Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mamitzica
8. mama42
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118065
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55670
3. Bilantz olguta12 49574
4. J D E monica70 39895
5. A murit Laura! craciunitza 30337
6. Un nou inceput...(2) danangie 28875
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 26592
8. scrisoare catre mama Picasso 22911
9. Curiozitate! Ana68 22462
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20795

post an entry in your weblog   Jurnalul lui impreuna  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
impreuna
Jurnalul meu
Acest mesaj a fost trimis de impreuna pe data de 13/11/2005 la 17:55 .:. 3359  vizionari .. Exista 11 raspunsuri la acest anunt
Testez sa vad daca am nimerit :)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Trimite reactia ta
Next page
# /2  

impreuna
membru de baza

Posted 13/11/05 @ 18:00 Reply with Quote
Yeap

Back to top

impreuna
membru de baza

Posted 13/11/05 @ 18:31 Reply with Quote
O cina speciala!:)

Dupa cum savuram pe indelete o cina delicioasa, tot asa avem nevoie si de momente speciale in care sa ne bucuram de relatia noastra de dragoste. "Cina speciala" Combina combina mancaruri alese cu o intalnire speciala de dragoste. Cu aceasta ocazie veti trece prin diferite spatii ale casei voastre si va veti bucura de deliciile culinare pregatite din timp si de momentele de intimitate. Iata in continuare cateva sugestii:

1. Pregatirea.
Cu cateva zile inainte trimite sotului tau o invitatie ("Iubitule, esti invitat sa petreci cu mine o seara romantica, te asteapta specialitati.")
In urmatoarele zile intretine-i curiozitatea. Scrie-i un bilet sau un e-mail spunand: "Abia astept sa vina seara respectiva". Pune-i bomboana lui preferata in geanta impreuna cu un bilet "daca ti se pare ca asta e dulce, stai sa vezi ce te asteapta" Daca ai curajul, pune-i un obiect intim in geanta cu un bilet "numar orele..."
Foloseste-ti imaginatia pentru a-l face sa arda de nerabdare.

2. Planificarea si desfasurarea "actiunii"
Imbraca-te provocator, apoi bucura-te de o aventura de dragoste cu cinci feluri. Iata cateva sugestii; alege ceva care v-ar face la amandoi placere.
- Bauturi: condu-l in primul spatiu al casei unde il servesti cu bautura preferata. Da-i un bilet pe care ai scris: "Sunt permise doar atingeri de la gat in sus". In timp ce savureaza bautura, maseaza-i tamplele, saruta-l fin lasand placerea sa va invaluie.
- Aperitive: Treceti in a doua camera unde ii vei servi aperitivele preferate. Da-i un bilet care spune: "Atingerile sunt permise doar de la genunchi in jos". Masati-va unul altuia picioarele.
- Salata: Condu-l pe sotul tau in locatia urmatoare unde ii vei servi o salata impreuna cu un bilet: "Mangaierile sunt permise de la bust in sus". Dezbraca-i camasa si maseaza-i zonele tensionate de la gat. Nu fi surprinsa daca ramai fara bluza.
- Felul principal: Treci intr-un alt spatiu si serveste-i "specialitati", dandu-i un bilet pe care scrie: "Orice este permis, mai putin contactul sexual". Pregateste atmosfera din timp cu muzica si lumanari parfumate.
- Desertul: Condu-l in cel mai romantic loc din casa. Nu mai e nevoie de biletel. Tu esti desertul!

Live the moment!:)

Back to top

onitza
Miss Boss

Posted 15/11/05 @ 18:40 Reply with Quote
Mey mami mey, tu stii de cand cautam eu idei de-astea nebunatice!!!! E-he-he....dar uite ca am gasit....si ce idei nastrushnice!!!! multam!!!!!! :D

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
Back to top

impreuna
membru de baza

Posted 15/11/05 @ 18:53 Reply with Quote
Onitza draga, chiar ma gandeam ca la cati au citit subiectul, le-a folosit la ceva?:)
Ca mai am, sa stii, numa tre sa le gasesc :))))

Back to top

Georox
membru junior

Posted 21/11/05 @ 16:11 Reply with Quote
Foarte interesant si instructiv in acelasi timp, insa avand in vedre faptul ca momentan stam intr-o garsoniera de unde sa iau atatea camere pentru toate felurile de mancare? Insa voi tine minte sfatul tau pentru atunci cand vom ave o casa mai mare.
Back to top

rachel owen
membru matur

Posted 21/11/05 @ 20:10 Reply with Quote
quote:
Originally posted by Georox

Foarte interesant si instructiv in acelasi timp, insa avand in vedre faptul ca momentan stam intr-o garsoniera de unde sa iau atatea camere pentru toate felurile de mancare? Insa voi tine minte sfatul tau pentru atunci cand vom ave o casa mai mare.

Nu cred ca ai nevoie neaparat de atata spatiu, poti sa adaptezi. Important e sa fi inventiva, spontana si sa ii dai impresia iubitului tau ca te-ai gandit la el facand toata astea. Nu?

POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”
Back to top

impreuna
membru de baza

Posted 21/11/05 @ 20:33 Reply with Quote
Si noi stam cu socrii momentam, deci tot nu putem pune in practica asa ca la carte. Cum bine zice rachel incercam sa adaptam (deocamdata:)))

Back to top

FELIS
ciocoholic

Posted 25/11/05 @ 11:16 Visit FELIS's Homepage Reply with Quote
quote:
Originally posted by Georox

Subscriu la toate ideile... da mai interesant e cu mai multe camere

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Back to top

impreuna
membru de baza

Posted 30/11/05 @ 19:07 Reply with Quote
Sunt apartamente de inchiriat cu ziua:) Ar fi o idee...

Back to top

mihaela amalia
membru matur

Posted 13/02/06 @ 18:30 Reply with Quote
Cred ca e o idee super pentru ziua de maine

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Back to top
# /2  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Next page