MONTIGNAC: ce am mancat azi (91)
Raspunsuri - Pagina 19
mariana75 spune:
Buna dragelor,
dupa o perioada de stagnare... am avut o mica supriza... cantarul a luat-o in jos... am cu 300 grame mai putin :)
Deci, raportez: 74 kg.
O saptamana usoara, pupici.
Larra spune:
Ce liniste pe aici , unde sunteti fetelor?
Felicitari celor care-au slabit . Si eu m-am pus pe treaba, se simte ca am slabit ceva insa nu stiu cat , cantarul meu arata diferente de pana la 3 kg intre 2 cantariri in 5 minute, asa ca nu stiu cat am. Mai bine ca eram obsedata , ma cantaream de nu stiu cate ori pe zi.
Meniul de azi:
Dim : cafea cu lapte
Pranz: o para ca altceva n-aveam
Seara: ciorba si friptura de pui
Pupici si la cat mai putine abateri
miniuta spune:
pustiu pustiu....pai daca acum e asa, ce ne facem in doua saptamani, cand incep sarbatorile??? ntz ntz ntz
mic dejun: müsli cu lapte degresat; capucino
pranz: un soi de mancarica facuta cu carne de porc, carnat taiat bucatele, sos de rosii si condimente. mancata cu mujdei si fasole verde (mananc mujdei in disperare in ultima vreme, profit de faptul ca stau acasa )
cina: doua mere si doua mandarine
mamica lui david(21.05.2007)
andanii spune:
da, pustiu pustiu am constatat si eu parca nici nu am chef sa scriu cand vad asa umbla fetele dupa cumparaturi de sarbatori , lista cu meniurile si cumparat ingredientele .... zic si io sa nu tac
meniul meu de ieri:
finne crisp cu lapte
2 sarmale cu carne de curcan si varza murata + iaurt
sunca de pui cu rosii
2 pere
la raportul de joi o sa fac modificarile, acuma nu mai are sens ... e deja marti
va pup , haideti sa animam subiectul
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
inuta12 spune:
fetelor va pup...
eu fac umbra pamantului cu kg-le mele.. nu ma pot stapani de la dulciuri si alte bunatati asa ca nu pot spune ca tin Monti.
Am fost azi la clinica..si iar mi-am primit niste bice pe spinare...dar la naiba nu au deloc efectul scontat...dupa consultatie mi-am bagat o perfuzie de prajeli si dulciuri...asa ca sa-i fac in ciuda lu nenea doftoru..papa-mi-ar popoul
asa ca nu pot scrie nici un meniu...
am 31 saptamani
miniuta spune:
inuta, eu aveam traseul bine stabilit dupa ce ieseam de la consultatiile de la ginecolog cat eram gravida: mergeam tinta la burger king. tu si bebeul sa fiti sanatosi, ca apoi te chinui tu de la capat cu dl monti!
mic dejun: doua felii wasa cu branza si gem dietetic; un capucino
pranz: cotlet de porc cu ciuperci la cuptor si salata
cina: nu stiu zau cum scap. am facut paine de casa, spre nenorocul meu alba, nu va zic cum miroase...sa o duc la vecina ca sa scap de tentatie???
sanse spune:
Buna fetelor
Am fost cuminte si azi dar si asa tot nu am ce raporta.....
Nu am avut timp sa scriu dar am citit in fuga....
Miniuta referitor la ciolane afumate .....Avem si noi un prieten acolo(in Germ.) care de cate ori pleaca de aici cineva spre el ne zapaceste sa-i trimitem ciolane afumate(de la Selgros) si pufuleti .Si pe avion i-si ia pufuleti .Asta sa fie problema voastra......
Inuta tu mai ai putin .Ce a trecut timpul...
Papa mama ,papa linistita
Da Latrishia,Crisstinuta,Acushor pe unde umbla??Ca nu le-am mai vazut....
Lasa ca dupa sarbatori se ingramadesc ele pe aici toate....Dupa piftii si cozonaci
Andanii si restul fetelor pupici
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
sanse spune:
Am uitat de meniu :
md:sunca si ardei gras rosu
p:2 fripturici mici la gratar(una porc +una oaie) cu ciuperci trase la tigae + salata de castraveti
c:fructe-1 rodie + 3-4 felii pomelo
Cred ca-i binisor,nu??
Caut sa nu mai mananc seara mult si de cate ori pot pap fructe.
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
miniuta spune:
sanse, eu am oarecum noroc, la noi in oras e un macelar sas meserias cu magazin de desfacere si de la el cumparam si noi mici, ciolane afumate si alte specialitati romanesti. nu iti spun insa ce preturi are...si e si la naiba-n praznic, dar cand nu mai putem, mergem si ne facem aprovizionarea. ah da, si are niste carnaciori de mori...eu sunt fan. asa ca mie nu tre' sa-mi trimita lumea din romania toate astea, doar ca tu ma innebunesti cu micii, ca noi nu facem asa de des pe cat mi-ar fi mie poate pofta. pupici
PS: cum poti dom'le sa mananci rodiile alea??? daca mi le-ar curata altcineva la EL in bucatarie poate as manca si eu mai des
acusor spune:
Hello fetele!
Sanse, saru'mana de apel. Sunt p-aici.
Eu raportez astazi 68 de kg . Deci mai mult decat in tabel. N-am fost cuminte in week-end-uri si s-a vazut. Sper sa ma tin de treaba macar pana la Craciun.
Va pup si spor la slabit!