2kg carne de peste (de apa sarata) 1/2 kg dovlecei(cubulete) 1/2 kg morcovi (feliat) 1/2 ceasca ulei masline 1 leg pastarnac( taiat marunt) 1 leg telina (frunze) 1 telina radacina (taiata marunt) 2 cartofi mari (cubulete) 2 cepe mari(taiata marunt) 1/2 cana orez 2-3 lamai (zeama) sare piper
Mod de preparare:
1.Folositi o oala mare umpluta cu apa 1/2 l.Adaugati uleiul de masline si putina sare, telina ,pastarnacul,morcovii,ceapa, orezul, cartofii si putin mai tarziu dovleceii. 2. Cand sunt gata strecurati legumele iar in supa puneti pestele la fiert.(aprox 30min) 3. Cand pestele este fiert strecurati din nou si puneti legumele in supa.se adauga zeama de lamaie si se da intr-un clocot.La sfarsit se adauga telina frunze taiata marunt.