MONTIGNAC: ce am mancat azi (91)
Raspunsuri - Pagina 17
acusor spune:
Si eu sunt cuminte .
Off topic: Androixule, m-a terminat piticu' tau cum a adormit cu capul pe masa la Alba ca Zapada .
andanii spune:
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
sanse spune:
Buna fetelor!
Andanii nu-ti mai bate capul cu mine
Inuta stiu ca pe la 7 luni daca are in jur de 1,800 kg e ok.
Ecograful o avea si el o eroare de 100-200g asa ca-i pe aproape.Mai are destul timp sa se faca rotofei.
Stai ca am gasit www.desprecopii.com/info.asp?ID=183" target="_blank"> Aici sau Aici ceva .... Bebelul tau e foarte bine!!!
Voi pe unde gasiti tarite?Vreau sa fac si eu reteta aia de batoane integrale.
Credeti ca de la Duphaston stau asa pe loc sau chiar sa mai iau in greutate?
Meniu ieri:
md:mezeluri(sunca praga) si ardei
p:o fripturica + 1 carnat cu salata verde
c:o rodie si 3 prune
Meniu azi:
md:muschi file si sunca cu adrei gras
p:piept de pui fript cu salata -A-TI OBSERVAT,DA??
c:fructe-rodie si pomelo(sper sa nu o mananc pe toata)
Am o foameeeeee
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
inuta12 spune:
Sanse ce meniu vegetarian ai Salivam de fiecare data cand citeam despre carnatii aia, ceafa de porc si ce dumicate mai aveai tu pe acolo...Vad ca de dai pe iarba....
Ce e ala Duphaston? pentru ce se ia?
am 30 saptamani
sanse spune:
Stai linistita Inuta ...sti cum e vorba:orice minune tine 3 zile .La mine nici macar atat....Azi iar am sarit in rotiseria de la Selgros
Te-ai uitat la ce ti-am gasit pentru bebe? Esti linistita?
Duphastonul este un rahat de medicament pe care-l iau pentru scurtarea duratei CM.La mine tine mult
Ma pregatesc si eu de un viitor bebe -Poate la anu....
Da ce-i cu voi?? Unde sinteti?? Azi nu a scris nimeni??
Andanii s-a invoit....voi ce faceti?
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
miniuta spune:
bei, azi nu era ziua de raport? sau abia saptamana viitoare raportam?
nu ma dati disparuta, a avut socrela marti un accident de masina din care a scapat ca prin urechile acului, asa ca nu ma intrebati ce am mancat, ca nici eu nu mai stiu. oricum, monti.
azi am mancat asa:
mic dejun: fulgi integrali cu lapte si capucino
pranz: snitele de porc cu ardei capia murati
cina: piureu de fructe (am luat un blender sa ii fac mancarea lui fii-meu si acum am dat si eu in boala shake.urilor) si o rodie. sanse, de ce nu mi-ai zis ca tre sa am grija ca pe o raza de cinci metri in jurul meu voi mprastia si suc si samburi? pana o mananci, te speli si cureti in jurul tau iti trece foamea. o sa-mi mai iau, ca merita.
pe maine.
mamica lui david(21.05.2007)
andanii spune:
am revenit feteleeeeeee, am fost cam stresata o saptamana, dar acuma sper sa imi revin rapid
raportul meu este 81.8, e ok zic eu chiar daca e f putin
va astept la raport , diseara sau maine sa modific la toate
meniul de ieri:
paine cu sunca si ardei (dupa unele ziceri ar fi buna painea integrala combinata cu grasimi, ma rog ma abtin de la comentarii ... )
legume la tigaie cu gratar de peste (somn, crap, salau)
coaja de la o chifla neagra
da nu am crescut nici un gram dupa abaterile de ieri , am avut azi dim la fel ca si ieri dim .... intentionat m-am verificat pentru ca eram curioasa ce se intampla.... stiam ca o sa am abateri
na bun asta a fost ... azi cuminte foc ... acuma sunt la finne crisp cu lapticul de dimineataaaaa
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
mariana75 spune:
Buna dragelor,
eu ma cantaresc zilnic... inca stagnez, dar n-am scapat de perioada aia "magica" din luna :) + am zilnic abateri la dulciuri.
Meniul de ieri:
- dimineata: paine integrala cu gem dietetic + cafea
- pranz: am sarbatorit cu sotul sf. Nicolae... am mers la restaurantul grecesc si am papat: tzatziki, calamari pane, caracatita gratar si desert (toata portia, oopsss) :)
- cina: peste prajit, mamaliga... si cred ca ma opresc :)
Pe Luni, va doresc un week-end linistit, alaturi de cei dragi.
valentinag spune:
Bey,da scrieti nu va incurcati!Hai ca in curand ma alatur voua din nou!
Spor sa aveti!
"La vita e bella"
De mancare
Laura T spune:
_Nu vreau sa ziceti ca am disparut in ceata, dar numai abateri prajituroase am avut, asa ca,,,,pe luni...
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi