MONTIGNAC: ce am mancat azi (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

innuta nu ne scrie meniu, da scrie-ne de bebe , de tot ce vrei .... e baietel cumva ??? caruciorul albastru???? te pup

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by Laura T

quote:
Originally posted by danamiha

Laura,(sau care stiti) te rog spune-mi cum faci batonul integral cu tarate. E cumva vreo reteta de pe culinar?

Pai fac asa: amestec 2 cani faina integrala cu 1-2 cani tarate (depinde cat vrei), un cub/plic de drojdie dizolvata in apa calda, putina sare, apa calduta cat cuprinde (aluatul nu il fac prea indesat eu)...Las la crescut o ora, apoi formez ca niste batoane (mai pun faina alba pe mana ca sa nu se lipeasca) pe care le pun si le coc intr-o tava de teflon neunsa. Le coc pana se intaresc (mie imi plac mai crocante). Le depozitez in congelator si scot unul in fiecare dimineata sa-mi iau la mine la servici (il mananc de obicei cu iaurt 0%). Din compozitia asta imi ies intre 6-8 batoane (cam 20cm lungime au, si 2 cm latime).

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Laura, mii de multumiri,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Multumesc fetelor .Ma bucur ca tuta.I-mi face mare placere sa vad toate capitolele acoloSa se vada ca avem si noi activitate.
Dar ne mai ajuti Acusor sa le scriem de sus in jos?
Va pup

Inuta felicitari pentru baietoi
Sa-mi dai si mie reteta ....aaaaa poate de la dovlecei.....

Miniuta si eu am avut perioade in care ma panicam pe aici dar daca stai cu noi reusesti.
Eu nu ma mai misc pentru ca ma indop ca o curca

ps.merg cu quote,mesajele?La mine nu .

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanii am uitat,sint de acord sa raportam joi sau vineri.Cand vreti voi pentru ca oricum Lunea e varza pentru mine.

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Sanse, cum vrei mama, de sus in jos? Nu m-am prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Si pentru mine e bine joi , de abia am reusit sa revin la greutatea din tabel , poate joi am si eu ce raporta
Miniuta nu dispera, si eu slabesc fff greu dar la mine sunt si ceva probleme hormonale.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Andanii pai atunci sa va zapacesc putin...
Bebe e bine, are 1500 g la 30 de sapt. e bine oare? la voi cat a avut? am tot citit ca altii au 2000 g , niste grasani...bebelul meu e un silfid...ma lasa pe mine sa acaparez toata grasimea..el nu stie ca eu nu vreau , e smecher asta micul.
Altfel, mi-e foame non stop si mi-e pofta de o gramada de lucruri, chestie care nu mi s-a intamplat la inceput. dar de vreo 5 -6 sapt parca am turbat. ma lupt cu mine si bineinteles pierd.
Sanse e un baietoi si nu e pudic deloc. ne-a aratat putzica de la inceput si de fiecare data cand mergem la control e tot acolo..tati tot zicea la inceput ca poate se inseala ecograful..dar putza tot nu-i cade
despre meniu iar nu scriu , ca e tragedie..covrigi, ciocolata, cereale, prajituri.... doamne ajuta-ma sa ma stapanesc cat mai curand

va pupic pe toate...
Andanii sunt de acord si eu cu joi...

am 30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sanse am inteles cum vrei de jos in sus , sa inceapa de la 1 ..... 91, dar e normal asa sa inceapa in ordine inversa si sa fie primul capitol cel actual , cand o sa am odata timp mai mult o sa le intorc .... deocamdata le lasam asa , ok? te superi ? am ceva probleme, o sa lipsesc maine, sper sa fiti cuminti, dati raportul ca eu o sa citesc din urma cand revin vineri ....

innuta super baietelllll sa fie sanatos si mancacios

larra bravo, incepe sa se miste si la tine

restul fetelor va pe toate

meniul de ieri
finne crisp cu lapte
ciorba cu legume si inimioare
sunca, branza , ardei
pomelo
nuci

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragelor,

sa va scriu si eu meniul de ieri:
dimineata: 2 felii paine prajita cu gem dietetic + cafea cu zaharina
pranz: macrou afumat; icre; castraveti murati; cioco amara
cina: macrou prajit; icre; muraturi

Inca stagnez, dar sunt in perioada "vesela", am observat ca am si cu 1 kg mai mult in perioada aceasta, fata de normal.

Va pup pe toate, o zi usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pup fetele! Sa stiti ca de cateva zile sunt si eu mai cuminte Dimineata mananc cereale integrale cu lapte 0,1% Sper sa raportez si o scadere in greutate.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput