (76), (75), (74), (73), (72), (71), (70), (69), (68), (67), (66), (65), (64), (63), (62), (61), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55254" target="_blank">(60), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53693" target="_blank">(59),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52521" target="_blank">(58), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51923" target="_blank">(57),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51048" target="_blank"> (56), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50025" target="_blank"> (55),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49061" target="_blank"> (54),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48018" target="_blank"> (53), (52), (51), (50), (49), (48), (47), (46), (45), (44), (43), (42), (41), (40), (39), (38), (37), (36), (35), (34), (33), (32), (31), (30), (29), (28), (27), (26), (25), (24), (23), (22), (21), (20), (19), (18), (17), (16), (15), (14), (13), (12), (11), (10), (9), (8), (7), (6), (5), (4), (3), (2), (1)
Andanii, ia cu QUOTE si inlocuieste in mesajul de inceput .
andanii spune:
acusor mii de multumiri
sanse ai toate capitolele, spor la citit
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
inuta12 spune:
Fetelor eu va citesc si va pup pe toate..
doar ca de scris meniuri nu scriu ca ma destrabalez rau de tot si parca ma stapaneste ceva mai presus de vointa mea de a tine monti. si ca sa nu va zapacesc si pe voi cu ciocolata, shake, prajituri si alte interzisuri..doar va urmaresc din umbra..pana cand o sa-mi revin psihic din escapada asta culinara sunt o nesimtita.
Andanii raportez 70 kg
am 30 saptamani