Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Youvarlakia(perisoare in supa) Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Youvarlakia(perisoare in supa) 
Numar portii: 8 
Ingrediente: 1kg carne tocata vita
1/2l supa de os
2 linguri patrunjel taiat marunt
1 ceapa mare taiata f marunt
1/2 lingurita piper
3 linguri orez
2 oua
sucul de la 2 lamai
Mod de preparare: 1. Folositi un vas in care sa amestecati carnea, ceapa, patrunjelul,orezul si piperul.Faceti perisoarele de marimea unei nuci.Amestecati supa de la osul fiert cu 1/5l apa si lasati sa dea in clocot apoi adaugati perisoarele si lasati sa fiarba 40min. Cand sunt gata stingeti focul.
2. In acest timp se bat ouale cu sucul de la lamai.Se adauga treptat din supa de la perisoare amestecandu-se usor (in ac. directie).Se pune toata compozitia in supa amestecandu-se. Se adauga patrunjel verde.
 
Mod de servire: Calda sau fierbinte. 
Timp de preparare (minute): 70min 
Grad de dificultate (1-10): 6 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: Grecia 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: n/a 
Link pe forum: Initiaza o discutie pe forum legata de aceasta reteta!
Contributie: catalina2307 
Vizualizari: 1324 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Omleta greceasca
» Supa de peste
» Skordalia
» Porc cu telina si sos de ou cu lamaie
» Supa de peste
» Tourlou
» Ghemista
» Clatite cu dovlecei
» Porc cu praz
» Miel cu iaurt
» Youvarlakia(perisoare in supa)
» Porc cu coriandru
» Ciorba linte
» Makaronia Pastitsio
» Mageritsa
» Salata greceasca

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput