MONTIGNAC: ce am mancat azi (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

ieri m-am cantarit, de curiozitate, si raportez 72 de kg! sper ca a inceput procesul de pierdere in greutate si la mine, ca innebuneam.

mic dejun: doua oua fierte tari cu salam, telemea si ardei gras; cafea decofeinizata

pranz: un snitel si salata

cina: fructe (sper!)

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Bravo Miniuta Tine-o tot asa si o sa fie ok.Acum de sarbatori e putin cam riscant dar macar sa stagnam....Eu o sa-mi prepar diferite retete de dulciuri Monty ca sa nu ma porcesc cu altceva.

Andanii pupici

Am papat:

md:fructe-pomelo(3/4)+1 mandarina
p:spanac-muuuuuuult.
c:salata de vinete cu ardei gras

Azi am mancat ca o capra numai ierburi cred ca voi muri.....

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!!

Vin si eu la raport cu o zi de intarziere: stagnare !!!!

Va pup si mai revin!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

bravos miniuta ti-am spus eu ca incepe si la tine

asteptam toate raportarile si maine modific

sanse lasa ca asa se slabeste cu iarburi .....

somn usor

pe maine

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Fetele mie nu mi mai mere parola de la 4shared...ati skimbat o iar?help ca vreau sa va vad rezultatele, poate ma motivez si eu anu asta.

pupi

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

parola e aceeasi

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

azi am avut un meniu, mai bine ma duc la locul de dat cu capul decat sa raportez aici.

mic dejun: doua oua fierte tari cu salam si ardei gras; cafea decofeinizata

pranz: mancarica de fasole verde cu carne de curcan; si apoi a dat strechea-n mine si am mancat cioco (amaruie, cu 70 si 85% cacao, dar oricum, mai multa decat cantitatea admisa), o lingura de nutela, un soi de budinca (facuta din doua oua, fructoza si 200 gr frisca) care s-a branzit...tot soiul.

acum ii dau cu apa si as mai manca niste mandarine (daca m-oi multumi numai cu ele )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ce credeati ,ca am lesinat???

Mi-am pus o perfuzie cu ceafa de porc la gratar si mici de mi-a grescut imediat glicemia....

Am mancat la prinz de nu mi-a mai trebuit nimic pana seara ....asa ca am sarit cina

Voi pe unde umblati? Pe la tirgul ala sau ce-o fi ....cu carnati si sunci!?
Maine trag si eu o fuga sa miros si eu ceva bunutz

Scriu si eu un meniu:

md:omleta cu ciuperci si rosii
p:ceafa porc fripta + 2 mici(mari!!) si salata
c:nimic

Stati sa ma iau de Miniuta.....Pai tocmai cind te laudam si noi ai luat-o pe aratura!?
Acum iar vei incetini slabitul
De maine sa fi cuminte

Va pup si noapte buna

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

da, sanse, asa, scoate sabia, coboara militaria din pod, ce vrei tu! si eu m-am gandit: bine ca m-ati laudat si ca am slabit doua kile, acum ma grabesc sa le pun repede la loc. sa dau vina pe "zilele alea"???? cred ca de fapt e doar pofta nebuna de porcisoreala care m-a luat prin surprindere. acum pe seara am bagat ananas si mi-am pregatit portia de fructe pt maine dimineata, sa nu dau iama-n ciocolata.

ma innebunesti cu micii aia. la mine sunt raritate, ca de altfel si ciolanul afumat sau branza de burduf. dehhhh, specialitati romanesti!

PS: mai, daca stau sa ma gandesc, am mancat de fapt doar monti, numai ca am mancat cam multa ciocolata (bine, lingura aia de nutella nu se pune). sper sa nu mai fac curand.

Mergi la inceput

pana nu incepeti sa tipati pe aici dupa prezenta, va spun ca azi am avut acelasi meniu ca si ieri (mai putin abaterile!). sper ca nici voi n-ati calcat pe langa.

va urez inca de azi o saptamana cat mai monti!

Mergi la inceput